Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата

Засега страда само имиджa на боксьора
Обновена: 30 мар 2019 10:42 | 30 мар 2019 10:42, Александър Попов
180
Съботен бис: Целувка и едно заседнало суши в гърлото на Кобрата
Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
24
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Най скъпата целувка в историята на професионалния бокс.
103
1
 
29
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Кой каквото и да говори , знайте че става въпрос за пари.
102
4
 
26
 
! Отговори
Патилан преди 5 години
Нормалните хора по цял света гонят такива жълти джурналистки в момента в който се доближат на видимо разстояние от тях. Наш Стоичков не пропуска да им вкара и по някой ляв шут ,ей тъй на, за начална скорост.Наш Кобрьо решил дори и целувки да им дава . Голяма грешка .Скъпа гршка . Много скъпа . А още по-глупаво е че го вкараха в 'Обяснителен режим' твърде лесно .Като някакъв хлапак. Тежка битка имал Кобрата , затуй тъй станало ...тежката битка тепърва започва и победителя няма да е нашия Ромео.
101
3
 
23
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Като прави такива неща с уста в тоалетните за каквито Кубрат намекна , защо я целува?
100
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще наемем елитната кантора "Саломоник Лойърс енд Морал Лоу", която ще осигури най-добрата защита на Пулев в съда. Разходите за това ще са за сметка на Външно министерство - каза Екатерина Захариева. Това са от 1300$ до 2000$ на час адвокатски разходи от нашия джоб. За защитата по такова дело са около 1000 адвокатски часа или 1.3 милиона долара. Засега не е ясно държавата ще плаща ли и обезщетението, ако се загуби делото.Пулев не е ли милионер ?
99
8
 
15
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Явно са имали сексуална връзка и той след як бой в главата не се усети, че момента не е подходящ за такива закачки. Тя беше посъветвана да изкара парички от това, но най-вероятно няма да й мине номера.
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боксьор.
97
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Генчо, Кубрат я има 3-4 милиона долара я няма. Бие се за по 200 хиляди долара с разни анонимници вече години наред. Има 28 мача зад гърба си. Единствения тлъст хонорар беше от мача му с Кличко- 1,5 милиона долара. Ако не беше нацапал гащите от страх от Джошуа и беше излязал срещу него го чакаха 5 милиона долара. А тая курвентийка ще го осъди за поне 1 милион долара за сексуален тормоз.Те осъдиха толкова известни в САЩ в тази връзка, че нашия анонимник ли няма?
96
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно вярно е написано в тази статия. Кофти работа, малко прилича на емоционална изцепка на бледен юноша. Сори ама това е професионалист. Навън тези истории не минават, особенно в Щатите. Ще плаща здраво то е ясно но нека поне имиджа да си запази, защото в противен случай ще си остане известен боксьор в турнирите на Странджата само. Опичай си акъла Пульо, това не ти е селския панаир. Дано да ти се размине по леко
95
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията описва и квалифицира поведението на Пулев и Сушито доста добре. Не миля, че в нужно да се добавят някакви коментари. Кобрата да прехвърля парите на майка си ако иска да ну останат средства.
94
1
 
16
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Ще се разделя с милиончета Кубрат. То е ясно, че е ПиАр акция, но дали си струва...
93
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията написана от Александър Попов е добра. Анализът му на изцепката на Пулев точна.
92
2
 
33
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
"Нито тя е красавица" Толкова обективен журнализъм не съм очаквал от днeс.бг!
91
4
 
15
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ВЪВ " АМЕРИКАНСКАТА ФОЛК-ФУРИЯ -ЦЕЛУНАТА " !!!!! ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ КУБРАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА ЦЯЛОСТЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД -ДОРИ ЗА *** /ОСВЕН ЗА СПИН И Т.Н. / !?!?!?!?
90
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ШРЕК ще остане без пукната пара.
89
9
 
29
 
! Отговори
Не харесвам преди 5 години
Не харесвам бокса, не съм фен на Кубрат, за да няма неясноти - жена съм. Но не приемам цялата тази история, защото Джен първо е качила клипа във ФБ профила си, после го е махнала. Явно - първо е решила да се изфука, после са я светнали, че може да изкара пари от това. Без да коментирам т. нар. мачизъм на Кубрат - той има ли други подобни "изцепки"? Няма. Което означава, че случката има предистория, заради която си е позволил целувката.
88
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ориенталските порядки не са за Новия свят. Жените стават все по - горди, независими и отстояват правата си. Да се мъжкарееш в архаичния му вид все едно си правиш мечешка услуга. "Всичко тече, всичко се мени" .
87
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България не е парламентарна Република, а е апартаментарна!
86
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами че тя кривогледа,бе!А бе Кубрате,да не би и да е куца?
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не Суши ..,а ,,суши-муши''!

Спонсорирани публикации