Убиецът от Габрово – не баща, а пастрок на убитото дете

Момченцето било отглеждано в добри условия
78

Мъжът, който хвърли 5-годишното си дете от мост в Габрово и направи опит да се самоубие, е пастрок, а не баща на детето, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Фаталната драма се разиграва рано сутринта - около 6, 30 часа. Мостът е най-високият в района. След като хвърля момченцето, 31-годишният мъж се заканва, че ще се самоубие. С часове полицаи и пожарникари го убеждават, да не го прави.

31-годишният мъж е доведен баща на детето, което бил припознал. Съседите разказват, че той и майката на детето често се карали. Пред Bulgaria ON AIR те разказаха, че повече грижи за детето е полагал бащата, а майката е била изчезнала през последните дни. Една от причините за това нейно решение вероятно е домашно насилие, смятат съседите.

Според институциите обаче проблем в семейството нямало. Детето е ходило на детска градина и е било отглеждано в добри условия.

Мъжът има и криминално досие, лежал е в затвора. Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като е патрок - какво? Може да си го убива ли? Абе колко фондации уж се занимават с прават на малтретираните. Далеч съм от идеята и майката да изкарвам виновна, ама най-малкото като е избягала и си е решила собствения проблем, защо веднага в полицията не е отишла. И къде е избягала? Там нямало ли е някой да се сети, че и дете има? Тук бая вина имат институциите, които само са регистрирали потенцеиален проблем.
31
2
 
9
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Мл.ПИ ако не висеше по пътищата да пише АКТ (защото МВР му иска 20 АКТ и 10фиша )а си познаваше района и беседваше с хората ....щеше да види че има домашно насилие и родители които не полагат грижи за детето и да сезира органите...Министре (шофьоре на Маджо)-къде е бил Мл.ПИ и защо не си върши работата ?
30
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са нормални неща при управлението на борисов и герб ! И по-лошо ще става !
29
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно: пастрок психично болен и наркозависим бивш затворник и майка квартална коввра, какво може да се очаква като резултат? Жалко за детето, но къде е истинския му баща? Колкото и жестоко да звучи, съдбата си знае работата, такива като тия не заслужават да отглеждат и възпитават поколение и да са част от обществото. Пожарникарите са си губили времето да го карат да не скача, такива като тоя са страхливи и не скачат а се правят на луди някой да им се върже и да им прости своеволията - пандела 30г
28
2
 
34
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Тези фалшиви наркотици съсипаха бая народ. Съученици от нормални семейства се превърнаха в абсолютни психопати от нищото.
27
16
 
14
 
! Отговори
пецата преди 4 години
малко прилича на животински инстинкти, при животните мъжките също убиват поколението на предишния самец оплождал самката, капитализма ни превърна в животни
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От самолет си личи, какъв е.Сега мешерето да го накаже
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друсан и пиян ли е бил този *** на демокрацията?
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долна ***. ЛИКВИДИРАЙ.
23
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като не му е баща? Вие бъзикате ли се? Какъв ще да му е, никой няма право да посяга на друго човешко същество, още повече пък дете, още повече пък дете, за което се грижи. Отвратително.
22
3
 
33
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Смърт за тази гадина,да го пречукат мъчително в затвора,доживот за простата и безхаберна майка.
21
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа ама българска работа! Срама нямате бре амджъказлии!
20
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е така е по лесно да хвърлиш чуждо дете. А онази к...... Ва как си е оставила детето на този психопат та той дори не е бащата. И двамата да се хванат за ръце и дружно да скочат от някои мост.
19
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С криминални досие, припознал детето, лежал в затвора, избягала малка булка, картинката е ясна...Ромулански неволи.
18
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дивото племе българско съвсем оскотя в последно време.
17
3
 
78
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
За такива смъртна присъда. Как ще отнеме живот на едно невинно създание. Аз като карам след дъжд и видя oxлюв заобикалям. Разкарвам дъщеря ми с количката вечер в парка и ако видя буболечка гледам колелцата на количката да не я смачкат. Не защото съм религиозен. Не съм вярващ. Не разбирам онези които влачат кучета с автомобилите си. Нормални ли са тези хора.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна забрана за продажба на алкохол на лица под 18 години и роми. Трябва да се пази здравето им
15
0
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Значи има шанс да е вярно това, ама има по голям шанс да е припознато от истинския си баща, често срещано явление сега при така наречените двойки живеещи на семейни начала. Та информацията ви най вероятно е поредния фейк, сигурно скоро и за извънземен ще го обявите. Трябва да си изкарвате хляба, разбирам.
14
0
 
35
 
! Отговори
с. преди 4 години
Само социалните пак нищо не разбрали. Никакви индикации нямало за проблем. Всички казаха, че е пребивал и двамата. И заплати вземате. Позор.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мръсно гадно животно!

Спонсорирани публикации