Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
0
 
! Отговори
Ненчо преди 3 години
Анонимни драскачи, колко от вас е постигнал, колкото нея. Ще й ядете....И пак ще говорят за нея, не за вас.
148
2
 
1
 
! Отговори
Panzermensch преди 4 години
Е, още едно доказателство, че ВИП-овете не са перфектни.
147
3
 
2
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Ох, батко.... ТЪз само ректанално и сюблимно че я опързаме... За друго не става!
146
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да се оправдаваш ужзсно се изложи. И престанете да я кани те по телевизиите да дава акъли, това е *** човек. Откачалница.
145
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свършиха и парите , огладня сериозно през годините и с бизнеса с момичета го закэса. Момичетата я прескочиха на много места и не и дават кинти. Няма лев за наркотици и резултата е на лице,хбез мъж,без дрога и пари, скоро и без апартамента и детето. Калкан сериозно си го закъсала а и вече и за плющене не ставаш
144
2
 
6
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Смятай сигурно всичките и съседи и завиждат за това, че е известна. Истината е, че когато живееш в жилищен блок трябва да се съобразяваш с другите. Никой не ти е длъжен да ти слуша музиката и простотиите. Като не ти харесва си взимаш къща без комшии. Своболюбието и правата не трябва да са за сметка на останалите.
143
2
 
3
 
! Отговори
Бънкерката преди 4 години
Ех Жени Жени, хубава жена си а не случи на мъж и ти, май ще е най добре да стягащ куфарите и да ходиш в Дубай дааа ...... знаеш глагола на Васил Божков.
142
2
 
4
 
! Отговори
Митхать преди 4 години
Тая отразня ли?
141
3
 
15
 
! Отговори
Жорко преди 4 години
Млъкни вече жена. Достатъчно се изложи!
140
1
 
18
 
! Отговори
Кики преди 4 години
Жени, а какво стана с къщата ти в Драгалевци май не беше твоя и човекът си я взе...
139
1
 
11
 
! Отговори
Квартира под наем преди 4 години
Весело е в този блок. Имате ли свободен апартамент да наема за времето на карантината, че в къщи умирам от скука. А ако съм болен и заразя комшиите ще стане голям купон
138
2
 
17
 
! Отговори
Tцтц преди 4 години
Не и е лесно на жената. Мъжът и я бие. Алкохоличка е. Явно и липсват времената когато е била млада и популярна. Сега вече никой не се интересува от дъртата чанта. Моделките трудно понасят отминалата красота. Трябва и за наркотици да я тестват. Както и мъжът и.
137
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът и на тая заплашва хората,които са писали на страницата и във фейсбук.
136
2
 
20
 
! Отговори
Тая няма срам преди 4 години
Отишла да троши вратата на съседките,защото и били направили черна магия,а сега се изкарва жертва. Още малко ще обвини съседките,че са опитат да убият сина й.
135
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не..рано и е още за критическата,просто става агресивна когато се напие,но е и много глупава.вече не е и красива.
134
3
 
32
 
! Отговори
Ddd преди 4 години
Ако имаше "мис простотия" , Жени определено щеше да държи първото място в продължение на години. А нейни подгласнички щяха да са Джулиана Гани и Николета Лозанова.
133
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди няколко години и нашето семейство бе тормозено със силна музика и тропане, но от полицията тогава ни казваха че поради това че сме роднини трябвало да се разбереме по-между нас. Така след години тормоз и никакво отношение от страна на полицията нашите родители се принудиха да продадът за да живеем по спокойно.
132
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора.. става дума за нервна криза.. до степен, че жената къса лентата и почват да и се привиждат магии и се чувства застрашена.Същото се случи и на баща ми... с разликата, че е на 62 и е в резултат от дългогодишна злоупотреба с алкохол и стана в момент, в който отсъствах седмица от дома...При нея става същото (мъжът и не бил в апартамента за известно време).. и отделно при нея нз как седят нещата с злоупотребите, но допускам, че става дума за алкохол и наркотици...Не е за смях работата..
131
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази ако е била мис българия, от утре почвам да гледам мис зимбабве и мис пакистан. те поне ще имат повече ум и обноски.
130
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бившата видна явно се е взела много на сериозно. Никой не е длъжен да им трае prostotiite. Дано да има истинска присъда. Крайно време е да стане като в Швейцария - вдигането на шум там е криминално престъпление!

Спонсорирани публикации