Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре

Най-вероятно детето ще бъде настанено в приемно семейство
Обновена: 20 юли 2020 08:15 | 20 юли 2020 08:15, Нели Христова
132
Задържаха и бащата на битото дете в Перник, майката е психически добре
Снимка: Facebook

"Понеже баща ти не те обича, не обича и мен...", това казва майката на 3-годишното момиченце, преди да започне да го малтретира пред камерата на телефона си.  Скандалното видео е изпратено от бащата на детето на негова близка, за да го пусне в социалните мрежи и да предизвика реакцията на инситуциите, пишат от bTV.

Още по темата

Майката и бащата са задържани, а сега социалните служби започват да издирват бащата и други близки на момиченцето, което сега е в център от семеен тип. По неофициална информация, бащата се смята за съучастник, тъй като е имал още видеа с насилие над детето, но не е съобщил.

В клипа майката вика на детето и го удря няколко пъти, докато говори срещу баща му. Тя е на 32 години, а момиченцето на 3. Гневът от видяното води няколко души пред блока на семейството в Перник. Малко по-късно пристига и полицията, и жената заедно с момиченцето са отведени.

Агенцията за социално подпомагане започна спешна проверка. Детето временно е в център за настаняване от семеен тип. Ако никой близките не се съгласи да се грижи за него, ще се търси приемно семейство, пишат от БНТ.

"Детето се чувства добре", казва Румяна Герова, началник на отдела "Закрила на детето". Майката била лаконична в обясненията за случилото се. Тя искала да предизвика вниманието на бащата, тъй като той не се грижел достатъчно за тях.

Началникът на отдел „Закрила на детето” в Перник допълни още, че видимо майката е изглеждала психически добре и не е освидетелствана. „Това, което видяхме във Facebook, ни навежда на мисълта, че тя има някакви религиозни убеждения, нищо повече. Полицията ще работи по този въпрос и ще излезе с факти”, каза още Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
4
 
! Отговори
дневния режим преди 3 години
На улицата ни спираха и по домовете неканени хазяйничеха дали спазваш дневен режим!
82
0
 
5
 
! Отговори
Lan преди 3 години
за назидание, като гледам - малко ти е било явно :). Чак толкова глупости на едно място...
81
3
 
2
 
! Отговори
учителската мафия преди 3 години
Информираха се задължително помежду си за недисциплинирани деца посмъртно!
80
8
 
2
 
! Отговори
за назидание преди 3 години
Биеха първия срещнат ученик докатому вземат здравето и разкрият виновника!Това беше стил и метод на милицията и учителити-комунисти!
79
9
 
3
 
! Отговори
примера у Макаренко преди 3 години
До нищо подобно!Където и да идеш все те биеха! Милицията въобще не приемаше жалби!Винаги децата бяхме за всичко виновни! От тебе човек няма да стане!Деца без възпитание! Така ли сте го възпитали? Гамени израсли на улицата.Учителите подтикваха и насърчаваха родителите да бият!заслаби оценки ни биеха!Поради тази причина предварително ни пишеха двойки да ги поправяме през срока.Училище-мъчилище!
78
0
 
5
 
! Отговори
One преди 3 години
Ясно. Евреи сър...
77
10
 
7
 
! Отговори
нищо подобно! преди 3 години
През соца ни биеха от сутрин до вечер без вина!На улицата случайни непознати хора ни биеха за назидание по чужда вина!При произшствие първата работа беше да наклеветят невинен докато намерят друг!Учителите ползваха показалките си за побой над учениците и ни що не ги спираше!Всяка класна стая си имаше доносчици, които предаваха учениците какво говорят.!Безпризорни ученици нападаха децата без да им се търси отговорност-разделяй-владей
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76Тези закони не бяха за това. Тези закони даваха огромна власт на НПО-та и чужди организации да се месят в семейният живот на произволно избрано от тях семейство, както и да отнемат деца без съдебно решение. За тези закони една чужда страна е готова да плати няколко милиарда евра. Чудя се защо ?
75
0
 
17
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Не лъжете хората,не може това псевдоподобие на майка да няма психически проблеми.Непременно трябва да има жълта книжка ли...Така да си избива комплексите....детето далеч и от двамата със съпруга и...
74
1
 
11
 
! Отговори
преди 3 години
Това е едно семейство в което майката бие дъщеря си за да предизвика вниманието на мъжът си. Сега ще изпълзят всичките феминистки организации и ще изкарат бащата виновен. На майката ще и се размине тънко а детето може и да не види семейството си. Винаги е така. Мъжът е виновен по подразбиране за всичко !
73
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайт, че нещо се обърках... къде са психясалите майки, които бяха против отнемането на дете от родителите им? Да ви светна, че детето до месец ще е при тия лудите, знаете ли защо? Защото няма закон в който социалните могат да отнемат детето. Тия закони бяха точно за това, за такива тежки случаи, в които детето трябва да живее с родителите си и да го бият на почивки , докато чакат осъдителните присъди... Но по-лесно е зомбираните майки да четат фейк новини за това, как Норвежците налазват
72
1
 
4
 
! Отговори
Фелшер преди 3 години
До JudenВ пустинята всички ги обрязват щото няма вода за миене и им се възпалява члена ,щото бактериите между кожичката и члена предизвикват инфекции.Тези инфеккци при възрастните се предават и на жената....
71
1
 
25
 
! Отговори
а1 преди 3 години
Боя не е толкова страшен ,всички сме яли шамари като направим голяма бела,но тук има страшен психологически тормоз.Детенцето слуша изпълнява всичко и бива удряно без причина това нанася огромни щети на психиката .Бой без причина пречупва възприятието за света,детенцето не знае кое е правилно и кое не е. Може да се полудее в такава среда,да го вземат ....
70
4
 
7
 
! Отговори
Juden преди 3 години
Вижте и профила във фейсбук... Еврейка! Момчета евреи ги обрязват на 8тият ден от раждането, за да им покажат, колко е жесток света и те да станат толкова жестоки и кръвожадни, като него. Сами си направете изводите, какви безжалостни социопати стават след това. За сравнение децата мюсюлмани ги обрязват, като станат на няколко години.
69
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психически здравата майка-в панделата. Дано детенчето има шанс да бъде отгледано от хора, а не от изв-ги.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катя Никифорова. Но май е свален.четох коментари и пишеше че бащата бил Денис Нгуен.в негови приятели - го имаше някакъв от приятелите му.
67
0
 
7
 
! Отговори
One преди 3 години
До АнонименВидях го, ужас, аз съм родител и ми стана лошо докато го гледам.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз го гледах още снощи.Тази е нещо чалната на тема религия. Има и друг клип -Как детето имало висока температура , но Господ го излекувал. Май не става въпрос за Христос , а за Яхве ли,еврейски ли е...Тука не съм много наясно.
65
0
 
0
 
! Отговори
дайте фейса преди 3 години
ако го имате?
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Oneвъв ФБ, но е отвратително!Пий валериан предварително!

Спонсорирани публикации