Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е

Момчето се е обесило в кв. "Малинова долина"
7 сеп 2020 17:56, Нели Христова
180
Откриха тялото на изчезналия Дарин Лазаров, самоубил се е
Снимка: Facebook

Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от Академията на МВР Дарин Лазаров. 22-годишният мъж се е обесил, потвърждават от вътрешното ведомство пред "24 часа".

Трупът му е бил открит вчера в столичния кв. "Малинова долина". Младежът бе в неизвестност от 26 август. За последно колата му бе забелязана на столичното околовръстно на 27 август. Полицията откри автомобила и смартфона на младежа изоставени близо до кв. "Драгалевци". Вътре в колата липсваха следи от насилие.

Още по темата

След като разбра, че гаджето й се е самоубило, приятелката на Лазаров Десислава Механджийска пусна трогателен статус във фейсбук. "Любов моя, ти беше като слънчев лъч в моя живот. Всеки миг прекаран с теб беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и така и ще си остане завинаги.Човека, който винаги ми помагаше, подаваше ръка на всеки в нужда. Виждаше красотата в най-малките неща, изключителен романтик, уникален сам по себе си, най-добрият ми приятел...Благодаря на Господ, че ти беше моята първа любов. Сбогом, обичам те, сега и завинаги!", написа Механджийска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОСТАВКАИма един смотан закон,че 48 часа след изчезването на човек,нямат право да го търсят,това е крайно смотан закон в полза на убийците,изнасилвачи и други криминали,а дори и инцидент на пътя да е,както е станало с шофьора на тира и два дена не са го потърсили!
88
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтига обвинява Борисов за всички грехове,още повече,че Бойко е с полицията,а не против тях! В момента тече обратния процес,правителството е притиснато.
87
4
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Полицията е ангажирана с протестите, как не са го намерили до сега
86
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамите протестиращи казаха,че тези татуираните с мускули и някакви емблеми,не са били от полицията,няколко човека го потвърдиха .И не обвинявайте полицаите,те също са толкова безпомощни понягога,също се страхуват и рискуват живота си.
85
10
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАПИСАХ ВИ , ЧЕ Е УМРЯЛ ОЩЕ КОГАТО ПОЧНАХА ДА ГО ТЪРСЯТ!!!ОТ СНИМКАТА МУ ТОЧНО ТАЗИ СТРОЕШЕ ИЗЛЪЧВАНЕ НА СМЪРТ!!!
84
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осъзнал е какви прекрасни перспективи за живота, предоставя *** БъГъ и хванал еднопосочния билет. Вярно, бидейки курсант полицай, явно не е ставал за друго, но това също е елемент от осъзнаването.
83
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОРИСОВ ВЕЧЕ Е ОПАСЕН НЕ САМО ЗА НАРОДА СИ,НО И ЗА ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО!ИМА НЕЩО МНОГО СТРАННО В "САМОУБИЙСТВОТО"НА ТОВА ДЕТЕ!А ЗАЩО НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ КОМЕНТИРА ПИСАНИЯТА В ГРЪЦКИТЕ,МАКЕДОНСКИТЕ И ДРУГИ МЕДИИ В ЕВРОПА,ЧЕ МОМИЧЕТО,КОЕТО Е СНИМАЛО ГОЛИЯ И СПЯЩ БОЙКО В РЕЗИДЕНЦИЯТА В БОЯНА Е НАМЕРЕНО МЪРТВО СЪС СЧУПЕН ВРАТ НА О-В САНТОРИНИ.
82
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се на Барикадата! Младо момче от ГЕРБ, сигурно ученик, има още жълто около устата, сега муе времето да се ограмотяване, вземат дипломи, но неграмотни! Ясно, че някой Умник муе писал тирадата, но са на различни нива ученика от младежкото ГЕРБ и Президента, момчето трябва още много да учи, чак тогава да "Разбива" някой, трябва да падне жълтия мъх....
81
3
 
31
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До 107Околовръстното е със 100% видеоконтрол, защото е резервно правителствено трасе.За мен момчето е убито и има записи, които са изтрити.Толкова бързо от полицията и прокуратурата да приключат сручая ....А записи Е ИМАЛО !!!Работата смърди
80
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама защо не ка,ахте по-рано, че тоя е "учил" за милиционер.
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахахаПо-добре да не наемат частен детектив,за да не пострада и семейството му,защото не се знае какво се е случло с това момче и дали не е убито и ако почнат да ровят дали и те няма да пострадат
78
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
e как Ковачки, Божков, Ганчев или някоя друга мутра не се самоубиха ей така спонтанно ..
77
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов знае, че вече искат не само оставката му, но и последващо разследване и затвор. Затова се е вкопчил във властта. В името на оцеляването си той е готов да остави след себе си изгорена земя.
76
3
 
21
 
! Отговори
... преди 3 години
До Анонимен101Ами те повечето които се самоубиват, го правят тихо, без никой да разбере. Мой близък така се обеси, на сутринта след рождения си ден.Тези, които тръбят че ще се самоубиват, те не го правят. Правят го тези, които споменават 2-3 пъти за това и после изведнъж го правят. АКо някой, постоянно ти говори че ще се самоубива, бъди сигурен че няма да го направи. Или поне 99% не го правят.
75
4
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Твърде много случаи станаха, като невинния музикант излежал 10г за убийство, което не е извършил.Полицаите, следователите и прокурорите, приемат труповете за проблем.Гледат за го изпишат и да си пият ракията.Има изключения в системата, но казаното от мен е правило.Нямат никакъв стимул за работа.Родителите да наемат частен дедектив !
74
1
 
43
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Гледах онзи ден по телевизията. Маайката на момчето с буца в гърлото се молеше да го намерят жив и здрав. Намериха го, но.... не ми се мисли какво е на родителите на момчето, направо трагедия.Да почива в мир.
73
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой се самоубива така. Кара си колата след купонче. Хоп, чакай да сляза да взема да се самоубия малко ей така за разнообразие.... то така става лесно. Ни майка ни приятели ни гадже да подозират за проблеми някакви. Много странно.
72
7
 
17
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Изглежда е умрял от смърт. Около 100% от смъртните случаи са в резултат на смърт.
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как пък разбраха,че се бил "самоубил",ами ако е самобит?Не знам къде е това "Драгалевци",но напоследък чета за убийства,които са се случвали все там,неотдавна чужеденеца(доколкото си спомням беше шотландец), пак там беше убит!Това е някаква опасна зона.
70
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е айде сега. Дали е загуба за общество или за икономика поредният милицонер?! Айде нЕма нужа, следващият моля!