Китай се готви за Трета световна война с биологични оръжия от 6 години?

Твърдението е в документ, изготвен от американски следователи
104
Китай се готви за Трета световна война с биологични оръжия от 6 години?

Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с биологични и генетични оръжия, включително коронавирус, през последните шест години. Това показва документ, изготвен от американски следователи, за който съобщава „Дейли Мейл“.

Още по темата

Доказателствата, че Пекин е разглеждал като част от военния си потенциал коронавирусите ТОРС от 2015 г., породиха нови страхове относно каузата с Covid-19.

Документът сочи, че учени от Народната освободителна армия и здравни служители изследват манипулирането на болести, за да се произвеждат оръжия „по невиждан досега начин“.

Депутатът Том Тугендхат, председател на Комисията по външни работи, заяви: „Този документ поражда големи опасения относно амбициите на някои от тези, които съветват висшето партийно ръководство. Дори при най-строг контрол тези оръжия са опасни“.

Експертът по химически оръжия Хамиш де Бретън-Гордън каза: „Китай осуети всички опити за регулация и контрол на лабораториите му, където може да е имало такива експерименти“.

Разкритие в статията „Какво наистина се случи в Ухан“ беше публикувано вчера в „The Australian“.

Документът „Нови видове изкуствени вируси като генетични биооръжия“ твърди: „Откриването на способността за замразяване и изсушаване на микроорганизми е направило възможно съхраняването на биологични агенти и аерозолизирането им по време на атаки“. Налице са 18 учени, които са работили във „високорискови“ лаборатории, казват анализаторите.

Разузнавателните агенции подозират, че Covid-19 може да е резултат от неволно изтичане от лаборатория в Ухан. Но все още няма доказателства, че вирусът е пуснат умишлено. /БГНЕС/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: Китайвойнакоронавурис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
7
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Прав сте, прав сте - с тази смъртност е само една генерална репетиция. Биологично оръжие може да бъде агент с над 70% ефективност и леталитет. Още по- страшното в историята с Ковид е как управляващи навсякъде по света се правят, че случайно се е появил в природата. Това вече е страшното!!
77
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 88 АнонименА кой пусна вируса в китайския град ? САЩ или Англия ?
76
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези американски следователи защо некажат с какво се занимават военните био лаборатории на Пентагона в Украйна, Полша , Грузия ? Теса в близост до Русия и Китай. От там е пуснат ковида в Китай и по света
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жълтите направиха голяма грешка с това оръжие пред очите на целият свят. Трябя да бъдат наказани и глобени сурово. Всипки вие трвбяа да преустановите покупки от там и работа с тях. Атакуваха вашите близки, роднини, приятели и цялата държава. Ако остане ненаказано, утре просто очаквайте друг да направи същото и отново филма почва.
74
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китайците заставиха абсолютно всички медии по света да всяват страх и ужас. Тези *** ни искат имунозационни паспорти. Сигорно руснаците са ги накарали.
73
6
 
1
 
! Отговори
Малчу от Факултету преди 2 години
Саму Бат Бойчу ша упрай рабтата ама требе сите да фърлиме на изборете на негу и ша видити как рабтата ша спи . И Госпуд здрави да му дава да ни кумандва и да ни дава помущи ощи многу гудини.
72
2
 
9
 
! Отговори
д-р Злобил преди 2 години
Падна ли ракетата на китайците или все още си избира място?
71
6
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. Това е "събитие 201 - event 201" https://youtube/watch?v=Vm1-DnxRiPM. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява!А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Идеално място да се пусне, участниците да го разнесат и после да се обвини Китай.
70
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
американците са в дъното на нещата, по обектвини причини.. губят позиции и ще губят още, Китай и Русия им знаят ходовете за много напред и ще отърват света от сатанистите..лошото за БГ е че сме се хванали за губещите, даже и ние вече строим техни лаборатории за вируси тук, и С. Македония и Сърбия ще си увеличат територията за наша сметка.. ама като се отричаме от себе си , това ще е логичния развой
69
14
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Амихаха...американски по времето на тръмп...само тоъ може да продава животите на американски граждани..."вируса"доказателството за твърденията в статията...китайците първи направиха ваксина и след тях руснаците...САЩ и потенциала им отговориха с най адекватната ваксина...да внимават какво си пожелават...САЩ също може да отговори...но не биха си го позволили на никаква цена!в това е разликата...САЩ имат много по смъртоносни...но никога не биха убили невинни за някакъво "предимство"...
68
10
 
5
 
! Отговори
Асандж преди 2 години
Крадецът вика-дръжте крадеца...
67
7
 
16
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Волно или неволно изпускане, вече е "свирено"... Но защо ми се струва, че по едно време излезе, че лабораторията в Ухан е американски филиал някакъв...
66
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кои са точно тия американски следователи, които първо на дейли мейл се обаждат? имената ако обичате?
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво казаха от Франция ?
64
12
 
7
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Твърдението е в документ, изготвен от американски следователи
63
3
 
12
 
! Отговори
Иван преди 2 години
По принцип българите сме известни хейтъри, но в случая с китайците имаме пълно право.
62
6
 
7
 
! Отговори
американеца преди 2 години
абе ние при каракачанката платихме едни самолети дето не с е знаят кога ще дойдат а биологични оръжия имаме много само да влезеш в парламента
61
6
 
14
 
! Отговори
Професора преди 2 години
Ковид19 не е предназначен да убива. Това е просто експеримент на нечии тайни служби, за да разберат какви ще са последствията и как ще се справят съответните държави, ако се наложи да използват вече смъртоносен вирус като биологично оръжие.
60
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много обичам статии в които един чичко експерт ще ни разкаже една голяма работа, по едно време и на едно място.А пък едни учени са направили едни изследвания, в една лаборатория и са написали един доклад. Къде са имената, титлите, доказателствата и доклада да се прочете, че да се говори за нещо.
59
8
 
14
 
! Отговори
Smallpox преди 2 години
Англичаните в Портан Доун и американците в Порт Дитрик не разработват биологични агенти. И там няма Ебола, Марбург, Вариола... А когато един изтрещелник от тяхните ги подпука със собствения им Антракс в пликчета го забравиха. Защото те нямат антракс... Вервайте им... Само дето SARS CoV 2 НЕ Е биологично оръжие, колкото и да се опитват да го изкарат такова.

Спонсорирани публикации