Мини чанти, колиета... Какви аксесоари носихме през 2021 г.?

Сърчица, мъниста, оченца... са част от любимите ни висулки
29 дек 2021 19:35, Иванка Гъркова
0
Мини чанти, колиета... Какви аксесоари носихме през 2021 г.?
IStockphoto

Макар пандемията да няма край, трябва да признаем, че през 2021 г. имахме възможност да носим любимите си аксесоари, както и да си купим някои нови, продиктувани от тенденциите за отделните сезони. А пролетта, лятото и есента бяха най-подходящи, защото тогава излизахме повече навън и успяхме да ги покажем, тъй като не се навличахме твърде много.

 
Със завръщането на някои стилове от 90-те, си спомнихме за любимите фибички, шнолки и диадеми, които харесвахме като деца и тийнейджъри. А по-небрежните и естествени прически оставиха стилизирането на заден план. Така например скрънчовете и пеперудките отново се появиха по главите на жените.
 
Отваряйки гардероба или кутията си за бижута, ще си припомните защо сте си купили дамската миничанта, която се носи на рамото или пък златната верижка с цветни висулки, която свързвате с летните подвизи.
 
Ето повече за аксесоарите, които бяха актуални през 2021 г.:
 
Голяма щипка за коса
 
Ако търсите по-различен начин от прибирането на косата само с ластик, то голямата щипка идва на помощ! Това е аксесоарът от 90-те, който отново е на мода и много модели го ползваха през 2021 г.
 
Има безброй начини, по които да промените прическата чрез една такава щипка – едноцветна или с популярен принт. А ако търсите вдъхновение, разгледайте профилите на Бела Хадид или Хейли Бийбър в Instagram.
 
Чанта тип багета
 
Миниатюрните модели чанти спечелиха сърцата ни тази година, като през лятото те се ползваха най-много. Но сред тях един от най-популярните бе типът багета. Приличащ на малка лодка, той разполага с много къса дръжка и може да побере само мобилния, някое червило и евентуално портмонето. Няма никакви прегради вътре.
 
Въпросната малка чанта се съчетава с най-различни дрехи, като е подходяща за присъствието на рожден ден, коктейл или друго специално събитие, разходка на плажа или пък в парка.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg   

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации