Още едно провинение: Семерджиев откраднал гориво дни преди катастрофата

Образувано е досъдебно производство
15 юли 2022 13:45, Нели Христова
79
Още едно провинение: Семерджиев откраднал гориво дни преди катастрофата
Снимка: БГНЕС

Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение – Ихтиман, се води разследване във връзка с подаден сигнал за кражба на гориво. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 194 от НК, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Към момента е установено, че на 3 юли, на бензиностанция в района на 21-ви км на АМ „Тракия“ пристигнал лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът поискал от служител на търговския обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие шофьорът тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на разследването свидетел е заявил, че водачът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е лицето, предизвикало катастрофата с две загинали млади жени на 05.07.2022 г. в гр. София, след като видял разпространените в медиите снимки.

Проверяват се данни за използване на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно превозно средство, както и данни за неправомерно използване на светлинна уредба със специално предназначение.

Действията по разследването продължават с цел да се установи авторството на деянието. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в района на местопроизшествието.

Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на свидетели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 71 - Нима има абрана в Библията за вибратори?
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама вие съвсем му разбихте имиджа. До скоро го представяхте, като голям наркобос, който върти на малкия си пръст всички полицаи и шантонерки. Пък той се оказва обикновен римлянин.
66
0
 
2
 
! Отговори
Няма такава дътжава преди 1 година
Икони и вибратори в апартамента му, не я разбирам тая комбинация. Явно са крадени.
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типично за мутрите и те така правеха само че отцепваха цялата бензиностанция и зареждаха 4-5 коли до горе влизаха при касиерката взимаха си кафе и вестник и за разплата се изплюваха в лицето й.Мисля че и нашият герой е от същият калибър
64
0
 
11
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да го съсипят ли ? Трябва да го запалят жив на публично място на тоя ....
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе бил свестен, казала бившата му...
62
1
 
27
 
! Отговори
sfsafsafsa преди 1 година
Аз в GTA бях по-съвестен гражданин от този ***, електрически стол за такива!
61
13
 
6
 
! Отговори
Да го глобяват преди 1 година
Да го глобят да си плати горивото и да го пускат вече, че ще съсипят това младо момче.
60
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха, сетили се след катастрофата да му повдигат обвинения. Къде бяхте преди това? Двете жени си заминаха, сега и да му повдигате обвинения за минали престъпления е прекалено късно.
59
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излязоха пробите на Семерджиев. На амфетамини е бил по време на катастрофата.Амфетамините увреждат трайно мозъка и се стига до малоуmие, халюцинации и двигателни проблеми. Явно за това твърди, че е отвлечен преди катастрофата. Може да е бил на амфетамини и по време на зареждане на бензиностанцията, след което да е получил факс от космоса, че бензиностанцията е негова или го гонят глигани. Побягнал е, кво да прави? Главата му пуши. Мозъкът му е гъба.Нищо не става от него.
58
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едната от жертвите е била студентка, интересувала се е от литература и изкуство. Обичала пеенето и била доброволка в обсерваторията на СУ. Искала е да бъде учителка, преподаде знанията си на децата. Човек с разнородни, но благородни интереси. От другата страна имаме антисоциален индивид, без усет за добро и лошо, без съзнание за ред и законност. Вече каквото и да му направят ще му е малко.
57
0
 
31
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Е*ах го у гангстера дето няма пари да си плати нафтата...
56
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен. "При лошия бай Тошо тоя щеше да чуккка камъни в Белене до припадък." Може и така да е, може и да го пратят в Швейцария да учи. да ти е известно Тодор Славко внук на любимия ти бай Тошо, какви ги е вършил и защо са го пратили в Швейцария? При бай Тошо, въобще не научаваш за такива, ако са човек на някого, както е в случая. А, ако си обикновен гражданин ще лежиш.
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато такива сами се затриват е добре за страната и за света. Да караш пиян/друсан/с 200 в час или всичко това наведнъж и да останеш завинаги млад е въпрос на естествен отбор. Заминават си преди да са се размножили и по този начин светът се отървава от дефектните им гени. Трагедията е когато качествени хора си заминават без време заради някакви кa лтaци.
54
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При лошия бай Тошо тоя щеше да чуккка камъни в Белене до припадък... Щеше да се моли на надзирателите да му пуснат един куршумм от ръждивия Макаров... Айде честит ни преход.. От почти 9млн сега сме 6млн.
53
7
 
4
 
! Отговори
спрете се преди 1 година
Еееее айди сига, при тези цени и разход на бегачката........простено му е!
52
1
 
26
 
! Отговори
Молотов преди 1 година
Нека всички будни граждани се съберем, когато тръгне делото и да изискваме от съдиите максимално наказание за този кл0ун! Нека бъдем пред съда и покажем, че искаме абсолютна реформа в съдебната система, реформа, която да започне с тоя случай. Този дето уби Милен Цветков също трябва да лежи. Трябва да лежи и Тиквата и всички крадци!
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Враца, 2003-та, син на полицейски шеф, пиян на кирка, помита две деца. 2 години условно!! Бащата даде банкет по случая.
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С толкова много обвинения очаквам до няколко месеца да го пуснат да си ходи. Те такива не ги съдят. Виж ако беше откраднал един хляб от някой супермаркет досега да са го осъдили поне условно. Но за убийства, наркотици и по големи кражби обикновено ги пускат.
49
4
 
21
 
! Отговори
КунчеВасил преди 1 година
Всичко това е проекция на безнаказаността, която Герб и банкянския натрапиха в България последните години. Честните и добри хора бягат, остават само такива като тоя, дето не ги еня за никой закон! Герб ни докараха дотук и Тиквата трябва да лежи наравно с тоя!!!

Спонсорирани публикации