Есенни якета - капитонираните отново са на мода

Вижте повече за неостаряващата тенденция
7 сеп 2022 19:55, Иванка Гъркова
9
Есенни якета - капитонираните отново са на мода
БГНЕС

Есен 2022 идва с много нови модни тенденции, които да изпробваме. Но наред с тях в гардероба си ще държим дрехи по някои любими трендове, някои от които не остаряват. Да вземем например капитонираното яке, което бе актуално през изминалата зима. Ето че то се завръща в магазините за по-студените дни.

Връхните дрехи за есента не бива да са твърде дебели. Все пак, както винаги, има дни, в които е по-хладно, вали, но пък през други може да пече и слънце. Затова въпросното яке е идеално за така нареченото променливо време. При това повечето модели са с цветовете на природата наоколо.
 
Ако имате старо ватирано яке, време е да го поносите още малко, вместо да го хвърляте. В случай, че искате нещо ново, което да ви пасне на друга ваша дреха за есен 2022, има няколко модела, които си заслужават вниманието. Все пак, трябва да знаете, че едноцветните, подобно на шлиферите за сезона, са за предпочитане.
 
Не си мислете, че капитонираните якета са само за жени на средна възраст. Това схващане се промени през последните няколко години. Дори за лятото един от популярните стилове бе именно „крайбрежна баба“. Може да се каже, че когато ѝ стане по-хладно, тя ще си наметне любимото ватирано яке.
 
В случай, че търсите капитонирано яке, може да заложите на такова в цвят каки, който е номер едно за есен 2022. 
 
Още за капитонираните есенни якета четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Алтафини преди 1 година
Те произхождат от ватенката, якенцата.... са много добри с голямо разнообразие от дължини, материали и т. н. леки са, по този показател са номер едно... с качулки и без, грамаж на ватата за топлина😁 и различни външни покрития, ветро и водо устоичиви, винил и винаги трябва да се пазят от топлина от печка и огън. а пък който иска има и тежки модели якета, канадки и т. н.
6
0
 
4
 
! Отговори
брат т. преди 1 година
С удар в стената и на закачалката старите якета:)
5
5
 
3
 
! Отговори
дърт преди 1 година
Казано с две думи: купувайте ВАТЕНКИ!
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия пък якета хем са гpoзни, хем не топлят. Нещо от типа "мързя ме да се погледна в огледалото, ама да има там нещо"...Хората си ги купуват само защото е залят пазара с тях, а не защото ги харесват. После повечето даже не ги и носят.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това яке е за слаби хора. По-пълните с подобно яке изглеждат като колбас с конци.
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мразя ги тези якета с хоризонтални черти. Какво хубаво виждат в тях??? Но в случая явно модата следва тенденциите с отоплението за тази зима.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, и като спре газта и тока, ще може да си седите с него в дома си

Спонсорирани публикации