19-годишната Виктория била блъсната от камиона на пешеходна пътека

Тялото й е влачено 20 метра
Обновена: 14 окт 2022 12:38 | 14 окт 2022 12:38, Нели Христова
180
19-годишната Виктория била блъсната от камиона на пешеходна пътека
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

19-годишната Виктория, която загина по-рано днес в столицата, е била блъсната на пешеходна пътека. Това заяви на брифинг заместник-градският прокурор на София Иво Илиев.

Няма видими следи от спирачен път. Назначени са експертизи, ще бъдат разпитвани и свидетелите.

Още по темата

Ще бъдат иззети и записите от близките видеокамери.

"По първоначална информация инцидентът става на пешеходната пътека. Момичето е влачено от камиона около 20 метра, а след това возилото се удря в спирката. Ограничението в участъка е от 30 км/ч. Като се има предвид къде е камионът, къде е тялото на момичето и къде е бил ударът - смятам, че скоростта е била висока", добави той.

По първоначални данни 53-годишният водач има предишни дребни нарушения на Закона за движение по пътищата.

"След катастрофата шофьорът е дезиориентиран, най-вероятно в резултат на комоцио, което е получил", коментира д-р Валентин Димитров, директор на болница "Пирогов".

Отрицателни са тестовете му за алкохол и наркотици. По-късно се очакват резултатите от кръвните тестове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз затова никога не пресичам пешеходна пътека преди да се убедя, че шофьорът ме е видял и ще спре. В крайна сметка каквито и правила да има ние сме си отговорни за това, което ни се случва. Не че не могат да те блъснат и на тротоар, но на пешеходни пътеки си е голям риск да не се огледаш. А за съжаление и на светофарите.
140
4
 
17
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Въпрос : От колко време е в София " водача " и има ли способност да говори офицялния език в тази територия
139
9
 
33
 
! Отговори
T преди 1 година
Умишлено е убил момичето. В София доста често нарочно летят с висока скорост преди пешеходните пътеки и въобще нямат намерение да спират. Даже дават газ. С мисленето са, че трябва да избягаш и да се разкараш от пътя на величията.
138
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"След катастрофата шофьорът е дезиориентиран" - Явно и преди катастрофата не е бил ориентиран. Това не оправдава убийството.
137
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за момичето.Никой да не е на мястото на родителите
136
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е виновен камиона,а *** вътре в него!Нищо чудно да е щракал с пръсти на "Васко жабата" и да не е видял ни момичето,ни спирката!
135
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народното събрание е като общото събрание на оон или като на входа и блока.
134
21
 
41
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Какво прави момичето пред засилен камион? Хора, осъзнайте се! Това, че си на пешеходна пътека не те прави безсмъртен. Ако шофьора не ви види, ако колата му не спира добре, ако кара прекалено бързо или нещо друго, то ще ви блъсне и ще пострадате, дори може да умрете. Голям праз, че ще умрете с предимство или че ще осъдят шофьора. Просто се оглеждайте и пресичайте само когато сте 100% сигурни, че колите ще спрат и няма да ви блъснат.
133
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В някои държави има камера във всяка кола която снима пътя и се вижда как точно е стaнала всяка една кaтacтрофа. Ако и тук е така няма да гадаем всеки път. Лично моето мнение е че щом я е влачил 20 метра и няма никакъв спирачен път, а след това се е забил в спирката (ами ако там имаше още хора) не става за никaкъв шoфьop. Книжката доживот, а вече отделно за пaндeлката нека да видим какво ще е наказанието за този който блъсна Милен Цветков и да му дадат същото и на тоя с камиона.
132
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да видим какво ще стане...Ама ние си знаем,че нищо няма да видим!И така кучетата си лаят,керванът си върви!Жалко!
131
4
 
25
 
! Отговори
TheSaint преди 1 година
Много болно ми стана, като прочетох това... :(Има една особено порода пешеходци - те си искат правото на всяка цена - дано случая не е бил такъв. Лично аз се уверявам, че ми дават път преди да пресека... Виж, дали трябва да е така и как е по белия свят - накратко у нас не е както трябва да бъде.Но нека се съобразяваме с действителността и внимаваме много и като караме и като пресичаме!
130
2
 
9
 
! Отговори
д-р Иванов преди 1 година
Я, как разбрахте без тестове че не е дрогиран или употребил алкохол, или и тоя е наше момче...
129
3
 
21
 
! Отговори
Шофьор преди 1 година
Неприятни са такива новони за съжаление стават все по-често, пешеходеца е с предимство на пешеходна пътека спор няма....., аз много пъти, когато спирам да дам предимство на пешеходец, едва едва се влачи, защото или говори по телефона или си играе или чати.......неможе ли поне да се приберат тези телефони докато се пресича, така и пешеходеца ще е по концетриран и предпазлив...
128
3
 
10
 
! Отговори
морски преди 1 година
До Гиб Мелсън - Той Милен Цветков много говори и силно говори против маските. Замлъкнаха го показно и няма да говори вече. Доган каза ясно какво се случва на такива...
127
1
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Нямаме и журналисти, които да висят на врата на Гълъба премиер да му досасждат с върпоси докога ще я караме така. И понеже журналистите ги мързи да задават неудобни върпоси на премиера и на министрите, то бумеранга се връща рано или късно и при тях. За справка. Съдбата на Милен Цветкоф. Като не задаваш неудобни въпроси, другия път може и тебе да пометат на улицата. Или дееето ти.
126
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
https://youtube/watch?v=2UYevToGbbo
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народното събрание е като общото събрание на оон или като на входа и блока.
124
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки божи ден убийства палежи скандали кражби викове крясъци за няма нищо убиват човек и нищо.
123
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трагедия!Поредната!Опасна територия е нашата България!Не е много сигурно оцеляването на човека до по-зряла възраст.Ако не умре от глад или студ,може да е от нанесен му побой или да го размажат на пътя!Носете си новите дрехи!
122
4
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До АнонименКакви ситуации искаш зад чиниите в ресторанта на пакистанци . Мий чинии в Англия .

Спонсорирани публикации