Лайм, тропическорозово... Кои са актуалните цветове за маникюр?

Ето кои тонове ще властват тази пролет
10 мар 2023 22:15, Дарена Найденова
0
Лайм, тропическорозово... Кои са актуалните цветове за маникюр?
IStockphoto

Няма нищо по-освежаващо и разкрасяващо от нов маникюр, особено в началото на пролетта, когато започват да се появяват по-ярки нюанси на лаковете. След месеци на тъмни и скучни цветове, които съответстваха на мрачните зимни дни, сега е време да озарим ръцете си с по-красиви и озаряващи маникюри.

От яркозелено, което ни напомня колко зелена ще бъде тревата след още съвсем малко, до блестящи розови нюанси, които ни карат да си поръчаме свеж коктейл с грейпфрут, пролетните цветове са тук, за да ни помогнат да отпразнуваме по-топлите дни пред нас. Кажете сбогом на мрачните зимни тонове и посрещнете пълната гама от ярки и пастелни нюанси за предстоящия сезон.

Цветовете, които да носите тази пролет:

1. Лайм

Миналата година видяхме яркото неоново зелено да излиза на сцената, но през тази нюансът, който ще виждаме навсякъде, е по-мек с лек цитрусов шприц. Лаймът привлича окото, но не се натрапва, подходящ е за всеки повод и за тоалет, като може да бъде включен във визията както на минималистите, така и на почитателите на по-мащабните дизайни.

Идеи за маникюр – квадратно-овалните нокти са новият хит

 

 

Маникюр за 2023 – дизайните, които да носите през цялата година

 

Нов маникюр – задължителните цветове за 2023

2. Тропическорозово

Розовото никога няма да излезе от мода, особено когато става въпрос за маникюра. Тази версия обаче в стил тропически грейпфрут е страхотен начин да промените визията си за пролетта. Този забавен нюанс е добре дошло разнообразие от класическото розово, но е също толкова смел и ще върви с всеки бански костюм, който опаковате за почивката.

Още актуални цветове за маникюр и други бюти тенденции ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации