Комплименти, които са важни за мъжете

Те не бива да са с манипулативна цел
8
Комплименти, които са важни за мъжете
Снимка: Istock

Комплиментите са нещо, от което всеки човек се нуждае – в работата, личния живот, любовния. В любовен план те са важна част, тъй като показваме, че ни е грижа за някого. Отправянето на комплименти определено ни прави по-харесвани. Комплиментите засилват мъжкото его. В някои връзки, в които мъжът се замисля да търси флирт извън нея, често това се случва, защото половинката му не му прави комплименти, не му показва, че се гордее с него.

Ето защо, ако се срещате с някого или имате вече връзка и искате да бъдете забелязани, помислете за какво бихте направили комплименти на желания от вас мъж. Мъжете искат да се чувстват харесвани, забелязани, също като жените.

Разбира се, когато се отправят комплименти, това не бива да е с манипулативна цел, а да сме искрени. Вижте няколко идеи за комплименти, които биха се харесали на всеки мъж.

1. Поискайте му съвет – Мъжете обичат да се чувстват полезни. Когато се допитате до мнението му по даден въпрос, това за него е признание, че цените мнението му и че ще се радвате на неговия принос за нещо.

2. Неговият чар и начин на изразяване – Ако любимият ви мъж или любовен интерес има добри умения за комуникация, изказ, не се колебайте да му направите комплимент за тези негови умения.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

3. Неговата физика – Ако партньорът ви полага грижи за това да е в добра форма, не пропускайте от време на време да отправяте комплименти за неговия напредък и положителни промени във външния вид. Бъдете конкретни в комплиментите си.

4. Комплименти за неговите мечти и амбиции – Говорете с него за мечтите му. Те имат значение за него, така че е съвсем естествено той да се чувства поласкан, когато те изглеждат важни и за вас. Той ще се почувства по-близо до вас, като е споделил мечтата си и ще ви харесва и оценява много повече като партньорка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 9 месеца
Могу тий голем ! Ебш като разгонено магаре!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Повече красиви думи и мечти, да, реално всичко истинско остава. Мерси за тия позитивни статии. Положително.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Третият и четвъртият тип комплименти наистина галят мъжкото его и той много се радва, че е толкова желан и значим за някоя жена.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе у целия квартал :)))

Спонсорирани публикации