Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?

Двамата лидери замезваха с вино от двореца Дивноморское
Обновена: 13 сеп 2023 14:54 | 13 сеп 2023 14:50, Петър Бойчев
201
Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерите на Русия и Северна Корея и техните делегации разговаряха в космодрума "Восточний", след което последва официален обяд, даден от Владимир Путин в чест на Ким Чен Ун. След това севернокорейският лидер пое обратно по дългия път към вкъщи, предадоха руските медии.

Докато Путин и Ким си обещаваха помощ в "борбата срещу империализма" и за изстрелването на ракети те похапнаха стилно и сладко.

Владимир Путин започна официалния обяд с тост "за бъдещото укрепване на сътрудничеството и приятелството между нашите страни, за благополучието и просперитета на нашите нации, за здравето на държавния лидер и на всички присъстващи", предаде CNN.

Жеста върна и Ким Чен Ун, който заяви, че е уверен в успеха на Русия в Северния военен окръг и вдигна тост за здравето на Путин и "новите победи на велика Русия", цитира тоста му Телеграм каналът "ВЫ СЛУШАЛИ МАЯК".
Каналът публикува и менюто от обяда, което включва: бяло и червено вино от двореца в Дивноморское, салата от патешко месо, смокини и нектарини, ролца от камчатски раци, рибена супа от бял амур.

Основното ястие включва есетра с картофи и гъби, телешки антрекот с печени зеленчуци, а за десерт - сорбе от морски зърнастец (медоносно растение, познато и като дива боя), кондензирано мляко с черни боровинки и борови ядки.

Това беше втори официален обяд, организиран от Русия за Ким Чен Ун след посещението му във Владивосток през 2019 г., припомня CNN.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
6
 
! Отговори
до анонимното преди 7 месеца
""""Ще го запомнят как три пъти е фалирал държавата.""" ---- Държавата, Амебо, никога не е фалирала при бай Тошо, държавата фалира Два Пъти, нж след управлението на бай Тошо, при Демокрацията! Първият път при организатора на държавния и партиен преврат А. Луканов, Вторият при наивния Жан Виденов, на път е третия Фалит само за 34 години демокрация! Не се смнявай и това ще видиш!
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
При Тодор Живков 1 телевизор и много кисело зеле.В магазините само грозни български стоки за грозна руска кола чакаш 20 години . Сега в ЕС всяка стая с форка и 5ка кулед и амолед тв + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила. Вече няма грозни български стока, всичко е внос красиви западни стоки магазините пълни като корекоми, пенсионерите меткат пачки от балконите а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Айде бе, каймата беше бяла, щото и слагаха соя. Хахаха качествено било. Всичко хубаво беше с връзки или с долари в корекома. Купувахме долари, за да дадем на децата да кусат истински шоколад. Кафето беше само виетнамско. и още много мога да изброявам. Преди като излезехме зад граница нападахме магазините. Сега в чужбина изобо не се сещам да си купя парцали или обувки. на 60 съм.
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Местните журналясти, само се чудят как да я замажат тази новина в нашето пространство.
52
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кой каквото ял, ял, ял и после...с.ал. Що за информация е това. Обикновено подобни "новини" са за филмови, рок и поп звезди.
51
11
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
До 62 Банани може да нямаше 9-10 месеца, но през останалите 2-3 бананите бяха Чикита. Филе Елена, беше с пъти по-добро от ВСИЧКИ сегашни, Кайзерован врат Тракия беше с качествата на италианска топ Бресaола (свинска). За Роле Трапезица няма да коментирам. Даже Петрохан беше с качесто по-добро от всичко което може да се намери сега. Маслото беше най-близо до сегашното Президент. Пастите по сладкарниците (спомни си Дънерче) - също. Нещата бяха хубави, но изчезнаха, защото са скъпи. Факт.
50
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тея кравари тука не знаят що е то храна.Нямало хляб,шоколад при бай Тошо.Нямало закуски с палмово масло,нямало банани пръскани с пестициди да станат жълти.Нямало сирене истинско защото се разваляло за няколко дена.Нямало хубава бира защото се разваляла за три дена а сега с консервантите стои по един месец и повече.Нишо нямало при бай Тошо за краварарите.
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 70 Поръчах си от едно заведение в София кебапчета, защото гледах в интеренет как едни чужденци се облизват на кебапчетата и качили клип от това заведение. Отивам да видя аз кво представляват тия кебапчета----отврат! Пуберите тук наистина не знаят какво е истинския вкус на кебапчето от бай Тошово време за съжаление. Жалка картинка.
48
4
 
11
 
! Отговори
Късата памет преди 7 месеца
Гледам че , върви някакъв спор за качеството на храната при соца. Понеже съм много стар ще ви дам пример. Бил съм на бригада във фабрика за лютеница, оттогава не съм хапвал лютеница през живота си. 3-4 килограмови плъхове щъкаха из цеха, хигиена 0, смрад на изгнили до разлагане зеленчуци, като се развали бъркачката сместа се мачка с крака, щото плана за петилетката не чака. Който не го е виждал не може да си представи такава мизерия. Това време го хвалят хора които не са го живели
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прясното мляко беше в найлонови пликчета, накатурени в лонди (мръсни, гнусни, квядратни пласмасови легени, да се изхрачиш няма да личи, толкова мръсно) Млеката пробити, вземеш едно то на половина, докъде се върнеш у дома то изтекло по пътя. Киселото мляко беше в стъклени буркани с фолио за капачка доста често вкиснало. Продаваха го в касетки. Всяка пластмасова касетка събираше 20 буркана.
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само преди 34г бяхме в ямата на комунизма под руския ботуш, а днес при демокрацията и ЕС БВП расте рекордно, населението расте, заводите никнат като гъби, бизнесът търси служители, българинът се замогна, забогатя, заведенията пълни, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.
45
9
 
5
 
! Отговори
Р преди 7 месеца
Мдаа... тази държава е Обречена!!!! Народ, който продаде и предаде държавата си за банани, портокали, бяла техника, ТВ, 15-20 годишни зап.автомобили, джинси и т.н., е Обречен, ние сме също като и.ндианците, които за стъкълца и дрънкулки продадоха цивилизацията си на европейските конкистадори!!! Но най-страшното е, че продадохме душите си и бъдещето на децата си!!!! Огледайте се!!! Браво, балкански и.ндианци, браво!!!
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 66 На 51 години съм.Майка ми цял живот беше магазинер в хранителен магазин.Така,че съм много на ясно какви *** се продаваха и тогава.Че и не може да си ги вземеш без връзки в повечето случаи.Вица за бирата знаеш ли го от тогава?Бирата беше без етикети.Нашите изпратили едно шише бира в Унгария да кажат дали е хубава.Унгарците се чудели какво е това,защото никъде не пишело,направили изследване и върнали отговор-Конят е здрав.Толкова за качеството от соца.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
При Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем, или да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 64 Ще си направиш домашно мляко и то ще държи един месец колкото и да са ти чисти съдовете и ръцете??? Пубер, ти даже не знаеш как се прави домашно мляко ве, скаааапаняк!
41
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 62 Кравар умирисан, ти ял ли си кашкавал Витоша при бай Тошо? Ял ли си смядовска луканка при бай Тошо? Самал Камчия с чесън ял ли си при бай Тошо? Ръжен хляб ял ли си при бай Тошо? Кисело мляко в стъклените бурканчета ял ли си? Кебапчетата при бай Тошо в момента никъде ги няма като вкус, както и кюфтетата. Кво ми говориш за кучешка радост ве, кравар скааапан? Варена наденица ял ли си при бай Тошо? Марципан каза...имаше фин млечен шоколад в синя опаковка- тогава. И сега го има, кравар жалъъък!
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе, бая са опитвали преди да вкуси другаря Ким от ястията.
39
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До58.Какво да обясняваш на тези тука.Лъжат че са живели през соца и се представят за 40 и 60 годишни.Тези са някакви малки зомбита които представа си нямат що е истинска храна и каква е била храната през соца.
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Рендету Ще го запомнят как три пъти е фалирал държавата.Златен век може да е само за натегачите,връзкарите и неудачниците.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За сметка на това бкп ци те са си де така глупаи

Спонсорирани публикации