Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди

Не позволила на Минков, който е убеден, че е бащата, да види детето
214
Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди
Снимка: БГНЕС

Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на съпруга на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а основната версия на разследващите - спор за родителски права.

Младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а жената е настоявала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков, който е бивш депутат от "Продължаваме промяната".

Още по темата

Аз съм биологичния баща, уверен съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е нейн законен съпруг от едва три седмици преди раждането през август месец, въпреки, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, поне за периода, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше сключен три седмици преди раждането на моя син. Това прекрати възможността аз да мога да бъда вписан като баща, защото съпругът става баща“, заяви в предаването „Тази сутрин“ Велико Минков.
Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът. „В разговорите ми с Пейо знам, че една от причините е да вижда по-често детето си, защото достъпът му до него е бил ограничаван системно“, разказа Минков пред bTV.

„Двамата (Пейо и Габриела) сключват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен. Тя преграждаше всякакви опит, за да се видя с нея. Нямам конкретни обяснения“, обясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се консултира със своя адвокат Пламен Борисов.

„Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, но общината отказа да я продължи, а причината беше, че майката има брак. Велико Минков така разбра, че тя е сключила брак. Вече оттам нататък единствената възможност бе да се предивя граждански иск“, каза адвокат Пламен Борисов.

Документално и юридически баща на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „Подал съм си исковата молба преди раждането, но оттогава няма напредък“, обясни Велко Минков.

Той каза, че не е виждал детето си. „Преди дни се видях с Габриела случайно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги доближавам. Това не беше провокирано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си“, заяви Минков.

„С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази грешка. И двамата се съгласихме, че биологичните бащи трябва да са тези, които да са вписани в акта за раждане“, допълни Минков.
Той отрече да е имал конфликт с Пейо. "Това поведение от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето", обясни Минков.

Велико Минков е бивш депутат от ПП. "Сега съм IT специалист. За две седмици бях в парламента. Напуснах Народното събрание по своя воля", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
7
 
20
 
! Отговори
Сватба тип Сглобка преди 4 месеца
Жениха от ПП бива задушен от тъщата - дипломат от ГЕРБ. Сглобката се пренесе на битово ниво. Убийствата на ГЕРБ продължават.
135
4
 
9
 
! Отговори
Сюжет за ХОРОР филм преди 4 месеца
Семейното огнище, мъжа и жената заспиват в семейното ложе. Кадъра се сменя в 3:12 през нощта, мъжа се пробужда и вижда, че страната на жена му е празна и студена, нещо става - жена му я няма, започва да си търси телефона на шкафчето, когато се чува: "Зетко?", обръща се и вижда тъща си с една възглавница и приведен психопатски поглед с гримасата на смъртта ти скача отгоре като тигър и последното което виждаш е възглавницата на лицето си. Сцената завършва след 4 минути черен екран на борба за живо
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дайте снимка на дипломат ката, по хвалете се с нещо пред обществото, как хубаво се грижите и заслужават да се грижите за него и още и още срещу пари
133
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ГЕРБАДЖИЙСКАТА КАЛИНКА СЕ ОМЪЖИЛА ЗА ПЕЙО ЗА ДА ГО УБИЕ.
132
0
 
19
 
! Отговори
Коко преди 4 месеца
Майката Красимира Трифонова беше една от леките жени във Външно. От секретарка, благодарение на онази си работа стана дипломат. Говорят, че е била нимфоманка и тигрица в леглото. Дъщерята не познавам, ама крушата не пада по-далече от дървото.Язък за момчето.
131
0
 
31
 
! Отговори
Правосъдие ще има ли преди 4 месеца
За убийството на бившата си жена Евгения ,Орлин Владимиров и баща му който е помагал да скрият трупа и,получиха доживотни присъди.Искам сега да видя безпристрастният съд какво ще направи. И какви присъди ще им даде.
130
5
 
14
 
! Отговори
Селски турчин преди 4 месеца
Всичко е защото объркахте ролите. От патриархално общество рязко станахте либерално. В София работя и всичките ми софиянки-колежки ме питат подигравателно: И как е при вас? Вярно ли жената няма думата за нищо? Аз на моя каквото му кажа, това прави. В същото време флиртува с мен и с когото и падне. При нас жената има думата за нещата, които са нейна работа: дома, възпитанието на детето и пр. Мъжът има думата за други неща. Каква е тази мания тя да определя всичко? И щастлива ли е, че има подчинен
129
4
 
16
 
! Отговори
До 146 преди 4 месеца
Не се учудвай, нашите университети бяха завладяни отвътре преди години още от нпо с много либерални насоченост, формират образование и манталитет в което класическото семейство го няма, в САЩ най прецакан е профила на бял хетро мъж на средно или високо ниво в работата, тук стана същото, мъжкия и бащин авторитет стана символ на бай ***, от години ни обработват
128
0
 
12
 
! Отговори
Мъже, пазете се! преди 4 месеца
Когато спите, оглеждайте се да не ви удуши тъщата.
127
5
 
4
 
! Отговори
Руски Прийоми преди 4 месеца
Тъщата е видяла, че на "детенцето" и родилка са и се събрали 2 мъжа едновременно, а тя е мъжемразка, ако и детето е било мъжко, това е преляло лесбийската и чаша. Решила е да се отърве постепенно от кандидат-женихите.
126
0
 
19
 
! Отговори
123 преди 4 месеца
Чета за престъпленията тези дни. Обвинените-не някакви случайни хора, изпаднали от обществото, а дипломат, кандидат-депутат, общински служител, служител в университет, педагог, син на учител, син на преподавател в университет... Не
125
0
 
14
 
! Отговори
Да... Нови властващи преди 4 месеца
Това си е доста професионално убийство. При това казват че даже не било подготвено. Дали ѝ е за пръв път?
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МУТРЕНСКИ СЦЕНАРИИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ
123
2
 
2
 
! Отговори
Сигурно за пари преди 4 месеца
Защо са убили депутата от Промяната?
122
1
 
16
 
! Отговори
ЗАПОЧВАМ ДА РАЗБИРАМ преди 4 месеца
"Когато махнеш интересите от връзката (пари, любов, къща), двамата партньори стават врагове" - много добре го написа този долу и вече разбрах защо са убили депутата от ПП. Явно много е искал да стане баща, а те не са искали да имат нищо общо, защото са мъжемразки, тъщата така е научила дъщеря си "Аз ще ти го гледам маме, не ти трябват никакви мъже, мъжете са зло, виж баща ти маме, аз съм тука маме" - мъртвешката прегръдка на тъщата. Тъщата е физическия убиец.
121
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много зли тия от ПП и кле.цат кой каквото хване.Не могат да се разберат кой баща, кой майка.Ми той и Кирчо се заиграваше с Лена парапета, а детето им гледа май някакъв друг от ПП.Ама добре млади хора - клеца им се.
120
1
 
18
 
! Отговори
ППта ДСта преди 4 месеца
Тия в ПП един нормален нямат ли? Разплодилата се мома била лице на ПП и кандидат дупетатка от Бургас. Пишман таткото пък бил дупетат от Русйе
119
0
 
12
 
! Отговори
Ясно преди 4 месеца
Колко струва един човешки живот според Габриел@.
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе стига с тия простотии.
117
6
 
4
 
! Отговори
Малкия от Възраждане преди 4 месеца
До Без коментар! "Велико Минков е бивш депутат от ПП. "Сега съм IT специалист." - ми няма да е от Възраждане, дето ровят по кoфите - Възраждане имат другия проблем, че се женят за цигaнки и после те ги убиват от бой, а не жените - тях.

Спонсорирани публикации