Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди

Не позволила на Минков, който е убеден, че е бащата, да види детето
214
Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди
Снимка: БГНЕС

Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на съпруга на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а основната версия на разследващите - спор за родителски права.

Младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а жената е настоявала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков, който е бивш депутат от "Продължаваме промяната".

Още по темата

Аз съм биологичния баща, уверен съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е нейн законен съпруг от едва три седмици преди раждането през август месец, въпреки, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, поне за периода, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше сключен три седмици преди раждането на моя син. Това прекрати възможността аз да мога да бъда вписан като баща, защото съпругът става баща“, заяви в предаването „Тази сутрин“ Велико Минков.
Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът. „В разговорите ми с Пейо знам, че една от причините е да вижда по-често детето си, защото достъпът му до него е бил ограничаван системно“, разказа Минков пред bTV.

„Двамата (Пейо и Габриела) сключват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен. Тя преграждаше всякакви опит, за да се видя с нея. Нямам конкретни обяснения“, обясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се консултира със своя адвокат Пламен Борисов.

„Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, но общината отказа да я продължи, а причината беше, че майката има брак. Велико Минков така разбра, че тя е сключила брак. Вече оттам нататък единствената възможност бе да се предивя граждански иск“, каза адвокат Пламен Борисов.

Документално и юридически баща на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „Подал съм си исковата молба преди раждането, но оттогава няма напредък“, обясни Велко Минков.

Той каза, че не е виждал детето си. „Преди дни се видях с Габриела случайно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги доближавам. Това не беше провокирано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си“, заяви Минков.

„С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази грешка. И двамата се съгласихме, че биологичните бащи трябва да са тези, които да са вписани в акта за раждане“, допълни Минков.
Той отрече да е имал конфликт с Пейо. "Това поведение от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето", обясни Минков.

Велико Минков е бивш депутат от ПП. "Сега съм IT специалист. За две седмици бях в парламента. Напуснах Народното събрание по своя воля", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
3
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 4 месеца
Тука работата е много ясна. Всичко идва от бабата удушвач. Мъжа и я е напуснал или просто и е направил дете и е избягал. Тя отключва агресия към мъжете.Отглежда дъщеря си сама. Прави скандал със сексуален мотив срещу консула ни в Тайланд. Явно ревнува дъщеря си от мъжете и я убедила да убие първия. Именно и тя го е удушила. Просто жената е отключила психично разстройство, след като е била изоставена.
115
1
 
18
 
! Отговори
Масово е така преди 4 месеца
Че повечето ми приятели, които се ожениха за такива са вече разведени. Но не без хиляди заплахи за развод, ще ти взема детето, ще те убия и пр. Човек трябва да гледа цялото семейство, в което влиза. Много от момчетата са психически увредени до живот. Тези, които още търпят тормоза са примерени да са нещо между домашни прислуги и бейбиситъри. Ако жената реши да не се развежда още, то е защото няма работа/доход. Мъжът й и трябва затова още. Иначе няма думата за нищо. Нито той е мъж, нито има жена.
114
2
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 4 месеца
Кирчо, къде си? Организирай феминистките! Това засяга вашата т.н. партия!
113
0
 
17
 
! Отговори
от 100 преди 4 месеца
До До 100 - интересно, не знаех за такива случаи. Но и аз се изненадах, като разбрах, че майката и тъщата са заможни жени, тъщата била консул в Тайван, викам си тия са фрашкани, за какво им е да гърбят издръжка от някакъв си там льoльo. Сега от тебе разбрах, че има някакви чисто луди психопатки, които им правиш деца и после те режат от картинката, като насекомото богомолка.
112
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За мен това е велико постижение, да прилъжеш мъжа да се ожените 3 седмици преди да родиш от друг. Явно живота ме среща само с тимирути егоцентрици.
111
3
 
13
 
! Отговори
Без коментар! преди 4 месеца
Велико Минков е бивш депутат от ПП. "Сега съм IT специалист.
110
3
 
7
 
! Отговори
от Козяк преди 4 месеца
Веднага да се приеме Истанбулската конвенция!!!
109
3
 
5
 
! Отговори
ПП са виновни, знаем преди 4 месеца
Е да, то ако те питаме тебе, Величко е убиеца и сигурно и Кирчо и Кокорчо са били помагачите които са закопали трупа на витоша, НАЛИ ДРАГИ?
108
1
 
11
 
! Отговори
УрсулаЛайнараен преди 4 месеца
fEMINI LGBTQQR+++ и подобните ил грантаджийски организации няма ли да скочат сега да реват за домашно насилие..да ограничим правата на Жените които палят,бесят и избиват мъжете...или темата не е политически коректма. Спомням си как за постригване направина една *** светица а тук мълчат - никой не ил плаща да врякат. Закони, директиви, нормативни уредби се пишат само и само за да изкарат бащата/мъжа виновен винаги и за всичко!
107
1
 
10
 
! Отговори
До 100 преди 4 месеца
Дори пари не искат, българския съд винаги е на страна на майката, знам за поне 3 подобни случая, след раждането до година отрязават бащата и почват едни дела ама файда няма, в два от случаите има майка дето помага за гледането на детето, докато момата си бачка и вее д.., обикновено са жени отгледани без баща дето тая фигура е илюзорна и майката достатъчно е го е оплюла
106
2
 
17
 
! Отговори
бла,бла преди 4 месеца
Немалко жени са точно такива кукумявки като тази и майка ѝ. Скъсва връзка, не му казва, че е бременна, прави аборт, защото "нейното си тяло". Интриги, лъжи, сплетни, скандали и всичко в пакет. Само до момента не бях чувал да се сдружат с мамиту и да убият човек, но явно в 21-ви век и това става, модерна работа. И после конвенции и простотии. Аз съм за равенство, ама истинско, не с привилегии. А не сега всички феминистки да мълчат с *** в устата, а да си го вадят като е обратен случая. Равенство?
105
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имам усещането, че и Киро ще изкочи от някой парапет съвсем скоро.
104
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво намесвате ПП, не четете ли, че ПП са жертва, както и момчето от Промяната.
103
1
 
9
 
! Отговори
Шерлок преди 4 месеца
На тоя Велико хич не му е чиста работата. Да не се окаже накрая, че всъщност той е извършителя на престъплението..
102
2
 
9
 
! Отговори
от 100 преди 4 месеца
Т.е. правят ти едно лапе и после не ти го дават и те гърбят с пари да им го гледаш цял живот, явно са видели че Велико от Промяната е депутат и IT и са го таргетирали тези престъпнички, подлъгали са го и са му направили дете, което да цоца месечна издръжка от богатия мъж, така ли излиза?
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ключовия фактор за тъщата според мен е кога точно Велико се е отказал да бъде депутат и кога точно са разбрали, че е станал айти.
100
0
 
1
 
! Отговори
Ньеее, викам! преди 4 месеца
Тоой лъжи балашигата лъжи господине викам
99
0
 
4
 
! Отговори
Крадли на сперма преди 4 месеца
На Велико от Промяната са му направили Борис Бекер.
98
5
 
12
 
! Отговори
Нов морал, на ПП преди 4 месеца
Еврогейска ценностна система, няма що. От сорта ПП (комсомола на ГЕРБ).
97
1
 
13
 
! Отговори
До 100 преди 4 месеца
Точно това искат, мъжа е просто донор, повечето са с добри доходи, а ако имат и некоя властна майка дето е тъпкала баща им или са били разведени..., логиката е изкривена, но от 10 години я има тая тенденция

Спонсорирани публикации