Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди

Не позволила на Минков, който е убеден, че е бащата, да види детето
214
Габриела се омъжила за убития Пейо три седмици преди да роди
Снимка: БГНЕС

Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на съпруга на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а основната версия на разследващите - спор за родителски права.

Младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а жената е настоявала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков, който е бивш депутат от "Продължаваме промяната".

Още по темата

Аз съм биологичния баща, уверен съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е нейн законен съпруг от едва три седмици преди раждането през август месец, въпреки, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, поне за периода, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше сключен три седмици преди раждането на моя син. Това прекрати възможността аз да мога да бъда вписан като баща, защото съпругът става баща“, заяви в предаването „Тази сутрин“ Велико Минков.
Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът. „В разговорите ми с Пейо знам, че една от причините е да вижда по-често детето си, защото достъпът му до него е бил ограничаван системно“, разказа Минков пред bTV.

„Двамата (Пейо и Габриела) сключват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен. Тя преграждаше всякакви опит, за да се видя с нея. Нямам конкретни обяснения“, обясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се консултира със своя адвокат Пламен Борисов.

„Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, но общината отказа да я продължи, а причината беше, че майката има брак. Велико Минков така разбра, че тя е сключила брак. Вече оттам нататък единствената възможност бе да се предивя граждански иск“, каза адвокат Пламен Борисов.

Документално и юридически баща на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „Подал съм си исковата молба преди раждането, но оттогава няма напредък“, обясни Велко Минков.

Той каза, че не е виждал детето си. „Преди дни се видях с Габриела случайно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги доближавам. Това не беше провокирано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си“, заяви Минков.

„С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази грешка. И двамата се съгласихме, че биологичните бащи трябва да са тези, които да са вписани в акта за раждане“, допълни Минков.
Той отрече да е имал конфликт с Пейо. "Това поведение от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето", обясни Минков.

Велико Минков е бивш депутат от ПП. "Сега съм IT специалист. За две седмици бях в парламента. Напуснах Народното събрание по своя воля", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
9
 
! Отговори
една жена преди 4 месеца
Цялата история е изключително странна. Жалко за жертвите! Защото в случая не само убитият е жертва, а и децата, другият мъж. Все ми се струва, че е имало поне един здравомислещ, който е можел да предотврати трагедията.
95
0
 
10
 
! Отговори
От 100 преди 4 месеца
До До 100 - но каква е логиката жени да ограничават децата си от бащите им? Каква е тази психопатска логика - раждат си деца, за да си ги гледат сами?
94
0
 
24
 
! Отговори
Тъща преди 4 месеца
Тъщата ти да те убие, това е най-големия ужас, защото това е от което всеки съпруг се страхува. Представяте ли си как го е душила и го е гледала в очите и му се е смяла "Ти за дъщеря ми ли ще се жениш, я да те видя сега, що не дишаш, що не дишаш?" това е жив филм на ужасите
93
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къде са мъжете? Защо не протестирате? Студено ли ви е? Мързи ли ви? Стига с тази злоба, бе хора! Нито едно убийство не трябва да се случва! И е неприемливо! Злобата ви прави общесъвото разсипано!
92
0
 
21
 
! Отговори
До 100 преди 4 месеца
Тва с брака преди раждането е юридическа врътка, да не може новия баща да припознае детето, когато жената е с брак, съпруга автоматично става баща на детето, вероятно са обещали нещо на убития за да се съгласи на брак, вероятно достъп до неговото си дете
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-важният въпрос сега е какво ще стане с децата! Едното е пеленаче, а другото - предучилищна.
90
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тея стари коврии не са будала видяли са , че човека е кротък и ще могат да му въртят номера както си искат , ама явно не е станало *** тяхното и от яд са го утрепали.
89
1
 
18
 
! Отговори
Тъща HORROR преди 4 месеца
До Дзивко - но защо жената е била толкова изперкала да не иска мъж за децата си пък едновременно с това 2 седмици преди раждането да се омъжи за друг?! Тука сигурно майката нещо и е мляла брашно, това тъщите са най-голямото зло. Объркала е младата майка, щерка си. Тя тая тъща е била консул в Тайван, някаква жена с влияние, това са най-лошите тъщи, защото си мислят, че света е техен. Жалко за убития зет.
88
3
 
25
 
! Отговори
1234 преди 4 месеца
Сега къде са хилядите коментари на възмутени феминистки?! Къде са интервютата по телевизиите, които обикновено никнат като гъби след всяко насилие над жена!? При аналогична история за убииство на съпругата от мъжа и бащата неотдавна и двамата бяха затворени до делото. Тая защо е пусната!? Ще е интресно и друго - както и да приключи това дело, присъдите по нега ще са доста по-ниски от това, ако убиецът беше мъж.
87
0
 
9
 
! Отговори
Галин Костов преди 4 месеца
Защо ни занимавате с тези психопати? Има специализирани заведения за такива случаи.
86
0
 
11
 
! Отговори
Аз нищо не разбрах! преди 4 месеца
Тия защо се карат без Жоро Игнатов, не знаят ли че така не се прави?
85
1
 
12
 
! Отговори
Дзивко преди 4 месеца
Знам за няколко случая дето жени забременяват и одрязват бащата преди раждането или малко след него, адвокатите са пълни с подобни казуси
84
1
 
15
 
! Отговори
Херлок Шолмс преди 4 месеца
Дъртата кикимора го е планирала от доста време. А тя се оказала партизанка от доста време, още от далечния изток, кога са я наритали от консулството.
83
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тъща къща обръща. Най-човешкото в тая иначе отвратителна история е, че двамата мъже са се познавали, разговаряли са, обсъждали са, не са се млатили.
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Единствения начин МВР да се справи с войната и жертвите на пътя е легализирането на притежанието до 0.5грама на забранените субстанции инак има по около 200 300 мъртви данъкоплатци на година!
81
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По стар БГ обичай ще се окаже тревиалната причина-2-3 апартамента , пълна банкова сметка, малко бижута...
80
0
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
хаиде сега тест за бащинство кое дете на кого е и кои ще ги отглежда докатодвете у бии-ци са в затвора
79
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Бургас всичко е на ГЕРБ от общината до най-малкото магазинче, училища, полиция, болници, всякакви организации и институции. А каква ли ще е разликата , ако са на ПП или друг от.п.а.дъ.чен материал. Никаква. Блато, лелки в общината от 30 години "работят " там. Началници на предприятия, от 30 години несменяеми. А, момент, тази хубавица е била нов кадър , но в същност за нея е открита нова длъжност, ха, пак няма промяна.
78
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Насладете се на Подмяната и техните ценности, умнокрасиви и младежи като се жените първо гледайте свекървата да не ви души после
77
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имам чувството, че тази история ще излезе много по-дълбока и плашеща.

Спонсорирани публикации