Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали

Семейството имало 3 имота, а не както се твърди – над 20
94
Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали
Снимка: БГНЕС

Съпругата на убития Мартин Божанов-Нотариуса говори пред bTV за тежкото престъпление.

Днес стана ясно, че тя е първият човек, подал сигнал за престъплението на телефон 112,  но близо 50 минути след разстрела.

В телефонен разговор пред медията Божанова разказа, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, но се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

Още по темата
"Мъжът ми отиде да купи вечеря, но се забави доста време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме как лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават автомобили и абсолютно никой не подава сигнал", казва жената.

Според записите от камерите в комплекса, Божанов е убит в 19 часа и 20 минути. Съпругата му Гергана първа звъни за помощ.

Жената заяви, че с мъжа ѝ имат не над 20 имота, както твърди разследването, а само три.

Към момента в Софийската градска прокуратура има досъдебно производство срещу Божанов – за измами и принуда.

"Разследването буквално е било приключило и е било въпрос на време да бъде повдигнато обвинение на Божанов", каза зам.-градският прокурор Иво Илиев.

Мис България Ивайла Бакалова казва в ефира на bTV, че Божанов ѝ е предлагал помощ, за да бъде пуснат от ареста мъжът й – бизнесменът Веселин Денков. Искал е но по-малко от 100 000 евро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
15
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 месеца
Труповете са черните петна от мръсното бельо на Бойко, което усилено се пере и центрофугата изхвърля мръсотията. Друг път, кат започнат да перат пак Бойко, щото неминуемо, ще се наложи, бройте труповете;)))
57
0
 
21
 
! Отговори
Коментар преди 3 месеца
Трябвало е даже да го подритват да не пречи пътя тоя тор!Хаха!
56
0
 
13
 
! Отговори
Банкеръ преди 3 месеца
Ами то,като се замисля с пълна глава с оловни лекарства освен за донор за друго не става.Застрелян е съпруг на служителка в ГДБОП.Цялата полиция е в скръб дано хванат колегата си свършил тяхната работа.
55
0
 
3
 
! Отговори
Шерлок - да, да преди 3 месеца
преди дни беше публично обявено първо по рода и оповестено към медиите за провеждане в София учение на МВР екипите, като за да не се стресират гражданите.. и сега дум, ново 20.. Много ясно, че са се възползвали от тази информация стрелците, МВР ГДП не са ли можели да тренират без да оповестяват действията си? Може да се помисли в тази посока, да не се окаже че пак някакви стълби са носени напред назад за 50 минути?!?!
54
0
 
8
 
! Отговори
Про преди 3 месеца
Може да е дължал пари на някой съдия.
53
0
 
6
 
! Отговори
Ха преди 3 месеца
Мъжът на Бакалова не беше ли посредник на парите за протестите?
52
0
 
8
 
! Отговори
iq преди 3 месеца
Какво се случва със защитените свидетели? Тракторо си отиде преди завръщането на Божков.
51
4
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
Всички следи водят към един дърт комунист на име Бойка калдаръм кадъна и неговият ортак Дебелян Шебековски. Още не са се върнали на власт и започнаха публичните екзекуции на подчинени които могат да се разприказват.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде, сега хората и виновни, че са го подминавали. Първа помощ ли е искала да му окажат? Гръмнали са го в главата точно както Трактора и психолога Иван Владимиров-Нав. В главата се прицелват килъpите, които имат поръчка за екзеkyция. Някой криминален психолог може да разясни защо се стреля в главата и защо има контролен изстрел.
49
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Връща се един милионер вкъщи, но там няма нищо за ядене и той тръгва да купува храна. Е, може да си я поръча, но при тия цени за доставка... И така, чака жена му, чака да донесе вечерята и като не идва... Тази история наистина е покъртителна.
48
0
 
8
 
! Отговори
¿ преди 3 месеца
Софийската градска прокуратура има досъдебно производство срещу Божанов за измами и принуда...Поредния престъпник прикриван от Прокурорите.Дело срещу него не е щело да стигне до съд, защото прокуратурата го е бавила
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Забележете, тя казва: "със сина ми"! Явно има нещо гнило в цялата история и в отношенията им. Кога се казва със "сина ми"? Това дете не е ли от Нотариуса?
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съпругата потенциално е заинтересована - всички негови имоти стават нейни и на децата й, разследването се прекратява, защото разследваният вече не може да носи отговорност... а и може да е ползвала килърите на Алексей Петров, тях да не би да ги разкриха - така да се каже - доказана марка. Като имаш много пари, а партньорът има много врагове, лесно е да му организираш едно пътешествие към оня свят и шансът да те хванат е толкова голям, колкото е разкриването и на всяко мафиотско убийство.
45
0
 
0
 
! Отговори
До 42 преди 3 месеца
Някакъв охранител от комплекса, не медия.
44
0
 
8
 
! Отговори
Овчарчето калитко преди 3 месеца
Тя съпругата му е поръчала убийството,за да наследи милионите на Нотариуса мафиот.Защо ни заблуждавате вече една седмица.Зад гърба и стои нейният любовник който е много мощен.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
33 Само не ми споменавай соцследователя Рашков, който арестува Евгени Михайлов, по случая "танковата касета", заснел вуйчото на Васко Терзиев Петър Млоденов да казва:" Да дойдат танковете!" и го държа 12 часа в следствието. Крещейки му "Няма да я бъде вашта, нямааа!".
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тече разследване, не очаквайте да ви кажат нито всичко, нито истината. Полицейски трикове. Ще се разплетат нещата бързо, ако е битова драма. Ако е поръчково, нищо няма да се разбере, освен че нотарусчето е нагазило в сивите среди до ушите и не му е читава работата.
41
4
 
8
 
! Отговори
Хе Хе преди 3 месеца
Картинката е ясна по ясна. Убил го е любовникът някое влюбено загубено полюцайче омагьосано от пресметливата кака.
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 39Очевидецът казва, че Нотариуса е убит пред очите на съпругата и децата))))Този очевидец да някоя българска медия.
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В правосъдието нищо не става без Дебелият да одобри.Този и Еврото са маши на Дебелия.

Спонсорирани публикации