Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали

Семейството имало 3 имота, а не както се твърди – над 20
94
Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали
Снимка: БГНЕС

Съпругата на убития Мартин Божанов-Нотариуса говори пред bTV за тежкото престъпление.

Днес стана ясно, че тя е първият човек, подал сигнал за престъплението на телефон 112,  но близо 50 минути след разстрела.

В телефонен разговор пред медията Божанова разказа, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, но се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

Още по темата
"Мъжът ми отиде да купи вечеря, но се забави доста време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме как лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават автомобили и абсолютно никой не подава сигнал", казва жената.

Според записите от камерите в комплекса, Божанов е убит в 19 часа и 20 минути. Съпругата му Гергана първа звъни за помощ.

Жената заяви, че с мъжа ѝ имат не над 20 имота, както твърди разследването, а само три.

Към момента в Софийската градска прокуратура има досъдебно производство срещу Божанов – за измами и принуда.

"Разследването буквално е било приключило и е било въпрос на време да бъде повдигнато обвинение на Божанов", каза зам.-градският прокурор Иво Илиев.

Мис България Ивайла Бакалова казва в ефира на bTV, че Божанов ѝ е предлагал помощ, за да бъде пуснат от ареста мъжът й – бизнесменът Веселин Денков. Искал е но по-малко от 100 000 евро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 32: народът спи непробуден сън от 1944 когато кремълските *** ни изкараха от горите такива като Нотариуса и Бойка калдаръм кадъна и ги натикаха във властта и там си стоят до ден днешен! В устата на Бойка калдаръм кадъна има повече бай тошово ДНК отколкото има останало в ковчега му, затова и колкото повече време мината, толкова повече банкянската похотливка замязва на дъртият си вожд!
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Странна работа! Хора казват, че са чули изстрели, но съпругата не е чула, въпреки, че от прозореца е имала видимост на паркинга?!? Защо не му е звъннала по телефона да пита защо се бави? Или нещо ни будалкат? Очевидецът казва, че Нотариуса е убит пред очите на съпругата и децата. Сега явно искат да отклонят вниманието заради опасения, че свидетелите на убийства обичайно ги ликвидират,за да не свидетелстват. Никой не подавал сигнал!? Хората се страхуват да не би да ги помъкнат за свидетели.
36
0
 
26
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 3 месеца
Нали първо го бяха разстреляли пред семейството му - ама такива са ни медиите и тази тук не прави изключение - дай да го обявим и да изглежда велико! И ако видиш прострелян съсед, то няма ли да се обадиш за помощ?! Явно който съсед го е подминал, е плеснал с ръце, защото е знаел съседската стока. И така.
35
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
33 "Обикновеният служител в ГДБОП" не е обикновен гражданин. Всички магистрати са марксистко-ленински възпитаници, дори топ съдията е рускиня. Тъй че, връзките на измамника и жена му са определено в левия сектор. Тя води и спечели дело за възстановяване на работа, със светкавична бързина, в сравнение с делата на обикновените граждани.
34
7
 
22
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 месеца
Какво стана с борците с мафията и корупцията от ППДБ ? Вкараха всички герберасти в затвора както казаха, а убийствата намаляха драстично? Върнаха ни в 90те години, по-точно ние не сме излизали от тях, просто сега се избиват взаимно , защото 12 години Тиквата беше поделил държавата и всички бяха доволни, но сега борбата за власт започва наново!
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е закъде да бърза жената и на и дреме за него колкото на всички останали. Спрете да ни занимавате с разни престъпници. Благодаря!
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи имало готово обвинение?!И като го дръпнат той ще започне да пържи колеги като оня Денелия дето го дава шеф в парламента.Ами я да го гръмнат за по сигурно.Еврото го скриха зад граница а тоя изтегли късата клечка.
31
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 17Как може, съпругата на един от най-големите измамници и изнудвачи в България, да е следовател в МВР?! )))Не е следовател, а обикновен служител в ГДБОП, без право на достъп до квалифицирана информация.Рашков я уволни, но съдът я, възстанови на работа!
30
7
 
25
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 месеца
България ще се оправи когато Тиквата, Шиши и всичките им производни, в това число ППДБ и придатъците им бъдат или ликвидирани като Чаушеску след народен съд или вкарани в затвора. Лошото е, че народът е заспал зимен сън от 1989-а!
29
1
 
14
 
! Отговори
истно ти идваш преди 3 месеца
коя власт го е пазила се чудя ?
28
4
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
Дъртия *** Боко калдаръм кадъна явно го е поръчал както направи с Алексей Петров за да не се разприказва по време на делото и да се изтърве, че е ортак с Банкянският похотливец! Тоя за да стане толкова наперен значи е имал сериозен политически гръб, а до скоро в държавата имаше само една кадъна която звънеше на прокурори и съдии да им нарежда,че този или онзи е наш човек и да го пускат! Още не е започнала ротацията и гробарите си показаха рогата!
27
0
 
24
 
! Отговори
Шимпанзе Нотариус преди 3 месеца
Тя тая и по реалита участвала звезда неква , а това нещо на снимката ли е откраднало 300 имота и заплашвало съдии и граждани ужас нямало ли е кой да да йу прекърши вратленцето хилаво.
26
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, да... Чудиш се къде е съпругът, но не му звъниш по телефона да питаш дали няма проблем, ами след 50 минути "поглеждаш" към охранителните камери и о - виж ти, той лежи там. Брей-брей, кво стана...
25
0
 
25
 
! Отговори
Карма преди 3 месеца
Един злодей по-малко на тая планета , дяволите го взели ...А тая да дари всичко заграбено на червен кръст или на църкви , че тая тежка карма до 9-то коляно ще ги влачи...
24
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 3 месеца
Тази статия е в раздела "Войната в Украйна"?!?! Този да не би да е имал връзки със Зеленски?
23
0
 
7
 
! Отговори
Йокин преди 3 месеца
Ми ако НЕ ЛЪЖАТ,КОЙ ЩЕ ГИ ЧЕТЕ
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От кумова срама тая може да замълчи, ама наглостта не и позволява.
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко такива има в БГ? 300-400-500? И тероризират цялата държава.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А дано скоро и пълничкият му шеф
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еми те в комбина са бачкали явно ;)

Спонсорирани публикации