Караянчева видя "числото на майката" в бюлетината: 1+7 = 8!

1 е смелост, 7 значи мъдрост, Цачева отговаря на описанието, рече тя
Обновена: 10 окт 2016 12:10 | 5 окт 2016 12:10, Веселина Йорданова
60
Караянчева видя "числото на майката" в бюлетината: 1+7 = 8!
Цецка Цачева. Снимка: архив, БулФото

17 е добър номер, 1+7 е 8 – числото на майката. Така депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева коментира номера, който жребият отреди на кандидата за президент на партията Цецка Цачева и вицето й Пламен Манушев.

Още по темата

Караянчева разви тезата си, като допълни, че цифрата 1 е началото.

"Ние първи се регистрирахме. Тя означава смелост, амбиция. 7 е мъдрост и късмет, а двете заедно седем плюс едно правят 8, а знаете, че 8 е числото на майката. Смятам, че Цецка Цачева влиза напълно в това определение", заяви депутатката, цитирана от "Фокус".

Все пак Караянчева напомни, че не цифрите и числата правят изборите.

"Изборите ги правим всички ние – политиците и посланията, които ще отправим към нашите избиратели. Така че успех на всички", допълни тя.

Определението "майка на нацията" пръв даде на Цачева премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето й като кандидат за президент.

"Отдавна съм се наслушал за бащата на нацията. Крайно време е да имаме майка на нацията", каза тогава той.

Впоследствие тези думи буквално "превзеха" социалните мрежи с коментари, а и шеги по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ГЕРБЦвета Караянчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Олеле преди 7 години
Предполагам че виетнамската мериносова овца Географа Ка Ра Ян Че е направила това "грандиозно" откритие по виетнамско-китайския календар,нали ги изкара една държава,еееееех ГЕР,ГЕРБ,какви си овци раждал,раждал и ще раждаш.Винету е школа :)
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе то от анкетата вдясно,а и от тези в другите сайтове се вижда истината.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подредете в една редичка Цвета Караянчева,Десислава Атанасова и Цецка Цачева и ще видите как изглежда лицето на злото.
43
0
 
19
 
! Отговори
кучето преди 7 години
Боко жабоко, и Цвъко мъко мъко им е омръзнала властта и търсят хитър начин да не ги изберат отново да могат да се пттвглят с мангизите окрадени.... ей затваюсаюиздигнали тоя мутант за президент
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Промиване, манипулиране до пълно оглупяване на нацията! Това ли е целта? Много съжалявам, но някои този филм сме го гледали без успех за експериментаторите! Остава само да се смеем на глупостите на недораслите политици и на платените им журналисти. Колкото повече се напъвате, толкова повече гласове губите!
41
0
 
29
 
! Отговори
СС преди 7 години
Тази Караянчева е по-проста дори от лидера си! :)
40
0
 
16
 
! Отговори
Симо преди 7 години
до Ха-ха-хаправ си мислят че така ще сбъднат предсказанието на Слава Севрюкова за русата жена спасителка .. и затова издигат тоз рус хамелион ... демек да предизвикат съдбата и дасе пробат да останат още на власт ще много им се насъбра вече .. наивници са никоийнеможе да излъже Бог а те с тая жена твамсе опитват да направят да спечелят народната подкрепа, със "спасителката" от предсказанието ... само дено ни се повдиха на всички като видим снимката на статията :-) тая е опит за измама на хората
39
0
 
25
 
! Отговори
слон преди 7 години
абе тея хора са изтрещели.
38
0
 
25
 
! Отговори
според нумерологията преди 7 години
А според Дънов 13 символизира дом без майка ;) А 8 - най-големите страдания, допустими за човека. Да не забравяме, че тоя уникален тъпизъм за числото на майката, е плод на Цвета Караянчева, която смята, че Пекин е във Виетнам.
37
0
 
26
 
! Отговори
uy преди 7 години
Няма да повярвам ако тази жена спечели на първи тур. Просто е невъзможно. Прави ми впечатление, че политиците ни стават все по-посредствени и некомпетентни и в същото време се натискат за все по-високи постове.
36
0
 
25
 
! Отговори
Дане преди 7 години
Тази майка ще ни такова майката, ако бъде избрана. Гласувайте на изборите с акъл.
35
0
 
17
 
! Отговори
Баси преди 7 години
Много ми е интересно, как оня Бокова я оплюваха че нещо семейно е била свързвана с БКП. А сега бившата членка на БКП Цецка Цачева, минава с номера че тогава всеки е трябвало да членува в тая партия за да се издигне. А може би все още е член, ако приемника на идеята на БКП е ГЕРБ?Трябва ни революция и кръв, така че до един всичките партии които са в парламента и са виновни за разпада на държавата да понесат одговорност.
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛУПОСТИ!
33
0
 
24
 
! Отговори
ТЦ преди 7 години
На тая Цачева колкото и да се мъчат читава снимка май не могат да намерят. Изглежда ми толкова изкуствена и не на место, че повече не знам на къде.Ако я изберат значи хората са наистина като овци.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Ако при новолуние в четна година калинка ти кацне на третия пръст от изток на запад ще има сватба на 30 февруари 2225 година.
31
0
 
18
 
! Отговори
Край преди 7 години
Искам да видя как изглежда човек който смята, че ЦЦачева може да бъде добър президент и че българите няма да се срамуват ако тя е президнета. Според мен и Борисов не го мисли - сигурно ще гласува за друг.
30
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Оляхте се бе,толкова лъскави станахте,че няма вече накъде.Правите така,че хората като чуят журналист ще им се гади.Защо затривате професията си журналист -като неморална,алчна и достолепна -струва ли си за тези неграмотници да подлизурствате .Парите те се харчат,но достойнството остава ,толкова ли това няма значение за вас. Имайте предвид,че времената се менят но имената на достойните остават и се помнят,колкото и чудно да ви се вижда сега.
29
0
 
8
 
! Отговори
нумеролог преди 7 години
До Анонимен 25Питате ли ме как смятам с елката по цял ден и колко нови истини откривам...ама скоро като спечеля от тотото и си купя лада нива и металотърсач...пък ще видите тогава...Впрочем търся компания за походи и търсене на метеорити, вървят по долар грама ако имат желязо вътре. Скоро ще сметна на коя дата се намират най-много и ще пиша пак.
28
0
 
7
 
! Отговори
извоза преди 7 години
До извоза: Чак се притесних от зоркият майчин поглед и обърках думите. моля четете "писма" като "писва":):):)
27
0
 
16
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
КАРАЯНЧЕВА МАЙ И ТИ СИ ЗАВЪРШИЛА ЧРЕЗ РАКФАК