Цачева била член на БКП и не се срамува от това

Преживявала със заплатата си от НС и 250 лв. наем в Плевен
Обновена: 10 окт 2016 12:07 | 10 окт 2016 10:30,
220
Цачева била член на БКП и не се срамува от това
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се срамува от членството си в БКП. "Това е моята биография, това съм аз", заяви тя пред Нова тв.

Цачева разказа, че като студент в Юридическия факултет на Софиския университет, е била активен човек и логично са й предложили да се присъедини към партията. Тя бе категорична, че не е била номенклатурен кадър.

Още по темата

Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков 2" коментира мандата на сегашния президент Росен Плевнелиев. По думите й това са били сложни години: "Нека да изчакаме с оценката. Всеки президент дава най-доброто от себе си. Историята е тази, която ще даде оценка".

Цачева отрече мъжът й да е участвал в приватизацията на "Булгартабак" и съобщи, че той сега работи в РВД и взима 1200 лв. на месец.

Кандидатът за президент разказа и за сина си, който е блестящ математик. "Още от четвърти клас учи математика", обясни тя. В момента синът е учи в Бостън.

"Не учи в България, защото тези състезания, които спечели като ученик, му дадоха възможност да следва в престижни университети навън, но не е загубил връзката със страната си. Учителите у нас му вдъхнаха увереност", разказа тя.

Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си в Народното събрание. Имала и малък наем от 250 лв. от кантора в Плевен. Нямала кредити, но имала кола на лизинг.

Според нея най-лошото й качество е, че е много строга, когато говори по работа.

"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат", сподели още Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: БКПГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I`m sexy and i know it
75
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
До дедо Гошо,точно в десетката е коментара ти,а чете ли какво каза авера му кмета на с.Галиче,били рамо до рамо в борбата срещу ВИС.
74
13
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
Като няма в какво да я обвинят - червените *** я обвиняват че е ЧЛЕНУВАЛА В БКП........но разликата е там че ЦАЧЕВА е проумяла че БКП е терористична организация и е скъсала с членството си!!!!
73
0
 
8
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Естествено ! Обединителна черта на българския политик е липсата на срам. А при комунистите срамът е рудиментарен орган, нещо като опашката или апандисита
72
1
 
11
 
! Отговори
комунист преди 7 години
Аз съм щастливТ от факта че моята стара другарка от ППО на БКП в завода ще става президент. Комунизмът победи. Ура другари и другарки.
71
0
 
17
 
! Отговори
nina преди 7 години
Не, Тя не се срамува!!! Но, видиш ли-Ирина Бокова трябва да се срамува /според ББ/ - не е Бриджит Бардо!
70
0
 
15
 
! Отговори
дедо Гошо преди 7 години
Бойко и той не се срамува от комунистическото си минало, ама нали комунистите са убили дедо му и затова не е бил приет във факултета за Държавна сигурност в школата на МВР.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво е РВД, че не ми се рови гъгъл?
68
0
 
6
 
! Отговори
страх лозе пази преди 7 години
абе Бойко Борисов каза че вече няма да е толерантен и че в Симитли просто е бил наказан с леко наказание ама няколко пъти
67
0
 
12
 
! Отговори
страх лозе пази преди 7 години
Цецка Цачева е била американски агент под прикритие в БКП и заедно с Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са работили за разлагането и отвътре. Резултат БКП се срина.
66
3
 
16
 
! Отговори
Бог да я пази! преди 7 години
Няма от какво да се срамува г-жа Цачева. От 1945 до 1989 г. сите 9 милиона българи бяха членове на БКП. А новородените деца, още не поели първа глътка дъх, ставаха членове на БКП. Да живей г-жа Цачева. Дори един да не гласува. Тя ще спечели! Как? С Божията помощ. Този светъл интелект, майка на нацията, Божия пратеница. Няма друга Алтернатива. Няма Космос, няма Вселена, няма живот на Галактиката. Няма да има дори гейзери на Земята без Нея. Благодаря ти Боже, че ни докосна тази Светица!Амин!
65
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синчето естествено в Америка, както правят всички замогнали се на гърба не бедния народ в БГ, защо не учи математика в СУ, нима там няма добри преподаватели..... родоотстъпници, ЦЦ ще ми става президент дали няма да прикляква пред американците както правеше Плевнелиев
64
1
 
21
 
! Отговори
художника преди 7 години
"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат"--------------------------------------------Цачева а а а, ти индиректно обиждош българите на ПРОСТИ. За хората не знам, но Българите те разбраха прекрасно що за стока си!!!
63
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли нещо,от което ГЕРБ да се срамуват?По-безсрамна партия не е управлявала до сега.Лъжи,кражби,корупция.Некадърници,на които само хвалбите са им големи.Балони,с въздух под налягане.
62
2
 
27
 
! Отговори
художника преди 7 години
На въпрос към Б.Борисов, защо не е подкрепил И. Бокова той отговори: -Защо да подкрепям една комунистическа фамилия и да и осигурявам мандат за 5г.А сега Бойко какво ще отговори за номинацията на Ц.Цачева? Тя нали също е била комунист? Ех Бойко, Бойко..... оплете се като петел в кълчища.
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА БЕ САМО КОМУНИСТЪТ СИ МИСЛЕЛ ЧЕ КОМУНИЗМЪТ БИЛ ВЪЗМОЖЕН Я СЕГА СЕ ОГЛЕДАЙ И ВИЖ КОЙ СИ ПОСТРОИ ЛИЧЕН КОМУНИЗЪМ- ТУК В БЪЛГАРИЯ ШЕПА ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ СТАНАХА СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, БАНКЕРИ- ТЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО, А КОРНЕЛИЯ РЕЧЕ ЧЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ- А СЕГА СЕ ОГЛЕДАЙ ДОБРЕ КОИ СА БОРЦИТЕ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- НЕ Е ЛИ ПОТРЕСАВАЩО- КОМУНИСТИ, БАНКЕРИ, МИЛИОНЕРИ В БОРБА ЗА РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА........АЗ СЪМ ОМЕРЗЕНА
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК ЛИ Е РЕЦИТИРАЛА ОНОВА СТИХОТВОРЕНИЕ :води ме партийо, води ме... и как беше там по-нататък...
59
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ние как преживяваме, ***?Някой пита ли ни?
58
0
 
38
 
! Отговори
Джони преди 7 години
На Цецка трябва да и се признае - Винаги е костюмирана и гладко избръсната !
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистът по презумпция е безсрамен човек! Защото само безсрамнен човек може да си мисли, че комунизма е възможен?!Бил ли е някой някога комунист значи е безсрамник.Досега и трима от президентите ни са били комунисти. "Мама" Цацка може да е четвъртият?!Е, един не беше комунист, ама и той бе безсрамник.Изобщо в България цари ПЪЛНО БЕЗСРАМИЕ!