Цачева била член на БКП и не се срамува от това

Преживявала със заплатата си от НС и 250 лв. наем в Плевен
Обновена: 10 окт 2016 12:07 | 10 окт 2016 10:30,
220
Цачева била член на БКП и не се срамува от това
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се срамува от членството си в БКП. "Това е моята биография, това съм аз", заяви тя пред Нова тв.

Цачева разказа, че като студент в Юридическия факултет на Софиския университет, е била активен човек и логично са й предложили да се присъедини към партията. Тя бе категорична, че не е била номенклатурен кадър.

Още по темата

Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков 2" коментира мандата на сегашния президент Росен Плевнелиев. По думите й това са били сложни години: "Нека да изчакаме с оценката. Всеки президент дава най-доброто от себе си. Историята е тази, която ще даде оценка".

Цачева отрече мъжът й да е участвал в приватизацията на "Булгартабак" и съобщи, че той сега работи в РВД и взима 1200 лв. на месец.

Кандидатът за президент разказа и за сина си, който е блестящ математик. "Още от четвърти клас учи математика", обясни тя. В момента синът е учи в Бостън.

"Не учи в България, защото тези състезания, които спечели като ученик, му дадоха възможност да следва в престижни университети навън, но не е загубил връзката със страната си. Учителите у нас му вдъхнаха увереност", разказа тя.

Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си в Народното събрание. Имала и малък наем от 250 лв. от кантора в Плевен. Нямала кредити, но имала кола на лизинг.

Според нея най-лошото й качество е, че е много строга, когато говори по работа.

"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат", сподели още Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: БКПГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА отива в БСП или БКП какво прави при герберите.Не знам някой от тях да не е членувал в БКП или ДКМС.Ако има некой единици то със сигорност неговите родители са били върли Тошовисти.
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Била е член на БКП не се срамуваСега е член на мафиотската комунистическа партия ГЕРБ и пак не се срамува.Ама моля ви как ще се срамува , кой от лежане , лапане , делавери , високи бонуси ,премии и заплати се срамува .
94
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Била си била. Такова е било времето. Сега няма да те бесим. Ама скрий се някъде. А ти кандидат за президент. Абсурд. Да гласувам за комунист. НИКОГА!
93
0
 
10
 
! Отговори
Бултрас преди 7 години
Едно е редови партиен член ,друго партиен секретар,решаващ съдбата на другите.И не случайно в ГЕРБ има повече бивши комунисти,от колкото в БСП.А колко са бивши е друга тема.
92
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 7 години
Остави дебатите с госпожата Генерале - предложи и да я повозиш на миг29. Ако слезне без зацапвания - съгласен съм да я правим президент.
91
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 7 години
РВД е хранилката на близките до властта - какво прави архитекта в РВД. Забележете че е назначен там когато ЦЦачева става председател на НС. и ще си отиде от там когато тя падне от власт. РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ - Цецка в Плевен
90
0
 
6
 
! Отговори
Съвсем естествено преди 7 години
Български политик(всите агенти на ДС и БКП) и магаре срам има ли?
89
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Некви хора забелязали студентката Цачева и си казали "Тва е бъдещия президент,дай да я вземем в Партията" и я взели, щото е активна ,не за нещо друго пък и не я е срам като другите.
88
3
 
14
 
! Отговори
До "Страх лозе преди 7 години
Как един истински генерал ще се сравнява с този травестит. Боже, с такава професия, най престижната ще дебатира с Цецка стругарката, която става само за кметица на с.Драгана. При това не редови член на БКП, ами партиен секретар. Същите тия, които променяха съдби, разплакваха майки, найнадъханите проводници на линията на Партията. Осъзнала се била! Осъзнала се, че кариера може да прави само с партия на власт. БКП, СДС и сега с ГЕРБ. Гнус! Повдига ми се от такъв гьон сурат.
87
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марш обратно в родното ти село какво търсиш в София .И ние се срамуваме ама не от БКП а от тебе.
86
0
 
15
 
! Отговори
Стругарска песен преди 7 години
Ако не бЕх стругарка,щЕх да съм текезесарка!
85
1
 
16
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 7 години
Госпожо кандидат Президент , поставям и пред ВАС константният си въпрос от 26г. :---ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО ПОТЪВА , ДАЖЕ И ПРИ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ / на ГЕРБ / ?---И защо няма нито ЕДНА реформа в държавните корумпирани /всичките/ институции , ОСОБЕНО в Бг-СЪД. СИСТЕМА ЗА ТОООООооООООЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ?Поради тези причина , не бих гласувал и за ВАС .МЕРСИ !!!
84
2
 
14
 
! Отговори
Неблагонадежден преди 7 години
Явно комунизмът не иска да си отива от България, в резултат си отива населението й. На негово място ще дойде ислямския фундаментализъм. Жребият е хвърлен!
83
2
 
20
 
! Отговори
що? преди 7 години
Нали "УЖ" такива хора не трябва да се предлагат ,за такива длъжности????А СЕГА ?
82
0
 
11
 
! Отговори
да ве ? преди 7 години
Нали нейни подръжници , казаха че не е ''била''?
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Го4оЧе от това по-голям срам има ли, бе Герберуг Го4О? Според вас това е голям грях, но само за другите комунисти, а за нашите - не е?Я, бос на цимента, главата в хладилника и - менингит по партийна линия!
80
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Го4о,също като тиквата,антикомуниста,не иска да осигурява комунистически фамилии,а издига цецка парторга за президент,но си няма ти на представ ,какво ви готви народа,тиквата не само кръвно,но и петалите,ще вдигне след изборите.
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Го4оСкъсала?! Ти поне, ако не си бил свидетел на събитията от тогава, прочети история на България! И не говори глупости! Никой не е късал, просто БКП спря да съществува и се разпадна на БСП и СДС. И едните и другите са комунисти. Все в кюпа, все в далаверата и в интереса
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво е РВД, че не ми се рови гъгъл?------------------------------------------------Място, на което чистачките взимат по 1200 лв.Ръководство Въздушно Движение, или накратко авиодиспечерите и техниците по поддръжка на системите им.
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мила Мамо,След като на *** език не можеш да ни обясниш нещата, че да те разберем, как ще обясняваш на колегите си по света по-сложните неща? Или няма да обясняваш, а само ще козируваш? Моля, горното да се счита като молба за разсиновяване!