Борисов удари предизборно рамо на Цачева

Тя e най независимият човек, не съм й давал указания, заяви премиерът
Обновена: 30 окт 2016 20:06 | 30 окт 2016 19:58, Александър Попов
289
Борисов удари предизборно рамо на Цачева
Снимка: bTV

Премиерът Бойко Борисов се включи в предизборната кампания на Цецка Цачева и седна до нея в предаването "120 минути" на bTV.

"Тя e най-независимият човек, с който хем сме били заедно, хем никога не се е налагало да й давам указания. Два мандата вече да омиротворяваш и да държиш баланс между партиите, е висша форма на талант", похвали я Борисов.

"Томислав Дончев винаги е работил под мое ръководство, Митко Николов е работил под мое ръководство, и Радев, и Трайчо. Единствено Цачева е била винаги над мен като председател на парламента и никога не се е обаждала да ме пита – дали за дневен ред, или за закон", отбеляза премиерът и разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът на ГЕРБ.

Още по темата

"Вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по популизъм, по външния вид или харизмата. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички", подчерта още той.

Лидерът на ГЕРБ внесе за пореден път яснота за оставката, която обеща да подаде при провал на предстоящите президентски избори.

"Казах го, очаквайки, че БСП ще имат свой представител на изборите, но те нямат. Аз в крайна сметка вече го бях казал и ще го направя, морално право ми е. За съжаление срещу мен няма реален опонент от страна на левицата". Запитан дали, ако Цачева продължи на балотаж, но на втори тур изгуби, пак ще подаде оставка, Борисов отвърна: "В такъв случай – не, тъй като тогава всички ще се омешат".

Цачева пък изчетка Борисов по темата.

"Единствено лидерът на ГЕРБ го заяви. Очаквах и други лидери да го заявят. Някои се скриха зад инициативни комитети и не искат да поемат отговорност", заяви тя.

Националната сигурност и опасността Турция да пусне в страната ни хиляди мигранти са причините България да върне на властите на съседната ни страна турските граждани, които са потърсили убежище у нас, стана ясно още от думите на премиера.

"Аз не искам да обременявам и хората, които ни гледат със страховете си, но цялото ни внимание е насочено към тези процеси, които се движат в натовска Турция, и единственото, което е безапелационно и го правим непрекъснато, е да защитим страната от набезите на стотиците хиляди мигранти, които не бягат от войната, това са икономически мигранти", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
34
 
! Отговори
Бай Куй преди 7 години
Само рамо ли?!!!!
11
2
 
19
 
! Отговори
On, off преди 7 години
Off
10
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завършила задочно, комунистически кадър и нито един език не знае. Категорично е независима!
9
1
 
30
 
! Отговори
Доктор преди 7 години
Един съвет! Когато отивате на лекар,, гледайте внимателно! Ако колегата изглежда по зле от Вас, бягайте от там без да се замисляте! Кой се сетил - сетил! Останалите да избират Жан Валжан Депардийо Данговски!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако напиша на автора, че "омиротворява" се пише с "у" дали пак ще ме изтрият?
7
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отначало така изглеждаше, щом са двамата, майка и син в студиото. Всъщност, тези уж хитреци и най вече Дебелото магаре с извънземния инстинкт влязоха в капана на талантливия и изключително умен водещ Светослав. Целта му бе да накара Цечка да дойде на дебат в Сряда заедно с другите кандидати. Това бе последния въпрос и нямаше как да реагират. Ама не била получила факса, ама Бойко се изцепи, че това трябвало да стане в Нова и не даде /дадоха категоричен отговор ще отиде ли Цепка на дебат с низшите
6
2
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителни, неуки, некомпетентни, нереалистични. Не четат, не знаят езици, не са в час с това което се случва, не мислят стратегически. Ходовете им са апатични, често хаотични, без смисъл и винаги в ущърб на националния интерес. Това са Бойко, Цеца, Цецо и всичките гербаджии.Казвам го като гласувал за тях на предишните избори. Факт, от който се срамувам.
5
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От БТВ сервираха една хелуинска тиква хвалеща друга спаружена презряла тиквичка ..... като цяло в аграрното предаване на времето по БНТ -Бразди -има повече смисъл от празните приказки на тези две тикви !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
2
 
63
 
! Отговори
шубета преди 7 години
Предателите от ГЕРБ,ги тресе страх и използват властта си за да се показват по всички телевизии и да досаждат на хората.
3
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям праз, кой ще гласува за травестит.
2
4
 
82
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ОТВРАТИТЕЛНИ СА И БОРИСОВ И ЦАЧЕВА. ОТ ТЯХ ЛЪХА ФАЛШ И НАХАЛСТВО.
1
4
 
53
 
! Отговори
biko bo преди 7 години
Да бе да! И най-лошото е, че масата ще избере вариант на Плевнелиев, но в пола.