Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!

Трябва ни еврокомисар в екологията или регионалното развитие
30 окт 2016 16:14, Александър Попов
188
Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов изрази своите очаквания предстоящите избори да бъдат честни. Полагаме всички усилия за това, увери той пред журналисти в Пловдив.

"Това е демокрацията. Даваме възможност. Нека да си кажат хората мнението", допълни той и за референдума, който ще върви паралелно с президентския избор.

Още по темата

Премиерът засегна и темата за консултациите за нов еврокомисар и заяви, че му предстои разговор с председателя на ЕК Юнкер за това какви са възможностите.

"От 12 милиарда бюджетът за България стана 15 милиарда за следващите години, така че Кристалина Георгиева изпълни ролята си по бюджетирането. Сега ни трябва някой в сверите дали екология, дали регионално развитие, там където България има най-много нужда, ако можем там да се преборим", добави Борисов.
 
Относно АЕЦ "Белене" бе категоричен, че  или ще се намери инвеститор, или вариант, по който да бъде направен седми реактор в АЕЦ "Козлодуй".

"Така че парите, които сме дали, да не се наложи да правим музей на ядрени реактори и да ги излагаме там. От 86-та година са ги започнали. Кажете едно нещо, което ние с министъра сме започнали и не сме го направили", попита Борисов.

"Успяхме да договорим да паднат лихвите, договорихме руската страна да няма претенции към България. И не на последно място за по 30 години удължихме живота на двата реактора в Козлодуй", припомни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
2
 
! Отговори
Да ВЯРВАМ на ТИКВА?? преди 7 години
Има Силистра?? Има граница!!! Има ДУНАВ!!! Има ОПАШКА с тирове през целия град!!!! ИМА ОБЕЩАН МОСТ!!!! МОСТ трети !!!ТОВА го БЕШЕ обещала тиквата!!! МОСТ НЯМА!!! Тиквата все още е на ВЛАСТ???? ЗАЩО???? СЕВЕРА е В ИНДИЯ ЛИ???
137
0
 
4
 
! Отговори
Унизен преди 7 години
Малииииииии, този си вярва.
136
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Predavaneto tv zeza i boiko bkp mnogo besche smeschno ne baha obeditelni a zeta mnogo e pogrosnala nosa i vse po dalag stava ot laji ivantasii slavi dikov barekov ninova i dr hubavo i smelo gi predstavat po bg tv i konzerta miting resila s stslinka resila s bednotiata v bg stiga ve4e
135
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Usilia sa 4esni isbori li ili sa zazeva i gerb da da oschte na vlaSt a partisanskata vnu4ka lili pavlova kolko miliona ima neja li schte pradchtamr v bruksel ili bebe ustata don4ev toi pone e po ok ot pavlova ot bokuvata udta v nojiite u6i 4esni isbori
134
0
 
4
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
"...Полагат се и усилия!" Явно освен усилия се полагат и други работи. Не може да е Костенброд. Бюлетините (официалните) няма да се печатат там. Е, ще видим...
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честни бюлетини ли г-н Борисов? Като онези, които се опитахте да фалшифицирате с костинбродските бюлетини?!
132
1
 
10
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Кой те,Бойко,теб,обича?И нима не виждаш го това?Всеки те предател,теб,нарича!Ти, си ТИКВЕНА ГЛАВА!!!,
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката: Погледкъмнибируанците.
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не се уточни новината тия от Нибиру тая седмица ли слизат или след изборите. Важното е, че са тук.
129
1
 
13
 
! Отговори
Рейгън преди 7 години
"Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия" за ударно купуване на гласове и фалшифициране на изборните резултати с помощта на МВР.
128
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** ,Герб и честни избори ?????Очакват ни най- фалшифицираните избори от настъпването на ДИМукрацията .Нагло и безочливо .
127
0
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Цветанов и честни избори....къде го видяхте.
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе за единия милиард за американския скраб във вид на БТР-и що не пишетее от тия 15 милиарда единия е за бетерчетата сигурно с него ще си завършим всички магистралиама трябва да повисим производителноста на американците като купуваме *** на цената на златотои после ще ви обяснят колко много работели и затова взимали 10 пъти по-високи заплати ай си.ктир алчни гербави п.одлоги- горко на глупаците дето ви се връзват ами другите какво са виновни че и те да страдат
125
22
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Честито нова длъжност г-жо Цачева... - да си жива и здрава и... - два мандата...
124
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз и кандидата на БСП не харесвам, най-вече заради Илияна Йотова. Но за щастие от президента не зависи кой знае какво в парламентарна република, каквато е нашата, така че Радев поне има по-добра визия, знае перфектно английски, а и да се смачка малко самочувствието на Бай Х. и ЦЦ, понеже се оляха, Радан Кънев добре му го каза, това не са му 90-те години да се прави на онбашия и да окупира цялата държавна власт.
123
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете ли на бюлетината "м.айна.та ви" по адрес на по адрес на политиците, гласът ще се смята в полза на майката на нацията.
122
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите ще са честни - всяка бюлетина на която сте написали "***" по адрес на политиците, ще бъде смятана за глас в полза на майката на нацията.
121
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само като чуете даже и по радиото боце да говори за избори и веднага ви изплува в съзнанието думата-ИЗМАМА
120
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко се отметна от обещанието да подава оставка, ако стругарката загуби! Сега вика, това важело само за първия тур. Ами да го отървем от мъките, още на 6. 11.
119
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честни избори и герб,това са две взаймоизключващи се възможности.