Кънев с констатация: Радев си има майка – Нинова!

ДСБ няма да подпише споразумението на Реформаторския блок
Обновена: 7 ное 2016 12:51 | 7 ное 2016 10:44,
48
Кънев с констатация: Радев си има майка – Нинова!
Снимка: архив, Bulphoto

Политическата майка на ген. Румен Радев е Корнелия Нинова, затова не търсете симпатия и подкрепа. Така лидерът на ДСБ Радан Кънев обясни дали неговата партия ще подкрепи Радев на балотажа идната неделя.

"Това управление се срина пред очите ни. Няма да водим преговори. Вчерашният първи тур произвежда една политическа криза", каза той и допълни, че Томислав Дончев говорил в изборната нощ едно по едната телевизия, а Лиляна Павлова, Владислав Горанов и ДПС, които по думите на Радев са крило на ГЕРБ, говорели друго.

Още по темата

Според него, за да се излезе от нея, трябва да има силна дясна алтернатива.

"Изтича споразумението на Реформаторския блок. Ако колегите искат да подписват споразумение, ние няма да отидем на Изпълнителния съвет днес. Имаме различен път. Имаме нов политически проект", каза Кънев.

Попитан за отношението на партията му към здравния министър Петър Москов Раден Кънев каза: "Ако Москов работи срещу интересите на партията, ще го изключим, но за това, че мисли по различен начин - не".

Радан Кънев оцени кампанията на бизнесмена Веселин Марешки, макар че уточни, че имат различия по геополитическите въпроси. Според него избирателите на Марешки са хора, които са щели да гласуват за Трайков, ако министрите на РБ не били допуснали Борисов "да им набие шамарите един петък в средата на кампанията".

Лидерът на ДСБ благодари на останалите партии от блока за свършената работа на терен, но отбеляза, че НПСД на Касим Дал са работели за Цецка Цачева.

"РБ в досегашния си вид е доказано неработеща политическа формула – политически разкрачена и с противоречиви позиции по всички въпроси", заяви Кънев.

Той припомни, че споразумението, което крепи блока, е било за пълен цикъл от избори: "Пълният цикъл приключи вчера в 20 часа. Десницата трябва да започне преговори ще има ли единно дясно. Няма да водим преговори с участници в управлението".

Затова и ДСБ днес няма да присъстват на срещата на дясното обединение, на която трябва да се реши дали РБ ще подкрепи Цецка Цачева и дали остава в управлението: "Ако това е тяхното решение, да подпишат тяхно си споразумение".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кънев си има татко Ваньо костоВ. Не че е толкова важно ама той него слуша.
40
3
 
4
 
! Отговори
Ха,хааа.., преди 7 години
Присмял се хърбел на щърбел. И Раданчо наш си има политическа майка.Една от най-омразните жени в България-КУКУневица.....Е,за него "майка",за цял народ-мащеха....Раданчо КУнев си остана едно под-ло ,жалко и алчно за власт политическо недо-носче....играещо си на голяма политика.....
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много модерни го раздават от по реформите за приемните родители вече,не като преди дето им казваха настойници от мъжки и женски род или като доведени от някои според рода мащеха и парток,че и още ще рекат като за някои приемни родители само от един род като пол пък кой ще е понапред ще е титуляра като род кой знай и се незнай родата,е може все пак да се вика откъдето е жената оттам е родата.
38
3
 
10
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
От снощи най-забавни са ми изказванията на тоя сладур Кънев.Говори така,все едно държи 15-20% гласоподаватели и едва ли не от неговото "да" за даден кандидат ще обърне вота и ще спечели балотажа.А господина не вижда,че и с новия,и със стария и с брадатия си политически проект,я има 1-2% народен гръб,я не.Е колко може да липсва обективна самооценка на човек.
37
2
 
6
 
! Отговори
Един от десните преди 7 години
Ръб!
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 18 - ПФ събира от 14 роцента във първатта група - до 31 гоздини, 15 процента във вотара от 31 до 60 и 17 проценат в третата - от 60 нагоре. Малки ралзики, равно мерно разпределен вот. Да рачем на БСП кандидат спечели огромен процент от възрастовата категория над 60 години. Герб също имаха значителен дял в тази категория.
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на теб и баща и майка мафиота Костов
34
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интелигентен мъж, но за съжаление злобата и безсилието го карат да се излага. Много жалко партията на която залагах надежди вече не съществува.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 8 По-добре е ни да гледаш, ни да слушаш нашите медии. От всички възглавници и миши дупки измъкнаха социо-, полито-, антропо-, всяко-ЛЪЖЕ-ЛОЗИ, дори ФИЛОЛОЗИ-университетски, да ни обясняват, че имало "БРЮКСЕЛСКИ" говор. Та с "БРЮКСЕЛСКИЯ ГОВОР"ни внушават, че "мама" говори ЕКСПЕРТНО, и в никой случай не подчинено, службогонски, изсушено от политически козни и нагласвачество, без творчество, лицемерно, без обич, искреност и отговорност към народа, на който ще става "ТАТЕ"
32
4
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС... преди 7 години
РАДАНЕ ЗАЩО СИ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИШ КАТО Б.Б. АЗ ТЕ ИМАХ ЗА ПО ИНТЕЛИГЕНТНО И УМНО МОМЧЕ?????
31
7
 
12
 
! Отговори
чесън недочесън преди 7 години
Радка Дълбоката да го такова под вода
30
4
 
12
 
! Отговори
иван преди 7 години
Клиничен случай
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*Черн..ьо от драгалевци
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плешивецът от снимката пък си има баща-*** от Драгалевци!
27
6
 
11
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Това е най хубавата и подходяща снимка за т нар "рИфурматори"!РАДАн излиза от" Тъмната Стаичка' леко приведен..толкова неподправено,толкова истински,някак си по ***.Както чичо му от Изсраел навремето..
26
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДСБ вън от парламента. 25 год им стигат, нищо немогат ... слаби личности и слаби проекти.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не му се отвори парашута да стане сестричка на Бойко, сега Радев си излива злобата.
24
3
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Но пък си има чичо момчето и следва светлия му пример!
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радан го гризе завист, че не припознаха него за майка.
22
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво, бе пъпеши?! За да "се излезе от кризата" трябвало силна дясна алтернатива!!! А? Т.е. да се срути до основи българската държава, което беше задачата на *** седесарски. Видяхме ви, колко струвате - ПРЕДАТЕЛИ, БЕЗУМЦИ, КИРЯК СТЕФЧОВЦИ. И сега - жалки напъни да възвърнете пъклените си планове. Да, ама не ви стига ни акълът, ни силиците. НАРОДЪТ ВИ МРАЗИ, ПОДИГРАВА ВИ СЕ, КОРУМПЕТА, ЛЪЖЦИ!Защото го тровите, доведохте го да най-ниско ниво на съществуване, не на живот! Сатани глynaви!