Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
3
 
! Отговори
ТАЗИ..... преди 7 години
ТАЗИ ЖЕНА СИ МИСЛИ ЗА ПО УМНА ОТ ОРЕШАРСКИ - ДОСТА СМЕ ДЕТО СИ МИСЛИМ ОБРАТНОТО НЕМОЖЕШ БАБЧЕ ДА ЗАСТАНЕШ ДО ОРЕШАРСКИ ГОВОРИШ САМО ЗАУЧЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРОСТОТИИ И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА - ИЗНЕНАДАХ СЕ ОТ МАНУШЕВ МИСЛИХ ЧЕ Е ПО УМЕН В СТАРАНИЕТО СИ ДА ГОВОРИ ТОВА КОЕТО СА МУ КАЗАЛИ СРИЧА И НЕМОЖА НИЩО ДА КАЖЕ ЗАЩОТО НЕЩО НЕ МУ БЕШЕ ЯСНО ТОВА КОЕТО ИСКАШЕ ДА КАЖЕ
211
0
 
0
 
! Отговори
китаец преди 7 години
До Цачев За бога братя гласувайте!
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се пише ценностТи!Пише ценност - женски род - ценността,ноценност - ж.р. , множествено число има окончание И - ценностИ.
209
0
 
0
 
! Отговори
Pensionerska dobavka преди 7 години
Chestito na Pensionera bg Prezident! Chudesen pozitiven podkrepiast bg vot na bg pensionerite za bg pensioner prezident! :-)
208
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Патриотот Турция са 30 хиляди гласа общо, достатъчно е патриотите да вдъхновят още 100 хиляди гъбари в България да гласуват и Радев с Йотова ще спечели
207
1
 
9
 
! Отговори
Цачев преди 7 години
БРАТЯ И СЕСТРИ!!!Гласувайте за висшата Евроатлантическа ценност - Цецка!Ако не гласувате за нея, лошо ви се пише:1. Ще спрат еврофондовете за ГЕРБ2. Няма да се гласува най-великият бюджет и ще останете без пенсии и заплати 3. Има реална опасност симпатични момчета (Горанов, Москов) и момичета (Кунева) да се разделят с креслата си4. Съща така има опасност това да се отрази на НЕГОВОТО здраве. Тогава ГЕРБ ще рухне и няма да има кой да ни управлява 5. Може пък и Земята да спре да се върти
206
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък една икономина развиха гроп, еша си нямат! Само НАШИТЕ фирми са напред с материала. Останалите духат супата!
205
0
 
15
 
! Отговори
Един преди 7 години
Така не си го набиха в главите, че колкото повече плашат гаргите, толкова по-малко хора ще гласуват за тях...
204
0
 
7
 
! Отговори
зле преди 7 години
ИЛИ "Заради младите хора,активните ,заради тях са моите усилия до края на кампанията".Още едно "премислено изказване " от Госпожата -това казано публично .Така-гласувайте сега пък после ...не ме интересувате ,пука ми... Господ да ни пази !
203
0
 
4
 
! Отговори
ЗЛЕ преди 7 години
"Къде искаме да бъде България, дали България да остане с тези вече демократични завоевания които имаме или да прибере децата си ,бизнеса да се изтегли от Европа да се прибере тук у нас в България или да изнесем всички мислещи активни граждани" Само тогава ,когато икономиката расте,а това означава качествено образовани български граждани които могат действително да работят в производството в България тогава могат да се получат нещата".."Заради м бисери от сутрешното участие. Президент ще става..
202
0
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Може ли някой да ми отговори защо г-жа Цачева има толкова много гласове от Турция? Гласуваш за Цачева, печелиш ..............КОЙ?
201
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Traikov draj se na nivo ta4eva ne ti nivoto komunjagite ot gerb te smasaha 4e se pe4esch v katar i te isgoniha sega te vikat sa da te upotrebat i pak schut horata schte te namrasat ako podkrepisch zazeva komuniskata ti ne si mareschki mutrata priatela na boiko
200
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази е пъти по-зле от Плевнелиев, повтаря едни и същи либертариански мантри. С обявената от нея европейска солидарност ще превърне България в гето от нелегални имигранти.
199
1
 
23
 
! Отговори
Дони преди 7 години
Няма шанс тази жена....Загбена кауза....Бат Бойко го излъгаха този път..;)))
198
1
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Сега катоВи гори огън под краката се сетихте за бедните пенсионери в също време от година не виждате как ги противо поставихте едни спрямо други .Тези които са със заплата и пенсия и онези едва им стигат за кисело мляко.Не ви ли прави впечатление как няколко десетки хиляди източват бюджета на МВР И мо ВЪползвайки се от ИД КСО чл.69 заплата и пенсия беда освобождават р.м Законно но не е морално защото в също време са си получили не малко соц. придобивки които МВР и МФ широко ги прокламираха .
197
1
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Абе какви са евро-атлантическите ценности бее?? Някой да ми ги обясни...
196
1
 
25
 
! Отговори
До анонимен 219 преди 7 години
Г-жо Цачева на всеки му е пределно ясно че за да има напредък е нужна икономика но защо не кажеш кой я срина и разпродадохте големите заводи гианти за скрап.А в също време сте с тези хора в коалиция и управлявате.Как не ти е удобно и срам да се молиш на трайчо като всички знаят как най позорно го изхвърлихте от министерското кресло ..
195
1
 
32
 
! Отговори
Люси преди 7 години
Г-жо Цачева, изобщо не можете да се сравнявате с един високо образован български генерал, клел се да защитава Родината ни. Българският народ ще застане зад своя генерал, ще гласува за него иначе светът ще ни се смее. Този вот ще покаже дали сме ПАТРИОТИ или овце. Мили хора - НА 13 всички с бюлетина НОМЕР 13. Успех на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!
194
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като не знае английски как така я лансират като голям познавач на европейското право? М?
193
1
 
32
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Г-жо Цачева какво надроби ГЕРБ за 6 години за да нямаме икономика? Защо не слушаш 100 пъти по-умният от теб Сидеров , който казва да изгоним монополите и да спрем колониалното робство тук. За да изнасят от България печалби за милиарди само от златото за това няма пари за пенсии. Вашите приятели от ЧЕЗ и ЕНЕРГОПРО, които ви пълнят касичката ГЕРБ пълнят и джобовете на чешките и австрийските пенсионери от сметките на нашите пенсионери. Идват вече на власт Патриотите в Европа и за вас става страшно.