Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!

Шефът на ГЕРБ в размисъл: Има някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ
24 фев 2017 16:37,
252
Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!
Снимка: архив "24 часа"

Корнелия Нинова и Бойко Борисов влязоха в нов задочен сблъсък, този път на тема мъже, жени и поведението им в предизборните дебати.

Лидерката на БСП покани основния си опонент на дебат. Борисов се съгласи на сблъсъка, но поиска в него да участват и екипите на двете партии.

"Аз с жени трудно се надговарям", отвърна Борисов и допълни: "Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.

Още по темата

Отговорът на соцлидерката не закъсня. Тя призна, че е изненадана, че Борисов отказва дебат с нея с аргумента, че е жена.

"Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже", посочи Нинова, цитирана от партийния си пресцентър.

Острите и закачливи реплики между Бойко Борисов и Корнелия Нинова датират още от времето на първия кабинет на ГЕРБ. Тогава двамата редовно влизаха в словесен сблъсък по време на петъчния парламентарен контрол. Именно в един от тях Борисов подметна закачка по адрес на депутатката Нинова, а тя му отвърна с репликата: "Що не излезете отвън да се разберем като мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно".

Днес тя отново отправи поканата, но този път като лидер към лидер.

Нинова си направи и друг извод от днешното изявление на Борисов - че не иска дебат с нея без подкрепа на експерти.

"Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още Нинова.

По-рано Борисов отново коментира многозначително отстраняването на досегашния главен секретар на МВР Георги Костов.

"Според мен този път са повечко хора, повече КОЙ има, умножиха се, удвоиха се", каза той.

Той се учуди, че след поголовната смяна на кадри, която става в държавата, нито премиерът, нито лидерката на БСП знаели какво става в държавата.

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички", каза Борисов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
43
 
! Отговори
Смешно и жалко преди 7 години
Пъзльо неук!! Ами той две приказки не може да върже, затова не иска дебат, затова иска някой да е до него да го вади от конфузни въпроси и ситуации!Е затова сме на това дередже, 8 години загуби България с тая Мутра, която освен да брои до десет повече не може!И затова че Герб беше на власт и тоя е премиер говори много за умствения потенциал на голяма част от Обществото!
11
5
 
39
 
! Отговори
blabla преди 7 години
ха-ха Боко Тиквоко се поуплаши
10
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и ГЕРБ са едно и също нещо а именно слуги на олигарсите и мафията!За които са забравили:ГЕРБ назначи Манолова за омбудсман, Р.Овч на държавна хранилка, ББ член на СИК, Пеевски печели всички обществени поръчки.БСП дружно гласуваха за Пеевски два пъти фалираха държавата цялото ръководство им е от милионери и олигарси. Заедно обещават че няма да допуснат в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти.МИСЛЕТЕ!
9
30
 
11
 
! Отговори
До Бойко преди 7 години
С тая да се правиш на кавалерр, е все едно, като те нападне кобра да се правиш на голям приятел на животните !
8
38
 
10
 
! Отговори
Корна и Беновска преди 7 години
Добър или лош, Борисов нееднократно е печелил избори и е управлявал.Нинова е жена с неясно минало и нечисти политически маневри. Тя само се домогва до властта и обещава неща, които не само няма как да изпълни, но и те по самата си същност са противоположни на онова, което тя е вършила досега.Така че, Корна не му е равностойна. Да прати на диспут с нея някоя като Беновска - да се надвикват двете, пък може и за косите да се хванат. Ще са си лика прилика, а за народа ще падне голям сеир!
7
44
 
10
 
! Отговори
Айде бе преди 7 години
Борисов, натрий й наглата физиономия на тая бе !
6
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** по- голяма жена от тебе няма
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на маймуни ни направиха кой той мой баси скапаняците :)))
4
5
 
56
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Баце е роден страхливец, за сметка на това кръгъл завършен *** :)
3
41
 
5
 
! Отговори
Ако Борисов има акъл преди 7 години
Няма да сяда да дискутира с тази.Да прати някоя интелигентна, но безочлива жена с глас на вресла.Неговата сила е в мъжкарското излъчване.Ще бъде смешен,докато се опитва с мъжкарска самоувереност да "отсича" едромащабно какво е направил ГЕРБ по време на управлението си и какво планира да направи занапред,ако пак вземе властта.В това време Нинова ще крещи като заядлива махленка - от онези,които знаят, че ще загубят и симпатизанти, а също и самия спор, ако допуснат да се чуе гласът на опонента им.
2
34
 
6
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Ние не искаме дебати, няма какво да дебатираме с останалите, защото ние сме за Реални решения и Видими резултати, и Имаме волята да управляваме.
1
4
 
52
 
! Отговори
МЕТОДИ преди 7 години
Както казваше Петър Берон - "Шубето е голям страх".