Нинова настоява: Очи в очи с Борисов

Лидерски дебати има по цял свят, категорична е соцводачката
27 фев 2017 14:00,
145
Нинова настоява: Очи в очи с Борисов
Снимка: архив БТА

Лидерката на БСП Корнелия Нинова настоява за личен дебат "очи в очи" с основния си опонент, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

От няколко дни двамата партийни шефове си разменят реплики и хвърлят ръкавица с предложения и контрапредложения за телевизионен дебат между двамата.

Още по темата

В петък Нинова поиска диспут с Борисов, а той отвърна, че предпочита дебат между екипите, защото трудно се надговарял с жени.

"Отдавна ви чакам да се разберем като мъже", отвърна соцлидерката, а малко по-късно от ГЕРБ пратиха съгласие от Борисов за тв сблъсък, но с участие на екипите.

"Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата", каза днес Нинова, цитирана от "Фокус".

Според нея това няма да е махленска свада, както се опита да го изкара лидерът на ГЕРБ. Нинова допълни, че лидерските дебати са практика по цял свят.

Тя напомни, че напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг, за да представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

"Предлагам това да се случи пред всички медии", допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лелко Курнелио,поспри малко,избърши пяната от устата и вземи влака за Москва. Не те щем по нашите земи - ядохме попарата,която дробихте за нас и черния хайвер,който беше само за комунистическите велможи и техните ***. Чао !
73
6
 
17
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Как диспут очи в очи? Тиква има ли очи? Един слуга на Ердоган,който върна на Турция политически преследвани хора и стана куриер да носи заръките на Ердоган до ЕС. Голям срам и унижение за България. Вижте как постъпиха гърците с турските военни и за това се гордеят,че са европейци.
72
13
 
9
 
! Отговори
Корнелио преди 7 години
Изскачате бързо от гората, обирате мандрата и веднага се скривате обратно в гората!
71
12
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Абе какво си представя тая Нинова за този дебат ?историята ли ще промени ,ще ме убеди че не е крала ,че баба ми не живее с 200 лв пенсия защото БСП окрадаха пенсионния фонд ....Може би се надява чрез дебата с Борисов да се съберат повече зрители да и слушат лъжите и глупостите ,защото аз лично като почне да ми говори кочунист сменям канала (те са ми ясни ) !!!!
70
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 63Поддръжниците на Нинова са на работа.каторжниците в мините на Ковачки, труженичките от околовръстнто, както и пенсионерите, които ако не са на Бузлуджа или Копринка да минират храстите, то обискат в бсп-клубовете
69
7
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Борисов е страхливец,показа го нееднократно.Освен това е недообразован,затова не смее да излезе срещу Нинова.Ще го направи за смях и резил на цялата нация.Осъзнава го и затова се крие зад екипите си.Така индиректно признава,че от нищо не разбира и не би могъл да защити тезите си.
68
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да сим мнооого сле за да повярваш на най-големите лъжци и слуги на ***.Защото:-За 45 г.комунизъм България претърпя три фалита.-за 27 г.преход България изтърпя Луканов,Виденов,Тройната коалиция и накрая суперграбежа с Големият Член и КТБ.Трябва да си много зле да повярваш на комунист(слуга на ***)
67
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрите, това е отборът на БСП и техните партии протежета! Много бързо забравиха как ометоха пенсионния фонд през 1989, как фалираха банките и станаха мутро милионери през 1997, как си направиха финансови пирамиди, как погребаха българското образование и култура след 1989. Какво се построи докато те имаха властта почти 20 години след 1989? Само разруха. Сега се заяждат, това онова ни било така и така. Ами да бяхте го направили, бе, наглеци такива!
66
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой народ, ***, *** ***??? Твоят и моят народ са различни! Моят е българския, твоят е руския! Марш в Русия там да правиш дудуци на "народа"!
65
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжливата червена кифла отново ни заблуждава. Четвърта катастрофа от комунистите - баска како! Наслушахме се на опашатите ви лъжи, червени милионери и свиневъди! Ще ви кажа само: ТОВАРИЩИ КОНЕЦ!
64
12
 
12
 
! Отговори
Aleksandar преди 7 години
Абе на БСП не им ли измря електората ,оставиха ги с по 250 лв пенсия и още имат 20 %.
63
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БабаБабината ти трънкина! Тук говорим за Бойко Сресницата, а не за президента. Бойко е страхлив, Бойко е страхлив!
62
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Бойко се яви - губи, ако не се яви - двойно, поради подигравките, които ще трябва да понесе. Няма оправдание за отказ. Страхът не печели никога. А лидер в отстъпление си е жива загуба!
61
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1:0 за Нинова
60
12
 
21
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОКИЧА СЕ ПРАВИ НА БАБАИТ, НО ИНАЧЕ СИ Е ЕДИН НИЩО И НИКАКЪВ СТРАХЛИВЕЦ. ВЕРОЯТНО ДОПУСКА, ЧЕ НИНОВА КАТО НИЩО ЩЕ ГО ПОДПУКА И ЩЕ ГО ОШАМАРИ.
59
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е прав да не иска дебат очи в очи.Не иска защото ще се провали и ще стане за смах.Защо ще стане за смях.Ще стане за смях защото тои не може две изречения да зглоби.Нали го знаете колко объркано говори.Така че онази устата фурия ща го направи за смях и тогава ще лъсне като тиган на месечина.За това иска да е с екипа си за да бръщолевят другите вместо него.
58
3
 
2
 
! Отговори
Ева преди 7 години
До АнонименАко това ще Ви оправи деня... Смешен сте! :)
57
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До dpТроловете на ГЕРБ са на линия, защото за това им плащат. Поддръжниците на Нинова са на работа. А и на никой не му се спори с елементарни клавиатурни мишки. Ясно е, че Бойко го е старх, но в крайна сметка на 26 март ще се разбере дали нещата стават само с пари или трябва и акъл.
56
10
 
13
 
! Отговори
dp преди 7 години
LOL, дори на *** от руската тролеферма - инак неуморни - им е вяло тролстването, КАК се агитира в полза на вреслива леля със скандалджийски манталитет, и тяхната не е лесна.То кой ли може да бъде особено ентусиазиран в битката за мъртвородена кауза.
55
12
 
22
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Смятам че другарката Нинова е една идея по-умна от Боко Тиквуня и няколко идеи по-хитра.