Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри

Министрите на ГЕРБ били ясни, постигнали реални резултати
4 мар 2017 14:28,
368
Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Корнелия Нинова не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър Чобанов, който е депутат на ДПС. Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС? Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители на Смолян, съобщават от пресцентъра на партията.

Още по темата

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията. Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

Бившият министър-председател коментира, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бившият премиер обясни, че подадената оставка на ръководеното от него правителство е била морален акт. “Можем да продължим напред в развитието на държавата, доказали сме, че можем. Ще го направим, ако хората гласуват за нас на 26-ти март. Ако не – това е демокрацията”, коментира Бойко Борисов.

Бойко Борисов бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия Нинова може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява.

Тя пък на свой ред попита задочно Борисов каква е позицията му случая с нискокачествените храни за Източна Европа.

Още по темата

"Вижте какво става в Словакия. Проучване установи, че европейските вериги продават на страните от Източна Европа храни с по-лошо качество, отколкото на тези в Западна. Не само се отнасят към нас като към второ качество, но сега Юнкер - от политическото семейство на ГЕРБ, поиска официално да сложи България в задния двор на Европа”, обясни тя в с. Мрамор по време на традиционните кушии.

"Каква му е позицията по този въпрос? Отново ли за едно потупване по рамото ще се съгласи родината му да бъде унижавана и послушно ще изпълнява заповедите на началниците? Ние не. От сега заявяваме, че сме влезли в ЕС с достойнство и искаме да се отнасят към нас като равноправни с другите европейски народи”, настоя Нинова.

„Намираме се в земеделски район и поемам към вас ангажимент след спечелването на изборите да променим отношението на държавата към малкия и средния фермер”, заяви председателят на левицата. Тя обясни, че до сега 10 големи земеделски производители получават 80% от субсидията, а малките изнемогват.

„БСП ще сложи таван на парите, които получава един земеделец и с разликата ще финансираме малкия и средния земеделски производител на плодове зеленчуци, месо и мляко. Искаме българско производство и българска храна”, допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия да си вземат стая в някой евтин мотел и да си *** .... така де дебатират...... колкото искат могат да вземат и Минко 47 г ергенин таман да види и той гола жена верно Нинова е *** се пак не е Бокова .... въххх
182
3
 
35
 
! Отговори
Прос Селендур преди 7 години
Искал да види министрите и да знае въпросите предварително...ха..хаа...ами той що кри кандидат призидента си до последно...сега с неговите камъни по неговата глава....
181
3
 
18
 
! Отговори
Боцко оти бос преди 7 години
От Бойко има много силна нужда да си се върне обратно в БКПето. Той е здрав, силен и е умен. той може да язди кон, да кара джип, да стреля с гранатомети, да праи как направиа Мишо-бирков да почине от смърт чрез умиране баш кога му свърши живото и започна ***. още може да лее асвалт, да лепи изолатори по жил блоковете, да кара самолет Спартан да вози *** играещи футбол, Бойко може да не е че всички книги за Винету, обаче е чел текста в песента за Симитлийскио кмет как му е направил боц
180
4
 
33
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Борисов е балкански хитрец - Бай ***. Мина му времето.
179
6
 
38
 
! Отговори
Само олигофрени преди 7 години
Гласуват за ГЕРБ. Нормален човек не би искал държавата му да я управлява мутра от СИК.
178
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 192По твоята ограничена логика и Русия трябва да е толкова богата ,защото и тя е имперска държава ,но там е положението точно като у нас - малка група мултимилонери о голяма част бедни та дрънчат ! Но аз ще ти кажа ,където са налазили комунистите там беднотията на народите се настанява трайно !
177
2
 
31
 
! Отговори
Тиквун и дебат преди 7 години
Тиквата никога не е бил на дебат. Канили са го всички, но той лъже и се скатава. Простоват е и си го знае. Представете си дебат Тиква vs. Костов... нещо като боксов мач между хлапе от 5-ти клас и Кобрата.
176
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се радвам ,че много са видяли Бойковата лакомия ,но защо забравихте лакомията на Доган,Гоце,Овчаров ,Гергов и на всички дето крадоха преди Борисов ? Нима през изминалите 27 години имаше години добри за народа ? Народа все затягаше колана и чакаше като кон на празни ясли...Гласувайте с бюлетина 14 за по-нормалните българи . Знайте че не бива да гласуваме за тези които са били на власт ! Политиците ни трябва да знаят крадеш ли, некадърен ли си по-вече няма да те избира народът !
175
2
 
33
 
! Отговори
Боко Принцесата преди 7 години
Страх го е. Иначе за какво е цялата драма. Лидерски дебат трябва да има. Нека видим на кой да поверим управлението на държавата.
174
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората на запад са богати,защото там,например в Холандия само председателя на Н.С. и министър председателя имат служебни коли,а у нас милиони се дават за автомобилен парк.В Холандия,в Дания политиците ходят на работа с колелета а нашите комунисти си возят дебелите задни части,че и шофъори имат,че и горивото им плащаме,че и охрана им плащаме...Гледах по телевизията един посланик от западните,скандинавски страни ,който каза че когато си е в родината ходи на работа с колево,но тука му е неудобно да
173
0
 
23
 
! Отговори
nedoobrazovan преди 7 години
все едно тивата е знаел кои ще са му министри в кабинета боко 2, каквито му наредиха такива останаха.и какво тиквата се прави че има министри, та нали той ги събираше по магистралите, и само леко недоволство и ги сменяше като носни кърпички.
172
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да гласуваш за БСП е глупост, аналогична на тази да гласуваш за ГЕРБ. Гласуването за реформаторския блок, за Марешки или за онези, дето наричат себе си "патриоти" е гласуване пак за ГЕРБ. Има и други варианти, за щастие.
171
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
резултатите от Президентските избори ще се повторят, защотоНе искаме ГЕРБ.2 провалени мандатанекаадърни министринагаждачи и крадлива администрацияискаме пълна чистка на всички герберски кадри калинки
170
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много комунисти тука бе ,гъмжи от троловете на другарката ЙОТОВА . Другари аз няма да гласувам нито за Герб, нито за БСП ,но се питам вие какво хубаво и в кои години от изминалите 27 години видяхте от всички български политици ? Нима те са помислили за вас през тези години ,когато си натвориха закони да им се плащат по 5000 лв. заплата в момента и да нараства със закон всяка година ,нима когато си возят дебелите охраненизадници в купенити от сиромашията коли ,всичко народа им плаща и това го съ
169
4
 
21
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
В този момент трябва да се избира по-малкото зло. Не че БСП са китка,но само те в момента могат да елиминират Герб от властта. Ето в Америка Републиканската партия направи кризата 2008,но Обама не направи за два мандата това,което иска народа и властта се върна пак при тях...
168
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е грях да си страхливец. простотиа е страхливец да казва че е смел в тоалетната.още ми е тъжно как продадоха Цецка Цачева. Женицата таман си каза че родителите й предали на ДС дедо й- тя твърди че бил Никола Петковист. После дедето го лашнали да пребивава в санаториум Скравена а Внучката Цецето у РабФака да праи дипломка като комунистка. тъжно- много тъжно. а Цецето хич не се е страхувала когато дедо й го омели за кам санаториума
167
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце лъже, всеки е наясно, че той от дебати винаги бяга, понеже ги губи. Някога беше участвал, изложи се и оттогава не повтаря. Не съм симпатизант на БСП и е погрешно да се смята, че те са по-свестни. Коментирам само дебата - Борисов го е страх и то много. Аз ще гласувам за партия, която не е била досега в Парламента и за която социолозите дават под 4 % на този етап.
166
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червени ***, БСП пак ли ще е на власт с ДПС?
165
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А каква беше раждаемостта при Орешарски?
164
1
 
14
 
! Отговори
Бай жмуй преди 7 години
Тази много нахална, много п. Роста и крадлива Тиква не вижда смисъл в живота без власт... болен мозък!