Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа

Лидерите на двете партии си размениха нови остри критики
10 мар 2017 19:00,
274
Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа
Снимка: колаж Dnes.bg

Лидерите на партиите, които се борят да са победител на изборите на 26 март, влязоха в нова словесна схватка. Корнелия Нинова и Бойко Борисов си отправиха остри критики по някои от последните актуални събития.

"Готвите ли ДОСТ за своя патерица в 44-то НС и затова ли мълчите и нямате позиция, че турският министър и турският посланик се намесват пряко в изборите на суверенна държава?". Този въпрос отправи соцводачката към Борисов по време на среща с граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
Питането й било част от задочния дебат с лидера на ГЕРБ, тъй като така и не се стигнало до реален.

Борисов също я захапа, но от Бургас, където участва в кръгла маса, посветена на екологията.

"Как си представя Нинова, че ще се разтропа на масата в Брюксел – и Европа, и САЩ ще се разтреперят от страх ли?", попита лидерът на ГЕРБ по повод заявките на социалистите да наложат вето на санкциите срещу Русия, съобщи пресцентърът на партията.

Бившият премиер отново нарече обещанията на БСП абсурдни.

В същото време в Ловеч Нинова се обърна към симпатизантите си с думите, че може да промени живота им. "Борисов е обърнат назад, защото верятно вече е приел поражението и знае, че той и партията му са минало", каза тя.

Шефката на социалистите обясни, че БСП отрича типа управление на ГЕРБ.

"Те съсипаха икономиката, защото дадоха предимство на 5-6 големи фирми да вземат обществените поръчки. Ние предлагаме друго", обяви тя.

Борисов пък я попита от Бургас дали ще нарече и президента Румен Радев "предател", защото е подкрепил резолюция в подкрепа на търговското споразумение с Канада СЕТА.

Преди месец, когато Европейският парламент го подкрепи, Нинова се изказа много остро срещу българските евродепутати, които гласуваха за него.

"Това означава ли, че президентът, подкрепен от БСП, е национален предател?", попита лидерът на ГЕРБ. Той поздрави Радев за гласуването му и го призова да продължава да не слуша тези, които си го приписват за техен президент.

"Ако беше Нинова там и тя щеше да гласува "за", защото България е сред страните, получили най-много средства от ЕС", коментира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
21
 
14
 
! Отговори
Ирина Гатева преди 7 години
Не съм фен Борисов,но ще гласувам за него.
179
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 213О вие тук наистина сте чугунени глави. И в парламента си го гласуваха и си го взеха и след това още взеха ми си го и откраднаха. Вие тук сте наистина под нивото ми да коментирам. Чао и се самоунищожавайте там в Бг, но не търсете в други вината, а в себе си. И внимавайте като се предвижвате там, че след 26 г нищо не е ремонтирано и тя вече се разпада БГ
178
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 210Ми като ми сложиш мин ус се аргументирай, но нали си от простия Герберски електорат и неможеш. Отвори чичко гугъл. Освен това 2006 тук в Англия един депутат направо пред телевизора каза, че войната срещу Ирак е незаконна и вечерта получил инфаркт и умира, точно като Мишо Бирата и жена му веднага след него, тъй като имаше недорозомения с Б.Б. И господ затова ни наказва с толкова смърт, болести и ужас, защото не мислим за народа си в тежко състояние, а пак тоя избираме дето ни съ
177
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я,тука още има не щастници които мислят че има взет 16 милиарден заем?!Или сте много абни или кухи на леики!Хората го обясниха над 100 пъти че има решение на парламента да се вземе ако е необходимо заем до 16 милиарда а не че е взет!!!!и то при това се или ще се прави година за година ако е необходимо и той ще се гласува от парламента ,година за година ако се наложи!!!Не мога да повярвам че още има задръстеняци които е са вденали по въпроса!
176
14
 
11
 
! Отговори
Станчо преди 7 години
Не съм почитател на другарката Нинова.но няма да гласувам за нея.
175
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе знам какво са изпотрошили в БСП, но знам че Б.Б. свинята потроши само на един път 16 милиарда и още няколко после. За кво говориш ***. Русия е избила деца. А САЩ и НАТО тяхното е все по погрешка в детски градини, училища и болници. Ми сега се произнесе и съда че са сгрешили със Садам и без да искат им съсипаха хубавата държава. Ти явно си много п...т
174
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на тия комунисти наистина им хлопа дъската и то яко!Не че ми пука за Борисов и герб ама че били сега разсипали икономиката?!?!Тая наистина не е в ред!Цял свят казва обратното и ние го видяхме в парсото в държавата ама тя си знае едно!Вярно е че няма по шашаво от българското в политиката!
173
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До seira: "...НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА "ДРУГАРКАТА" КОРНЕЛИЯ, НО..."Всеки който започва така писанията си е проверено че е комунистически динозавър най вероятно от тъмночервена престъпна фамилия.Стига вече!!! Използвахте че българският народ е милостив и не ви вкара там където заслужавахте през 90-е и сега изпълзяхте от дупките си и отново излъчвате отровна смрад както от преди 72 години.
172
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 202 : "... мирни мюсулмани ,деца ,старци ме убеждават да гласувам за БСП ,само да не ги виждам във власта ."Какво ми се правиш на чиста вода ненапита "БЕ" руска ***. Какво ми се правиш че преживяваш голяма дилема. А не плачеш за децата избити от руските бомби в Украйна и Сирия и ако се върнем назад на още много места. Ти деца и внуци нямаш ли да помислиш за тях, че си готов да дадеш властта в ръцете на луда жена. Синът и е в САЩ вече. Проклети да сте руските *** в БГ.
171
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държанката на Станишеф бая народна пара е изпотрошила. Публикувайте документите, за да видят хората, за какво става дума. Тая червена *** на всичко отгоре е и нагла. И за глухият е ясно защо точно тя беше по горещите точки, нито е умна, нито е начетена, какви по-умни от нея има.
170
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросът се решава много просто: който е с двойно гражданство, изселник, живеещ от години в друга страна да няма право да гласува на парламентарни избори и на местни такива. Има ли някой смелостта да го предложи? Президента каза че въпросът е приключил със СЕТА тъй като българският премиер го е подписал. Това не значи че е съгласен. Стига манипулации.
169
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКТО СЕ КАЗВА-ИЗБИРАМЕ КОЙ ДА БЪДЕ ШЕФ НА ЗАТВОРА,В КОЙТО СМЕ ВСИЧКИ ВКУПОМ.
168
5
 
11
 
! Отговори
seira преди 7 години
НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА "ДРУГАРКАТА" КОРНЕЛИЯ, НО КАТО ГЛЕДАХ ПРЕДИ СЕДМИЦА ИЗЯВЛЕНИЯТА НА "ДРУГАРЯ" БОРИСОВ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА В ПРОВИНЦИЯТА, КЪДЕТО ПРОДЪЛЖАВАШЕ ДА ПОВТАРЯ ОПАШАТАТА ЛЪЖА, ЧЕ ПАНЕЛНИТЕ СГРАДИ БИЛИ С 50-ГОДИШЕН СРОК НА ГОДНОСТ - НЕ МОГА ДА ПРЕМЪЛЧА:"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ПАНЕЛНИТЕ СГРАДИ СА С 50 ГОДИНИ ЖИВОТ?!НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ТОВА Е СТАНОВИЩЕ НА СТОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ?!КЪДЕ СА ТИЯ ДИПЛОМИРАНИ, НЕГРАМОТНИ СТРОИТЕЛНИ "ИНЖЕНЕРИ"???!!!
167
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради националното предателство,което т.н. ГЕРБ-групировка на ДС ,звърши в угода на Турция,подарявайки трите Български енергиини проекта ,пренаписа историята ни в годините на робството ,допусна умишлено да нахлуват в Родината ни мразещи ни мюсулмански радикали, и ни лъжеще наричайки ги ,,бежанци ,,направиха така че българско оръжие,боеприпаси да попадне в ИДИЛ с което се избиват и християни и мирни мюсулмани ,деца ,старци ме убеждават да гласувам за БСП ,само да не ги виждам във власта .
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казва... *** кажи на Юнкер че ше се сбиете пред европейския парламент ! Майко Срам пред хората
165
4
 
11
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
Колкото е генерал ,толкова е доцент ,шампион/никой никога не го е виждал на стълбичката/,футболист ,тенисист, шахматист,художник и т.н. Реалността е съвсем различна.Тиквата е страхливец и комплексар и затова цял живот е бил слуга на някой. От Тато ,царя ,Маджо ,Обама , Меркел и т.н. А сега трепери от изборите ,защото се оказа че всичко казано от него е чиста лъжа.Очаква го съдбата на Тато.
164
5
 
11
 
! Отговори
se преди 7 години
Националното предателство е марка на Бойко Борисов.Подаването на оставка и вкарване на страната в хаос заради личното му его е предателство.ГЕРБ трябва да бъдат изритани от властта заради политиката си спрямо народа си.Саниране магистрали тротоари и градинки доведоха до мизерия на 2 милиона пенсионери.Здравната реформа е пълен абсурд от самото начало.Не може едни да взимат по 30 хиляди заплати а 50 процента да работят за 600 лева.Пълен абсурд.Национализация на здравната система веднага.
163
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 196 А патриотите подкрпяха Червените каскети, когато теглеха милиарди заеми ,когато се лигаве.ха на Ердоган начело с Червеният Каскет му подаряват енергиини проекти ,КОГАТО ЦЕНЗУРИРАХА БЪЛГРСКИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ,,ПАЙСИИ ХИЛЕНДАРСКИ ,ЧИНТУЛОВ ,РАКОВСКИ ,ВАЗОВ ,БОТЕВ И ИЗХВЪРЛЯХА ТЕХНИТЕ ТВОРБИ ЗАЛАДИ ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ТУРЦИЯ ,ПОРУГАХА ГРОБОВЕТЕ И ПАМЕТТА НА ИЗБИТИТЕ ,ИЗКЛАНИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕЗ 5 ВЕКОВНАТА РОБИЯ,ИЗПЛЮХА СЕ ВЪРХУ НЕИЗВЕСТНИТЕ МОГИЛИ НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО
162
1
 
11
 
! Отговори
Ребус преди 7 години
До Гатанка От първият път познай - Х-образни крака ,голям спортист,велик каратист,театралност,повърхностна и лабилна емоцоиналност ,драматизиране на преживяванията си ,търсене на дейности при който,,Той,, е центърът на внимание ,склонност към самоизтъкване ,стремеж към признание,,паталогична склонност към лъжи и страхливост ,лесна обидчивост, паранойчна необходимост от ,,АЗ- АЗ,, това показва лицемерието към останалите считани за отломки, а ,,Той,, безпогрешен . Медецински случай .
161
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 192АМА ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА ПАТРИОТИТЕ СИ СЕ ИЗПЛЮХА САМИ В СУРАТА С ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ИМ С АТАКА. НИМА ВОЛЕН Е ПРИМЕР ЗА ПОЛИТИК ? АЗ ПОЖИЗНЕНО ЗА ТОЗИ ХУЛИГАН И БЕЗРОДНИК ДЕТО Е ГОТОВ ДА ПРОДАДЕ ЗА ПАРИ И МАЙКА СИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ !ТОЙ СЕ ПРОДАВА ЕЖЕДНЕВНО НА ПУТИН ,БЕШЕ И ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН ЗА ДОГАН ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ?