Борисов чете Доган: Отваря вратата за патриотични коалиции!

Според експремиера почетният лидер наредил ДПС сред патриотите
17 мар 2017 12:00,
230
Борисов чете Доган: Отваря вратата за патриотични коалиции!
Снимка:БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов анализира посланието на Ахмед Доган като отваряне на вратата към коалиции с партии с патриотична насоченост.

В своя позиция от снощи почетният председател на ДПС привлече вниманието към опасностите, които идват от Турция и призова всички етноси да дадат урок на онези, които си мислят, че може да назидават. Доган предупреди, че "играта е ва банк" и че Турция е на път да стане "Султанат".

"За всички е видно, че Турция като държава в момента с нейното управление, не само в България, в цяла Европа се опитва да налага дневния ред и да държи един тон, който в никакъв случай не е тонът, който ние наричаме европейски", каза Борисов.

Още по темата

Той припомни обвиненията от страна на Ердоган към редица европейски държави във фашизъм, а също заплахите му за бежански потоци към Европа.

Лидерът на ГЕРБ попита какво ще прави България, ако на границата й дойдат десетки хиляди жени, деца и мъже.

"Г-н Ахмед Доган го хваща това като реална опасност. Между редовете какво ни казва? Първо ДПС в мое лице, имам предвид г-н Доган, е патриотична формация, която, ако стане такъв проблем, българските турци които са членове на ДПС, ще застанат на позиция срещу подобна политика. И в това отношение ние сме също патриоти", анализира лидерът на ГЕРБ.

Според него Доган отваря врата за следизборна коалиция с партиите, които имат патриотична насоченост, защото имат една база – запазването на България от подобна интервенция.

"Не искам да си мисля, че това е намек към самите патриоти или към БСП само, но във всички случаи, когато се води спора между български мюсюлмани дали са от ДОСТ или ДПС винаги е по-различно от спора между християнин и мюсюлманин", каза той.

Бойко Борисов обясни, че ГЕРБ имат друга практика и коментира, че десетки мюсюлмани са се влели във формацията на ГЕРБ.

"Ние докато управлявахме, имайки предвид и отчитайки, че в същото време това е една 70-80 млн. държава с мощна икономика, с огромна армия, която е на нашата граница. Холандия е далече, Германия е далече", коментира още Борисов.

Според него като съседи ние сме длъжни да намираме начини да поддържаме нормални отношения с Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постъпката на Доган е доблестнаа Борисов е едно нищожество.
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 44! Хайде нема нужда да ги рекламираш тия пишман бг патриоти които сьщо са слуги на (октопода) доган!
37
15
 
5
 
! Отговори
ДРУГАРИ!!!! преди 7 години
Нищожеството путин трябва да обясни на народа си,като как най-богатата на природни ресурси държава,живее по-зле от разни "еврогейове" като: всички западноевропейски държави,дори и "Задунайская губерния", демек ние,сросоидна Америка,източни тигри като Китай, Ю. Кореа, Япония, Тайван...
36
2
 
27
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 7 години
ТИКВАТА ще се опита да се коалира с ДОСТ, защото самият той е *** на султан Ердоган. И тогава ГРОБарите ще унищожат България!
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи???Пфу!Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство,нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.
34
4
 
27
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Доган говори за опасност от Турция , а Мутрата казва на Ердоган братко. Какво става? Цецко и Цвета Караянчева бяха на конгрес на Ердоган като скъпи гости. ГЕРБ отвори широко границите да влизат ислямисти. Ще позволим ли отново ГЕРБ да съсипва държавата , да вкарва ислямисти по заповед от Анкара и Брюксел и да чакаме атентати като в Западна Европа? Време е на власт да дойдат тези , които ще разкатаят мамицата на ГЕРБ. Това единствено са Патриотите.Без концесии, без ислямисти , с нови учевници .
33
3
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА от Ахелой преди 7 години
Турция вече ни анексира и Бойко се пъне Ердоган лично да го обреже и да го назначи за валия на ***, а тъпите русофоби само за Русия та Русия ....
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм ти другар.Аз съм твоятсмъртен враг и щом не го схващаштолкова по-зле за теб.
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако ги подгонят тия български турци членове на ДПС като през 89 година накъде ще тръгнат ?
30
3
 
27
 
! Отговори
СМЕШНИК преди 7 години
МУТРО ГЛЕДАЙ СИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ОТ 20 000 лв . И ПРОДЪЛЖАВА ЯКО ДА КРАДЕ.НАМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. И ЗА КАКЪВ ПАТРИОТ МИ ГОВОРИШ С ПОДКРЕПАТА НА ДОСТ-***
29
10
 
6
 
! Отговори
Путински рай преди 7 години
Другаре, верно ли е това?"59% руски граждани искат да получат зелена карта и да живеят в САЩ !"
28
5
 
17
 
! Отговори
да бе Бойко преди 7 години
Аз пък чета друго .Стар политически предател ,който пак се извърта за да се спаси . Но то вие сте си все такива От Стефан Цанев до последния политически експерт.
27
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""". Според него като съседи ние сме длъжни да намираме начини да поддържаме нормални отношения с Турция. """Това показва колко е неадекватентози жалък пожарникар -мутра.За сметка на българските интереситой щял да търси и намира начини и турските шпионище си вършат работата необезпокоявани само и само да не се ядосал тозикойто изпраща шпионите.
26
11
 
8
 
! Отговори
Отвратен от червени преди 7 години
И аз съм отвратен от червените гербаджии и затова повече няма да ги подкрепям и ще отдам всичките си интелектуални напъни в полза на ДОСТ които са истинските антикомунисти като Евгени Михайлов оглу и точно те ще ни освободят от 500 годишното руско комунистическо робство
25
5
 
9
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
"Не искам да си мисля, че това е намек към самите патриоти или към БСП само..."Боко да не би иска да насочи Доган и към ГЕРБ ? Иска да си затрие партията май!Инак , нямам никакво съмнение, че българските и турските комунисти от БСП и ДПС могат пак да се целунат. Нямам съмнение, че към тях могат да се присъединят и ченгетата от т.н. Обединени патриоти.Както Сидер и Скатаджията се целунаха, а вчера щаха да се бият...уж!:)))
24
1
 
10
 
! Отговори
очуден преди 7 години
брях, докъде стигнахме ... Доган да се репчи, Борисов да подвива опашка на Турцияаз все пак мисля, че разлъката м/у ДПД и ДОСТ е голяма, но не мога да разбера коя от двете партии е по-зависима от Русия
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Провалилият се социа 8Такаааааа ли? Брей, брей, брей.....А нещо да кажеш за уж провалената "държавно-планова икономика" в Китай?????? Че къде нещо върви без държава бе умнико? Къде върви без план? "Пазара щял да реши...." На ти пазар! Сега има повече стоки, а купувачи.....само гледат!!! Като в музей! Г.л.у.п.а.к! Само силна държава може да се грижи за народа си! КОЙ олигарх ще се трогне за тебе ако си болен? Тогава всички питате - "КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА"??? А като грабите - не ви трябва!Лицемери!
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борисов чете....."Брееей, това му е второто четиво след Винету. Голям напредък, стабилен прогрес.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тиква-ага ти си никой вече, разбери го това мафиотче долно дето си мислиш че си хванал БОГА за ................ и ти ще мреш бе няма да си вечен ха ха ха *** заблуден
20
6
 
14
 
! Отговори
коко преди 7 години
България трябва да се обедини иначе всички-и българи и български турци ЩЕ ГО ДУХАМЕ!!!А за сведение на путинофилите всеки четвърти руснак е мюсулманин но всички защитават страната си.