Нинова: Защо изкупната цена на черешите е 90 ст., а се продават за 7 лв.?

Вярно ли, че НАП са опростили огромни задължения на Христо Ковачки, пита тя
Обновена: 26 юни 2021 19:13 | 26 юни 2021 18:40, Анисия Иванова
151
Нинова: Защо изкупната цена на черешите е 90 ст., а се продават за 7 лв.?
Снимка: БСП

"В Кюстендил на празника на черешата днес се срещнах с много хора, които страдат от модела на задкулисие и зависимости, който е проникнал дълбоко на всички нива в държавата. Те ми задаваха два въпроса: как може изкупната цена на черешите да е 90 ст., а в София да се продават за 7 лв. и вярна ли е излязлата в медиите информация, че НАП са опростили огромни задължения на Христо Ковачки? Този човек дължи пари за обезщетения на десетки хора,  пенсионирани в Бобов дол. Дължи милиони на хазната и може ли някой да е решил да ги отпише като несъбираеми?",

Това попита лидерът на БСП Корнелия Нинова в Кюстендил, цитирана от пресцентъра на партията.

"Питам служебния министър на финансите вярно ли е информацията за опростени пари на фирми на Христо Ковачки? Има ли държава, която да го накара да плати на работниците? Вярно ли е, че са ги притискали да подпишат, че са си получили цялата сума, а са плащали само част от нея?", продължи Нинова.

Тя е категорична, че е обещала на хората истината и ще я търси заради тях.

"За едни - милиони, за други жълти стотинки за достойния им труд. Пред земеделските производители поех ангажимент да се преразпределят субсидии към производство на български плодове и зеленчуци, да се построят пазари и тържища, където да излагат пряко стоката си и прекупвачите да не им извиват ръцете. Ще възобновим предложението си отпреди три години за държавно предприятие за изкупуване, каквото има в Румъния. Българското земеделие ще стане приоритет и нашата земя ще храни българския народ.", поиска лизерът на левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защото немските вериги са видели че имат работа с де=би-ли и надуват ценитезатова не купувам от големите да си ги ядат 5 лв са в тмаркет по пазарите можеи за 2 лева да се намерят
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представте си да ги пуснат по 2 лева килото. От пенсионери и опашки не можеш да се вредиш. Неправилно е. Трябва да са скъпи, за да купуват само хората с пари. Това е пазарната икономика. За такава икономика се борехме 32 години. Трябва да е скъпо и не всеки да изпразва магазина, както през социализма.
39
2
 
6
 
! Отговори
Пациент преди 3 години
Логичният въпрос за Кюстендил е: Кой от ,,Бригада Чавдар" е бил от Кюстендил??????????????????????????????
38
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го беше казал Вожда Борисов - браво, народен закрилник от джипа. Ако го каже Нинова - популизъм.......................Зависи кой го казва. Герберите обичат такива да ги казва техният Идол на проститее.
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да няма опашки за череши и богатите да си купуват череши. Това е смисълът на пазарната икономика.
36
0
 
12
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
Нинова платила 240 000 долара само за такси и издръжка на сина си в САЩ. Татяна Кристи каза: Джанет Гилмор Директорът по Стратегически комуникации, ми потвърди с имейл, това, което вече знаех. Водачката ви е плащала на синчето си по 30 000 долара такси за обучение плюс още толкова за издръжка (поне толкова). Т.е. както казах и преди около 60000 щатски долара на година, умножено по 4 = 240000 долара!,
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** е единица маскимална мярка за нагла лъжкиня.
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Нинова утре идете и питайте в магазина на Витошка, от където си купувате златните очила защо ви ги продават по 8 000 и по 9 000 лв чифта!!! Идете де, идете и питайте в магазина за цайсите. Щото сте им редовен клиент и вече над 7 чифта купихте от Оптиката на Витошка. Питайте ги що ги купуват по 5 000 и ви ги продават по 8 000 !!! С тези череши няма как да сте интересна. Идете при олигарсите. Тях хванете!
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова едно време и Пловдив окраде като ни окраде Панаира.
32
0
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
До АнонименГлупости доскоро си беше в изпълнителното бюро с Гергов, вярно почна да играе с ГЕРБ и стана разлъка, ама си е стар червен партиен функционер-олигарх!
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по нагла лъжкиня и крадла от ***. Може да успокоява някоя червена бабичка, че и е малка пенсията и в същото време да измъкне от джоба и последните пари за храна.
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пф, тая онзи ден беше седнала на една шевна машина, преди това се направи на санитарка по време на Ковид бума, днес череши тръгнала да продава. Голям агроном става. Да хваща мотиката и обратно на село щото майка и Маргарита горката едвам се оправя! Покрива на къщата пада. Оградата пада. Откакто почина баща и не си идва в бащината къща. Ходи само при свекърва и. Пфф, тръгнала непознати хора да оправя. Майка и в стутената къща оставила. Пиарка.Позьорка! Съседи сме. Страх ме е да кажа повече.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Беновска питаСтипендията е това от 75 000 $ ти намаляват на 50 000 $, но няма места за всички в кампуса за общежитието и гледат други критерии, той като чужденец е плащал като поп с незнайно откъде пари на майка си
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
г-жа Импексова много хубави въпроси задава докато е в опозиция, дай боже обаче БСП никога да не идва повече на власт.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пф, тая онзи ден беше седнала на една шевна машина, преди отва се направи на саниталка по време на Ковид бума, днес череши тръгнала да продава. Голям агроном става. Да хваща мотиката и обратно на село щото майка и Маргарита горката едвам се оправя. Покрива на къщата пада. Оградата пада. Откакто почина баща и не си идва в бащината къща. Ходи само при свекърва и. Пфф, тръгнала непознати хора да оправя. Майка и в стутената къща оставила. Пиарка.Позьорка!
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TotenkopfМинимум от 20 години , БСП не са с Ковачки, дори напротив
25
1
 
8
 
! Отговори
No Coment преди 3 години
***. Нинова отишла в на М. Манолова селото и станало новина.А пък щяла да ходи в Мизия дето е на Корнелия селото,та след ден-два да има още една ,,водеща" новина.Иначе селските Комсомолски пръчки ако си идат по техните си села,няма да стане и половина новина.Те там в Кюстендил черешите са на второ място след висаджиите.Ама ги е срам да си го кажат от партията майка.Предпочитат да се говори за череши.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали тая и нейния фигурант управляват в момента
23
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Нинова, само БСП!
22
1
 
24
 
! Отговори
Беновска пита преди 3 години
Хехе Нинова, ами изкупувай на тея хора черешите по 6.90 и ги продавай по 2 лева. А? Нали си много хитра? Хитрата сврака с двата крака окраде България с Булгартабак, Техноимпекс... Но не отговори на Беновска.... А хората помнят и знаят що за птица е г-жа Лъжа. Как изучи сина си за 400 000 щ. д.? Лъжеше години, че сина и бил отличник и си плащал таксите от стипендията. Директорът на Бъркли каза, че Бъркли пари на чужденци не дава. От къде взе 5 каруци долари? Що не го прати в Москва да учи? А???