На балотажа най-високата избирателна активност е в София

Най-малък е броят на гласоподавателите в Кърджали
24
На балотажа най-високата избирателна активност е в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Обобщената активност на изборите за президент и вицепрезидент към 20.00 часа на изборите на 21 ноември е 34, 84 на сто, съобщи Централната избирателна комисия /ЦИК/.

Така при общ брой на избирателите 6 632 375, гласувалите на втория тур на президентските избори са 2 310 903 души.

Най-висока остава избирателната активност в 23 Избирателен район София - 44,05 на сто, следвана от София област - 37,46 на сто. Най-малък е броят на гласоподавателите в Кърджали - 18,18 на сто, следван от Разград - 23, 77. Ниска, малко над 20 на сто, е била и избирателната активност в Шумен и Търговище.


 


24
Още от Избори 2021
Пламен Константинов пропътува 4000 км, само за да гласува
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 1 седмица
Значи според вас безпросветните фенове на Еднокнижния, милиционерското училище в Симеоново е нещо повече от Харвард, университет #1 в Света и от Бръшляновата лига.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До до 11/12 "Той си е направо една синя мутра, син на милиционер и самият той завършил милиционерското училище в Симеоново, развъдник на верни на Партията кадри." Не се напъвай другарю. Щом "харвардските" могат да назначават за областни управители милиционери от Симеоново, значи е време да се поспреш, иначе току виж и те излезли "червени", нали така?
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До до 11/15 "Само да те попитам "сините" кметова Борисов и Фандъкова, защо почти 20 години не махат паметника на *** в Центъра на синя София ?" Щото се води собственост на руснаците. Даже поискаха да купят земята на която е построен, за да си го държат там вечно и да ни напомнят, че сме под ботуша им! А, и защото всеки опит да се прави нещо по въпроса с окупацията ни от руснаците веднага среща муджахидините от БСП и такива като Радев, които се хващат за историческата лъжа за "братята" руснаци.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая още ли не е подала оставка ? Жалка работа ! Подари концесиите по чистотата на вълци, мутри и редници, сумати милиони прахоса в ремонти с гербаджийски фирми, обаче продължава да пречи на столичани да се освободят от хватката на ОПГ ГЕРБ......
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фандупкова се оказа най-лошото решение за София. Толкова години разруха, некачествени ремонти, ремонти на ремонтите. Забатачена в дългове Топлофикация, 10 000 деца извън детските градини, отвратителния въздух, който дишаме, немиенето на улиците, уличните кучета, недостъпната среда за хора в инвалидни колички, рушащи се паметници на културата, подлези пълни с клошари, презастрояване на цяла София, липса на паркинги и гаражи. Едно метро, което направи с европейски пари и то протича всяка зима. Нито един от проблемите на София, който съществуваше преди Фандъкова да дойде не е решен, а са още пове
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При Фандъкова София заприлича на Самоков.
15
6
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 1 седмица
Само да те попитам "сините" кметова Борисов и Фандъкова, защо почти 20 години не махат паметника на *** в Центъра на синя София ?
14
5
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 1 седмица
Не че не може, но не е редно. Не е морално все пак. Кмет на град, трябва да е човек роден и израснал в същия град, който да го обича и да милее за него, а не само да гледа колко може да открадне от бюджета му.
13
1
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 1 седмица
Аз съм на 50 и родителите ми също като мен са родени в София, но детето ми е родено в друг град и по твоята логика не може да е кмет у София? И всички по-големи от теб помним какво беше и какво е сега, въпреки негативното влияние на хора като теб!!!!!
12
5
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 1 седмица
Значи според теб Йорданка Фандъкова, дъщеря на видни "активни борци против фашизма и капитализма", самата тя възпитаник на Руско училище и учителка по руски език е синя, така ли ?Ами то за теб може би и син и шофьорът на Тодор Живков и след това на Маргините. Той си е направо една синя мутра, син на милиционер и самият той завършил милиционерското училище в Симеоново, развъдник на верни на Партията кадри.
11
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
До Анонимен 9" ".. .. големи отчисления за Чекмеджето ... Имам предвид, тези които сме родени в София" Повечето софиянци не сме елементарни като теб, та ДС да ни хваща на гола кукичка със скалъпени фотоисторийки за "чекмеджета", и ОПРЕДЕЛЕНО не сме толкова елементарни, че да ставаме маши в ръцете на кремълските слуги като Радев. ЗАТОВА София не е имала червен кмет през Демокрацията, но кой знае, може сега с машините на Мадуро и това да постигнете.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз пък винаги съм се чудил, защо в ГЕРБ никога не е имало нито един софиянец. Нито един. Замислете се и над този факт.
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази невзрачна женица, инсталирана от Тиквата за кмет на София, откъдето падат големи отчисления за Чекмеджето, все пак бюджетът на столицата е 2 млрд, е срам за всички софиянци. Имам предвид, тези които сме родени в София. За останалите е ясно, в повечето случаи те са като нея. Лошото е, че имат право да ни избират кмет. Въпреки че са се довлекли незнайно откъде.
8
5
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Споко като се омете Фандъкова ще ви върнат икарусите!!!! Хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха
7
7
 
7
 
! Отговори
факт преди 1 седмица
Това означава Фандъкова да се омита!
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно при тази ситуация Фандъкова докога ще продължава да е кмет и да прибира в Общината на държавна заплата, ти това 7-8 хил лв всякакви герберастки калинки, отре пки и престъпници?
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В ромските махали и в тези,с преобладаващ турски етнос масово не са се преброявали,така че пак няма да разберем колко сме.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До родител//// Точно, което ще рече, че избирателите са под 5 милиона, а активността е много по-висока. Машинното гласуване допринесе и да се отсеят т.нар. мъртви души, които "гласуваха" по протоколи преди това. Да видим резултатите след преброяването, което мина какви данни ще даде за населението в страната.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В списъците са и хора,които живеят или работят в чужбина и те не са участвали в преброяването.От там идва и разликата.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всичките дИмУкрати за юмрука! Ха ха ха