Кубрат Пулев: Слави Трифонов няма лидерски качества

Лидерът трябва да има сила, воля и интелект, посочи боксьорът
11 юли 2021 22:05, Красимир Ангелов
76

Гласувах за България, която да е силна, истинска, да е държава, която да се грижи за своя народ, да има точни и ясни правила и по този начин да живее по-добре. Това сподели в изборното студио на Bulgaria ON AIR боксьорът Кубрат Пулев.

"Българите искат промяна. Те не вярват на политиците и на системата. И гласуват за певец и шоумен като Слави Трифонов. Няма лошо. Омръзнало им е да ги лъжат всякакъв тип измамници", посочи спортистът.

Според Пулев, лидерът на "Има такъв народ" не притежава необходимите лидерски качества да ръководи България. "Лидерът трябва да има силата, волята и интелекта да се справи с всичко това. Аз не виждам това у Трифонов", смята Кобрата.

По думите му шоуто на Слави Трифонов в политиката едва сега започва.

"Дано не съм прав, но виждате, започва шоуто. Почва се криеница, няма го, през Facebook комуникира - такова управление не съм виждал никъде по света! 10 години живях в Германия, никъде не съм виждал такъв лидер. Не виждам как ще успее по този начин. Близо са, но... много трудно", категоричен е Пулев.

Той самият не се определя за мотивиран политик, който "на всяка цена драпа за тази власт". И споделя, че в България се чувства в Рая.

"За мен България трябва да се ръководи от съвсем нов тип политика. Познавам много политици - и от БСП, и от ГЕРБ, и от ИТН, говоря с тях - просто оставам с впечатлението, че нямат любов в сърцето си за България. Никой от тези политици не носи силна любов в сърцето си. Всички искат едно и също - искат България да се оправи. Но никой не успява", изтъкна Пулев.

Надежда той вижда в любовта на българите.

"Целта ми е България да е по-силна, по-истинска, с ясно правила, с повече любов. Родителите да възпитават децата си с много любов към България, защото това е бъдещето", завърши боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
anon преди 2 години
пулев говори от позицията на човек които може да преценява интелект...
56
0
 
5
 
! Отговори
Колев преди 2 години
Пулев,доста си слънчасал,видно от празното ти говорене.Според последните обработени протоколи от изборите на 11-юли,партията ИТН на Слави е първа политическа сила,което означава,че отново бълваш глупости които почиват на елементарната човешка,българска завист.Ти щеше да бъдеш кмет на София,депутат преди години,скоро говореше,че ще се кандитатираш дори и за президент на България.Остава да посегнеш и на Светия синод,където предварително си изхвърлен от "тепиха"!Дерзай брато,времето е пред теб!
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПУлев нали беше обещал ,че ще дадеш полвината хонорар на мед.работници.Какво става или и ти като Байдън вече алцхаймера те хвана.Аман от продажни лъжци.
54
4
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Да! Точно Слави носел силната любов в сърцето си към България! затова съсипа морала на церли 2 поколения с чалгите си! Затова следва инструкциите на задкулисието! См.еш.ник! Долу лъжците и манипулаторите!
53
2
 
15
 
! Отговори
аз преди 2 години
Тиии паа си големия лидер...прави се на *** по ринговете, пълен инфантил..нали излезна и едно видео преди мача му с Джошуа се прави на 15 годишен пубер...големия лидер..
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мноооого, ама мноооого са го повредили.
51
1
 
9
 
! Отговори
Разказвач преди 2 години
Дано да не обръща гръб,на политическият ринг,като К.Пулев!
50
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ТО ПЪК В ТОЗИ ЕДИН ИНТЕЛЕКТ НАПРАВО ДА МУ ЗАВИДИШ. А КАКЪВ ЛИ ЛИДЕР БИ БИЛ?
49
1
 
15
 
! Отговори
zombay преди 2 години
Аз не видях Трифонов никъде в листата. Този какво е пил пак?
48
0
 
14
 
! Отговори
Ей паляк преди 2 години
*** ти кой си да даваш оценки!?!?!? Я сега да види ти какво си направил.... Ми нищУ!!! Бихате те 2-3 пъти и нищо!!! Продължавал напред... Ами те само простите, бездарните, неграмотните и *** тъпчат на едно място!!! Знаеш ли кое е най лошото в твоя случай!?!?!? Ми ти мойто момче само на думи продължаваш НЕ СИ МРЪДНАЛ И КРАЧКА НАПРЕД БЕ ***!!!
47
6
 
17
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
Пулев, мълчанието е злато. Много гафове направи- щял си да ставаш президент- от какъв зор- първо порасни- има и други изисквания, които нямаш. Слави е лидер от световна величина, като шоумен- 22 години осигурява заплатите на 200 човека персонал, не можеш му изброи концертите по българските и световни стадиони и зали- защото ръководи най великата музикална формация Ку Ку бенд- музикантите и той са завършили музикалната академия и преподаватШоуто е витрината на музикалните ни таланти.
46
2
 
12
 
! Отговори
ББ преди 2 години
е па тоя "продукт"...ти не си българин бре...донесе ни само срам и позор с цирковете ти...парите ти не са ценност...лицемерче...препрочети кой е...Кубрат...срамиш ...паметта на баща ти...на Българите Историята бре...ела на себе си...дано са ти платили добре...ама и добре да живееш...умираш...и друг се ражда...1400г.я играем тая срещу момета като теб
45
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Политиката не е работа за боксьори...Впрочем и големия Кличко също се провали-нещо съвсем очаквано.
44
13
 
14
 
! Отговори
фак хим преди 2 години
Учиндолският няма никакви качества.Не само лидерски.
43
0
 
12
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Пулев ми ти от тези три неща които уж определяли лидера нямаш две. Познай кои. Нека да ти помогна сила имаш това мога да ти го призная. Вие със Славчо си приличате ама много. Неоспоримо е че натрупахте пари ти от бокс а Слави от крещене ама нито ти ставаш за световен шампион нито Слави за нещо повече от чалга певец. Ама на Слави хич не му е лесно. От една страна няма депутати за правителство без статуквото а от друга използва втория жокер. Еми сега остава да видим дали е гл***к да вярва в трети.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуле къде бе отиваш пък ти всяка нощ сънувам как Кличко те порасна по мутрата и падна като слива иииии се събуждам толкова доволен такива като теб да заминават да се състезават в други държави не те искаме и като тръгнеш натовари и Валерката Перукан Блажка Златка Гришувица и целия ни национален отбор по футбол държавата налива пари за вас а навсякъде ви се смеят ето такива тикви като вас докато има тук това ще е *** а не държава
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A тоя къде е тръгнал?Малко ли го биха по главата на ринга?
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хихихи! Ей, тва ми е мечта! Боксьорчета и ММА-звезди да ме управляват... Нещо от многото получени удари съвсем са им се размътили сивите вещества... Или от милионите от спортното министерство...
39
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Тоя е още по-мазен и лепква от Стъки! Стъки поне е праволинеен в простотията си и напълно прогнозируем и предвидим!
38
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Бухахахахах тоя откъде го изкопахте??Пак освирквайте УКРАИНСКИЯ ХИМН, МУТРИ КАГЕБИСТКИ ПРОКЛЕТИ!Да ти начупи тиквата Императорът Володимир Кличко!!!