Преходът ще свърши, когато в затвора влязат първите "големи риби"

Проф. Герджиков е изключителен мажоритарен кандидат, изтъкна Лилия Вучкова
Обновена: 15 ное 2021 00:34 | 15 ное 2021 00:30,
30
Преходът ще свърши, когато в затвора влязат първите "големи риби"

"Преходът ще приключи, когато в затвора влязат първите "големи риби". Когато има наказани. Ние сме разделени - на крадци и на крадени, на народ и на мутри. Не искам да се обединявам с хора, които си тъпчат чекмеджетата с кюлчета и злато", коментира в ефира на Bulgaria ON AIR журналистът и инфлуенсър Ирина Асиова – Диамант, която е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата за президент и вицепрезидент на Румен Радев и Илияна Йотова.

"Предстои най-важното - финалният спринт на кампанията за президентски избори. Би трябвало да ликвидираме омразата, която се насади в ежедневието ни. В обръщението пред Инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева ме впечатли нещо изключително силно. Те казаха така - ние ще бъдем добротворци, тоест ще работим за доброто на всички нива", допълни журналистът Лилия Вучкова.

Проф. Герджиков е изключителен мажоритарен кандидат, изтъкна Вучкова.

"За да си президент на една нация, на една държава, трябва да си човек със силен и мощен интелектуален капацитет, защото голямо натоварване трябва да се понесе. Освен този мощен капацитет, трябва да имаш морални качества и да си доказан демократ. А неговата професионална биография го доказва", уточни Вучкова.

"Няма обяснение защо проф. Герджиков даде лицето си на пачките и кюлчетата", посочи Асиова-Диамант.

Още по темата
Вучкова бе категорична, че той ще стане президент на България, тъй като има всички необходими качества за това.

"На втория тур една част от хората, които подкрепяха други двойки, вероятно няма да гласуват, защото те не харесват нито проф. Герджиков, нито генерал Радев. Надявам се, че една част от хората, които не успяха да гласуват, или по някаква причина не излязоха да гласуват днес, ще го направят на втори тур, за да кажат своето мнение за най-важния мажоритарен пост в държавата", добави журналистът.

Асиова-Диамант взе отношение и относно влиянието на социалната мрежа в нашия живот.

"Живеем в един балон - фейсбучен, в който оставам с усещането, че всички много се вълнуваме от нещата, от които и аз го правя - като например това да има промяна, нещо да се случи. Не бях подготвена за тази ниска избирателна активност", сподели тя.

"В държавата няма нормално правителство. Живеем в един свят, който върви надолу, в една криза. Хората са отвратени от политическото говорене и от липсата на смисъл на думите", смята Вучкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
akud преди 2 години
Преходът ще свърши, когато заплатите станат нормални и заплащането е на час , също и 40 часа труд на седмица.
25
0
 
1
 
! Отговори
Много правилно преди 2 години
До 10 ПАК СЪМ АЗ Много точно го казахте! Браво ! От кого избягаха хората още 90 -те и 2000-ната години От крадците и лъжците! Сега вече всички мошенници осъзнати и защитават каузи! Който е излязъл в чужбина и се е реализирал, ще го хванат за шлифера!
24
0
 
3
 
! Отговори
Защо така преди 2 години
бе Вучкова ? Май имаш нужда някой да ти запълни чекмедженцето! Все една и съща мантра повтаряте! Окото ви е все в измисленото чекмедже на Борисов! Големи капацитети сте! Но народа е на друго мнение! Лъжци и мошеници сте и вие журналистите!Лъжете наред народа и изглежда трябва първи да ви осъдят за лъжи и промиване на мозъците на простолюдието! И това време ще дойде! Скоро ще му писне на тоз народ от лъжци и измамници! Много се навъдиха напоследък!
23
0
 
7
 
! Отговори
Свой преди 2 години
Балон - фейсбучен е защото медийте се провалиха тотално.Професията Журналист се доближи страшно много до тази Депутат,Срамота.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре Боцко да го набият и на президентските на 2 тур и да въри да копа картофите и магнолиите в банкя и да си гледа унуците.
21
2
 
1
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Вучкова бърка държавите, за България президентът има предимно представителни функции, *** те герПерите нямат акъл !!! ___"За да си президент на една нация, на една държава, трябва да си човек със силен и мощен интелектуален капацитет, защото голямо натоварване трябва да се понесе. Освен този мощен капацитет, трябва да имаш морални качества и да си доказан демократ. А неговата професионална биография го доказва", уточни Вучкова.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някогашната кака Лили вече е баба Лили и е с ускоряваща се деменция.
19
0
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кви са тия двете хамсии :)))
18
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като прочета демократ ,демокрация ми се повръща .
17
7
 
12
 
! Отговори
преди 2 години
Вие изнесохте целия резерв, а сега ми говорите за кюлчета???? Хей??? До един сте мошенници. Всички!
16
6
 
12
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
С гласовете от чужбина втори тур няма да има.
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джипков, Цецо ухото, Дебелянски, И повечето политици от последните 30 години трябва да полежат,заради липса на каменоломни и циментова промишленост.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е и аз съм съгласен, КРЪВ трябва ше да се лее, ама лошо няма, минахме като 'тока' по най малкото съпротивление и ще се чудим всеки сам за себеси какво да се правя.p.s.Никога не е късно за кръв, все повече хора няма какво да губиме.
13
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ... СЛАБОУМНИ *** И МОМИЧЕТА НА КОЛОВЕ .... Т. НАР. "ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ" ... ТОВА Е ГЕРБ ...
12
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диамантената инфлуенсърка баламосва простодушните със снимката колаж на една продажна метреса,дори не е тип Мата Хари,а обикновена златотърсачка.А въпросната г- жа,изследвала ли е "златните" предмети,менте ли са ,истински ли са и би ли си купила кюлчета по снимка,без сертификат.В днешно време когато печатат фалшиви пари и се правят матрици за всичко,и това е известно продължават да ползат един компромат за политически цели.Много преди Борисов изнесоха парите от банките по времето на Луканов
11
0
 
26
 
! Отговори
Ами преди 2 години
...КАТО ГЕОРГИ ГЕРГОВ НАПРИМЕР, НА КОГОТО ПЛОВДИВ ПОСТРОИ ЧАСТНИЯ МУ ПАНАИР!
10
0
 
28
 
! Отговори
ТОЧНО преди 2 години
ТОЧНО НИКОГА, ЗАЩОТО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ! КОМУНИСТИТЕ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ!
9
1
 
11
 
! Отговори
Пак съм аз. преди 2 години
Важното е като и преди,така и сега да ,,продължаваме промяната," .Без значение,че единствената промяна след 10/10/89 беше че червеното знаме се замени със синьо.Иначе казано,комунизма цвят няма.Най-голямата мъка на българския душевадец е, че не може да стъпи на гушата на всички честни люде зад граница.Между другото ,,Къде е Батко?"
8
6
 
16
 
! Отговори
ЦЦЦБ преди 2 години
Асиова - Диамант е от ЯркоЧервен Комунистически род, женена за евреин, който е ПО- СТАР ОТ БАЩА Й, НО ДООООСТА БОГАТ И НЕ ЖИВЕЕ В БГ ОТ ГОДИНИ!
7
3
 
15
 
! Отговори
К преди 2 години
Към преход бе, след всеки нови избори - нов преход. Няма начало, няма и край. Егати нещастия народ. Все чакаме месията и той не идва. Това за смяната на чипа беше добро, но няма как да стане.