ГЕРБ първа сила на изборите на 2 април - нов вот през есента

От партията на Борисов работели да няма политическа стабилност
Обновена: 26 фев 2023 14:33 | 26 фев 2023 14:33, Камелия Цветанова
220
ГЕРБ първа сила на изборите на 2 април - нов вот през есента
Снимка: БГНЕС

Създадохме обединението "ПП-ДБ" с основната идея да поискаме подкрепата на българските граждани, за да можем да съставим правителство и да прекратим модела "Борисов". Това заяви Атанас Атанасов от "Демократична България" пред БНТ.

Още по темата

Според него ГЕРБ работят за това да има политическа нестабилност.

Борисов има план за изтощаване на противника, те имат мощно медийно влияние и разиграват тази история, допълни Атанасов.

По думите му целта на ГЕРБ е преди местните избори да няма устойчива власт, за да направи опит Борисов да задържи феодалните владения.

"Ако ГЕРБ са първа политическа сила, отиваме на нови избори наесен", каза още съпредседателят на "Демократична България".

Атанасов коментира още, че за да се получи радикална промяна в работата на прокуратурата, е нужна промяна в Конституцията. Недопустимо е магистратите да заемат политически позиции, каза още Атанас Атанасов, критикувайки главния прокурор Иван Гешев.

Атанасов критикува и президента Румен Радев и коментира, че с легитимни парламентарни средства трябва да се проверят действията на служебното правителство и президента Радев дали се изпълнява решението на 48-ото НС за военно-техническа подкрепа на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
5
 
! Отговори
00 преди 1 година
Когато спрете да си избирате шапкари БГ може и да тръгне по правилния път.
172
1
 
17
 
! Отговори
Поли преди 1 година
Ей джобния ,защо се мотаеш в политиката и ти осигуряват луксозен живот на мен не ми е ясно.Явно тия които гласуват за партията ти ( а не си само ти безполезния) са доста ощетени с онова в главите си.Колкото и да се катериш по гърба на Борисов все си оставаш в краката му. Не можеш ,нямаш потенциала,нямаш акъла,нямаш интуицията .му.Колкото и да рипаш,колкото и да лъжеш,това е положението- малък си,елементарен си и злобата ти те прави жалък.Махай се,изчезвай България няма нужда от такива като теб
171
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 години на власт размътиха напълно мозъка на Борисов.Боко-тиквата си повярва, че е недосегаем, и че ще е вечно на власт,само-забрави се и с рекетьорската си групировка-герпзапочнаха да изнудват бизнесмени и хора с пари, като ги принуждаваха да имплащат данък-рекет, с парите от който гербо-питеците си купуваха ци G анските гласове на изборите.Само че някои от въпросните бизнесмени и хора с възможности не бяха склонни да търпят гербавия рекет и терор,и се оплакаха в Щатите на американските ни приятели...
170
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия ДБ какво бяха Демократична България сбирщина от нищожни партийки и пак направили обединение на обединението! Пълни циркаджии, никой не ги бръсне за слива обаче се натискат да дават наклон на държавата.
169
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП,ДБ немогат да променят нищо, провалиха си. Стига скъпи експерименти. Вън, от властта.
168
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След пагубното управление на ПП,ДБ бе сникан кризисен щаб, за да се поправят щетите, които нанесоха на държавата левите популисти от тези две формации. ПП напомпаха инфлацията, предизвикаха спекула и обедняване, с неразумно пилееве на милиарди. Спряха важни проекти. Спряха България за Шенген. Ето защо ПП,ДБ немогат да участват в изпълнението на условията за евржзоната.
167
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Влачене...за какво влачене говори гномчето? Как си представя първата политическа сила ГЕРБ, ако е, да влачи? Кого да влачи? Този не е съвсем с всичкия си.
166
6
 
16
 
! Отговори
Стиви преди 1 година
Атанасов не ти ли стана ясно,че есента пак ще се гласува за ГЕРБ и после пак и пак.Просто е,не искаме да ни управляват синове и внуци на банд...е от ЦК на БКП
165
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази номенклатура Атанасов искал да свали Борисов. Ами, Атанасов увлечи масите след себе си и готово. Ама нямаш качества за това. Борисов ще бъде свален, когато не останат живи онези дето помнят какво беше преди него. Разруха
164
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ноуп! Ако ГЕРБ е първа политическа сила, ще състави кабинет. Ако ще и с дявола, но ще минем по моста, кокто се казва. Без вас.
163
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанасов се заоплита в лъжи и измишльотини при Любенов тази сутрин. Пита защо ГЕРБ не съставиха правителство. Но въпросът е, защо ПП,ДБ, не подкрепиха евроатлантическо правителство? На "някой си Габровски", кокто сам АА гнома се изрази. Защото съботират непрекъснато, да няма правителство, докато те, не получат цялата власт. Е, няма да я получат. Това зависи от всички нас, дори не и от Козяк. Да го докажем.
162
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моделът ПП,ДБ е опасен за България. За него гласуват само роднини и кариеристи, нищоправещи с дипломи, некадърници и шарлатани, на които са обещани големи заплати, хонорари/като на Лена пръстена/, и високи постове. Да ги спрем! Да не гласуваме за ПП,ДБ. АА гнома и Христо Буйкикев досъсипаха бутиковата партийка на жълтите павета ДБ, със зависимостта си от черепа, Прокопиев, Маджо, Бобокови, Цв.Василев, Нексо.
161
2
 
12
 
! Отговори
пп-дб преди 1 година
лозунг : до като не спечелим , всяка седмица избори !
160
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не Борисов има план за изтощаване на противника, а Кирил Петков има такъв, да съботира всяко предложение за кабинет, за нови и нови избори, докато изтощи и унищожи ГЕРБ. Сам го е казал на Плевнелиев, когато той и Паси се опитаха да посредничат при евентуални разговори между първите сили. ПП не желаят да преговарят, доказаха го. Стагнираха държавата и обрекоха българите на бедност, несигурност и разруха.
159
0
 
20
 
! Отговори
Мира преди 1 година
А бре Танасе ,я кажи ти ,който си от 1989 г. в политиката какво си направил за България ?! Нищо Танасе ,ама едно голямо НИЩО! Само подслушвания и доноси.И сега нагъл Танасе се опитваш да ни заплашваш и рекетираш. Кой си ти бе еййййййй самозабравил се навлек.А тия дето гласуват за партията на това нещо,безполезно и вредно добре ли са?! Какво полезно очаквате да свърши този ,като за 30 год.нищо не е направил.Вие какви хора пращайте в Парламента с гласовете си?! Да работят за народа или да ви лъж
158
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да прескочим 02.04. И на есен с я с песен я с нещо тежко!
157
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, "Удряй клетия българин, да плаща милиони за избори безкрай, докато ние дойдем до едноличната власт" ?! Така ли, смятат от ПП,ДБ? Цяла България трябва да се вдигне и да излезе на избори, и да измете шарлатаните от ПП,ДБ от парламента.
156
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АА гнома, Ананиев заснел си търбуха, Кокорчо- Асенов ококорен Буратино, Киро коня, Лена мустака...народното творчество избуя, след като инсталираха ПП,ДБ във властта.
155
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е гей Атанас Атанас ?Бил член на БКП!Сига евро атлантик!Милиционер от ДС!Баща милицинер от ДС от Второ.На 10 ноември унищожава архивите на ДС да няма следи за него.Завършва БДЖ техникум и влиза СУ понеже е много *** с протекций от бройките студенти от МВР.
154
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
150 Те всички са карикатури, кой видя " млади и умни" в тях?! Особено пък АА гнома и Рашков Дамаджаната.