Нинова: Кой реши да даде 93 хил. лв. за транссексуално шоу, това ли е културата ни?

Джендър идеологията вече е държавна политика, заяви лидерът на БСП
28 мар 2023 09:25, Елка Василева
197
Нинова: Кой реши да даде 93 хил. лв. за транссексуално шоу, това ли е културата ни?
Снимка: архив, БГНЕС

“Фонд "Култура" е финансирал шоу с транссексуални с 93 000 лв. Потресаваща новина. Фондът е създаден да подпомага и стимулира развитието и разпространението на българската култура и духовност. Кой реши, че транссексуално шоу представлява българската  култура? И кой ще ми каже сега, че темата за джендър идеологията не е актуална? Та тя вече се е превърнала в държавна политика“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Ловеч.

Още по темата
„Министерство на образованието финансира и одобрява учебници за 6-и клас със задачи децата да обсъждат различна сексуална ориентация. Министерство на културата финансира и одобрява транссексуални проекти“, посочи тя.

Нинова припомни, че „през това време големи имена на българската култура и духовност живеят в нищета и бедност. Съюзите на писателите, на художниците, на музикалните дейци, на артистите и други се чудят как да оцелеят. Читалищата се рушат. Читалищните дейци изнемогват с минимални заплати, а децата играят народни танци и пеят народни песни измръзнали в студените салони. Културата ни е спасявала в най-тежки и мрачни времена. Тя никога не е добре финансирана“, посочи лидерът на БСП.

„Ние винаги сме искали да се заделя 1% от БВП за нея. Стефан Данаилов, Бог да го прости, го направи като министър. А днес какво? С нашите пари, на всички ни, плащаме, за да учат децата ни, че не са момчета и момичета и за да убиват най-ценното, което имаме като народ - културата и духовността“, заяви още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
32
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Аз имам познати - гейове, две лесбийки познавам - много готини хора. Да, всеки знае че са различни но ги уважават защото на никой не се натрапват с нищо. Гледат си живота, гледат си работата. До сега не съм видял някой от тях на парадите. Цялата работа с тази пропаганда не е да подпомогнат обраните, а да съсипят нормалните... И, ДА.. Има обратни има и нормални. Когато си по-различен от 95% от населението си обратен, когато си като останалите 95% си нормален.
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Техноимпексова да каже кой и каза да прати 5 милиарда лева в Дубай събрани от комсомол и те Кирчо и Кокорчо теглени от фискалния резерв. Една тиква ревеле че теглят по 500 милиона на седмица ама нали кюлчета и чували ми измислиха.
26
9
 
4
 
! Отговори
Тези убиват преди 1 година
В град Бобов дол (Обл. Кюстендил) полицаите са неадекватни - слугуват на мутри и роми, включително им потулват тежки престъпления!Мирослав Германов
25
13
 
20
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Шоуто си е супер, баба Корни завижда, че не са я поканили да участва с нейната трансова визия!
24
23
 
11
 
! Отговори
d преди 1 година
Таз леля е толкова отчаяна, че вече тотално изпадна отвсякъде, че буквално взе да стърже дъното с някакви измислени проблеми. Таз плаши със СЕКСУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ОБОЖЕМОЙ КОЛКО СТРАШНО, а костята плаши, че тия, дето не са ги отвлекли норвежките гейове, че ходят на фронта. АХАХАХАА. Как останаха хора, дето им се връзват, не ми е ясно.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТАЯ ЗА ПАРЛАМЕНТА ЛИ ГОВОРИ?
22
15
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Това изказване на дрОгарката КYPнелия е за 80 процентовите. Никой и никъде не преподава никаква *** идеология. Децата като са си хетеросексуални никой не може да им промие мозъците да станат обратни. По времето на соца, като бяхме атеисти и заклеймявахме вярата в Бог и хомосексуализма се преследваше от милицията пак си имаше педеpaсти и лесбийkи, даже без никаква *** идеология. Глупости на търкалета говори тая
21
9
 
26
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Ако нямах две деца щеше да ми е все тая... Нека теглят. Гледам по улицата е пълно с нехранимайковци и наркомани. Живота е такъв какъвто си го направиш. Само през комунизма държавата имаше грижа на всички да им е хубаво. Вече никой не го е грижа за "обикновения човек". Искахте демокрация - ето ви я. Преди гледахме американските филми как лежат хора по улиците, на нас ни се струваше като фантастика, но вече и тук стана така
20
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се, Корнелия. И цитатът от учебника, който размахваш е напълно в реда на нещата. Днешните деца на 12 не са като нас навремето, захлупени. Това са друг вид хора. И този цитат не им е интересен, наясно са и без него. Събрала си една стая старухи и ги плашиш и те мигат на парцали.
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минков,не се прави на ударена.Импексова ,която се издигна под флагчета на СДС,сега се прави на чалнатa.Нито един патрон е логото на БСП .Още ли и вярвате на тази,Вигенин и той от Харвард ,заедно с Киро и Асена ,ще донесат промяната?
18
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е новият хит на БСП за изборите. Ама е до 2ри април.
17
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко казано е вярноооооо , ноооо йазано от Курнелка звучи по друг начин.
16
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ай не се прави на ощипана мома,ти тръгна от това котило на Иван Костов .Много изненадана,а?
15
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според днешният западен свят това е цивлизацията.В Украйна браним нашият свят и живот както каза Трюдо на Байдън.А той е- трансжендър да разтреля в училище деца, Една аутистка без образование да е доктор по теология.Това защитава днес цивилизацията според ДП на САЩ и Байдън.Истинска дезинформация е , че тези хора са цивилизация и са модернисти.Те просто ни забиват към пещерите в буквалия смисъл, защото там ще се крият оцелелите след ядрената война, която Байдън ще докара.
14
11
 
14
 
! Отговори
R преди 1 година
Нали мяткахте юмруци за Промяна, ето ви дори много промени. И да не забравите, на 2 април още в 7:00 стадото пред урните.
13
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и те са хора...
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз реших да дам 20 лева за селоКрушевско шоу.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лошо,а читалищата събират подаяния.
10
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгария и култура, не ставайте смешни. ПОгледнете си само интелигенцията - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Ицо Комара, Мишо Шамара и Тошо Свинара. Хората по света правят опера, театър, музика, изкуство, а вие си направихте държавата на една голяма чалготека. Драг шоуто е по-културно и по-добро от шоуто на Слави.
9
2
 
20
 
! Отговори
Корнелиус преди 1 година
Елате, бе транссексуални, елате да се разбереме като мъже!