Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
1
 
10
 
! Отговори
Гост3 преди 1 година
Веднъж да е права, браво!
406
17
 
3
 
! Отговори
Нинова преди 1 година
съвсем е изтрещяла. Думата gender е граматическо понятие и означава род, т.е. мъжки, женски и среден. А има хора, които са си ***, т.е. нито мъж, нито жена. Всички социалисти по света са за Истанбулска конвенция, защото тя е против насилието, само тази не. Измисля си теми, като на нацистите, и като Костадинов.
405
5
 
4
 
! Отговори
дядо преди 1 година
Апропо, някой от вас гледал ли е филма. Можете да не отговаряте
404
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... някакъв там индивид тръгнал да обяснява видиш ли как се раждали безполови деца. Абе, анколоу учените и досега не могат да разберат, кое е водещото(философите - битието или съзнанието, а останалите - наследственост или среда) ти си разбрал. Разбрал си на някому... айде да не казвам, че много драми ще настанат.П.с. Бъдете каквито искате, гласувайте за когото искате, не пипайте обаче децата, 'щото моите са живота ми, а това знам как да опазя, и не ме е еня ще се хареса ли на някого.
403
2
 
19
 
! Отговори
Илиан Д. Иванов преди 1 година
... Май има вмешателство на ЛГБТ ... и последния да затвори вратата. А спомняте ли си за един телефон, който го навираха в лицата на децата в училище уж за тяхна защита, иначе за други цели? Да продължавам ли. Светът бил шарен, ще шаренее след 18-та си година. От ЕС щели да разпоредят - Ха, м***йната им! В техните държави да правят каквото искат у нас, не. Или приемат идентичността и ценностите ни или, ако перифразирам Сигнал, сбогом дано сте щастливи.
402
2
 
13
 
! Отговори
Илиан Д. Иванов преди 1 година
Изчетох всички коментари и ... ужас! Русия, партии, Кака Корни, референдум 2016 и т.н. - сериозно? Толкова ли сте оскотели, че не виждате истината, дори когато ви я навират в лицето. Нинова знаем всички каква е, но когато това, което говори е истина, просто е истина. Да, тук нямат никакво значение партии, коалиции, шенген. Нямало вмешателство в училищата, а т.нар. Ден на розовата фланелка? Сети ли се някой да провери, кои и какви организации го подкрепят(подсказка - Анимус)? И ся к'во праим?
401
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спасявайте се от потъващия кораб на неолибералната демокрация, докато още не сте изгубили себе си в морето на безкрайната свобода.
400
1
 
25
 
! Отговори
Едно към едно преди 1 година
Това брадатото, дето живее с онова с тротинетката, беше решило, че е женско. Почна се с хормони и наля ци.ци, обръсна се и заприлича на конан варварина-тра.вестит. И таман да яде хурката и се сети, че иска да си му остане онова и пак брадяса. Онова с тротинетката с обратната захапка също не знае откъде се пи.кае, ама търчи с плакати, написани от кьрав самуилов воин. И не забравяйте-8 март е празник на онова, дето ражда деца.
399
4
 
20
 
! Отговори
Бичкиев преди 1 година
По добре да живея в мизерия в некоя руска клoaка отколкото да гледам такива новини. Наистина е по добре.
398
4
 
6
 
! Отговори
Комунарев преди 1 година
Хе-хе това че се популяризира тази тема , не значи че ще има повече такива хора, но наистина на 8 години е рано да се каже детето накъде ще го тегли.
397
6
 
41
 
! Отговори
ПЪЛНА ПОДКРЕПА! преди 1 година
Пълна и безусловна защита за децата ни, без значение коя партия бие камбаната и я инициира. ВМРО и БСП имат голямата заслуга до момента. Най-голямата е на Конституционния Съд. Бог да пази България и българите!
396
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям, че тези въпроси не могат да се учат в училище или поне преди да са направили 16 години децата! После да си режат каквото искат, но се раждаме мъж или жена и има майка ( даже и сурогатна в украйна) или баща ( нищо ч може да е донор на материала)
395
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тва е играта на елита, като позатихна тая вълна с бляк лайфс сега си измислят ново малцинство с което да тъпчат човешките права на средностатистическия о ли го... тва е контрол чрез хаос или разделяй и владей,
394
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
напоследък всичкото "демократ" и либераст стават като чугуна на БКП! Каквото не е рекъл Ицко по фейса не е истина! А стига бобокови и маджови команди! Аман от сектата на паветата ! Като някой е прав е прав! Даже ще ме накарат за БСП да гласувам като гледам какви фанатазирано празни кратуни са за тях!
393
41
 
3
 
! Отговори
Свободен преди 1 година
Светът е шарен! Светът е различен! И това му е хубавото. Хайде стига се опитвали, да върнете сивото, червеното и еднотипното. Като по учебвик, като по вашия учебник! М.и не става...всеки си има предпочитания и има СВОБОДАТА да живее както му харесва!
392
7
 
0
 
! Отговори
До Рени преди 1 година
Б.е и вие учителите след някоя и друга година ставате друга категория хора...и вие не го усещате, но другите го виждат!!!...и ви остава до края на живота
391
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ей, като дойдат избори всеки става загрижен за нещо
390
3
 
38
 
! Отговори
РЕНИ преди 1 година
АНОНИМЕН -- малко преди мен си писал , ама нищо не излиза от кухия ти мозък Тук НИнова е ПРАВА . Цял живот уча деца ( 33 години в чужбина ) и смятам, че децата докато не порастнат и не станат самостоятелни , не тябва да им се вменяват "идеи" да си сменят пола. Първо това не е здравословно ,в буквалния смисъл на думата тялото отслабва , а и психиката също - ИНТЕРВЕНЦИЯ , КОЯТО ОСТАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. КОЛКО ГИ ГЛЕДАМ И ЧУВАМ ТУК - СЪЖАЛЯВАТ ВЕЧЕ , АМА НЯМА НАКЪДЕ ДА ХОДЯТ.
389
16
 
0
 
! Отговори
КУРНЕЛА ТЪПОТО преди 1 година
ДОКАТО ТАКИВА КАТО МЕН ГИ ВСЕ ЩЕ СТЕ БЕДНИ.
388
18
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Знаем че е скоклива таз другарка....ту скача до САЩ да не вземе да се върне синчето....ту скача до кремъл да не спрат копейките. М.а с тоз разкрач май се самоизолира!