Петков за имунитета си: Не разбрахте ли, че не може да ни спрете или уплашите?

Няма от какво да се страхувам, заяви бившият премиер
Обновена: 6 юни 2023 10:52 | 6 юни 2023 10:51, Нели Христова
353
Петков за имунитета си: Не разбрахте ли, че не може да ни спрете или уплашите?
Снимка: БГНЕС

До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да направим цялостна реформа в съдебната система и в овладяните български служби и че не може да ни спрете или уплашите?

Това написа Кирил Петков във Facebook в отговор на искането на прокуратурата имунитетът му да бъде свален, тъй като има достатъчно доказателства, че е скрил, че има двойно гражданство, пред да стане премиер на България.

Още по темата
"Аз съм горд, че се отказах от второто си канадско гражданство, точно за да мога да бъда част от промяната, която идва и която след повече 30 години липса на справедливост най-накрая ще премахне институционално всички безконтролни и зависими служители на правосъдната система и системата за сигурност", написа още Петков.

"За моя имунитет: ще изчакам да се състави и заработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат представени всички факти и доказателства, за да могат всички българи да видят ясно и нагледно как българската прокуратура се използва за политически натиск. В деня ПРЕДИ комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си доброволно, защото знам, че няма от какво да се страхувам", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този *** много ги повярвал.
288
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
Петков дори не разбира, че неспазването на законите е престъпление! Като всеки БСПар той не смята законите за нещо важно, като за разлика от БСП, тук виждаме една градация на проблема в едно цинично отношение - БСП поне се стреми да се прикрива, докато за Петков това съвсем не е необходимо явно...Как може човек, който не уважава законите да управлява Държавата?!... Кой ще спазва законите в една държава, в която управляващите не ги спазват?...Рибата се вмирисва от главата!...БСП и СИЕ ВЪН!
287
0
 
3
 
! Отговори
??? преди 10 месеца
Мария Габриел защо има френско гражданство...............и тая женица ни стана прениер...................ужас!!!От Франция и Париж ли ще се командва България????
286
0
 
6
 
! Отговори
Просто човек преди 10 месеца
На тоя наглата му физиономия говори много и вместо да си мълчи той става все по-наха лен и все по-арогантен ?! Това е най-противния политик у нас за всички времена,а след него е Нинова !
285
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айде, бе. Нали пита Бойко, бе, Кире? Нали го пита дали има камери в AirBnB - то?
284
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами като няма от какво да се страхуваш - дай си го!
283
9
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
в тоя форум само ***. Що така бря?
282
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ха-ха!Най-после българското оФФчестадо успя да събере заедно да "управляват",Калигула и Нерон!Е,сега ще и видят сметката на тази Територийка,заселена с изпосталяли стада,за разлика от оригиналите,управлявали Римската империя преди 20 века и все пак не успели да я разрушат,но поставили началото на това рушене,продължило 5 века.При нас са достатъчни 5 години и вие,оФФчоглавци им ги сервирахте!Ха-ха!
281
2
 
16
 
! Отговори
Истина преди 10 месеца
И този се е насрал от страх, ако не може да сложи негови хора в съда ще висне в дранголника, което трябва да е редно и заедно с ББ, Доган чу и много други политици ще трябва да си получи заслуженото
280
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Св. Сицилии ,дами и господа. Вие си го избрахте...Тоест - не вие,а ала-балата чрез президента,ама вие си мълчите.
279
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя ми е едно от най-противните лица в политиката. Колкото повече говори толкова по-зле става. Никой не е толкова нагъл и нахален като тоя. Заслужава да го осъдят и да му затворят устата.
278
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Проверете го за наркотици.
277
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Петков, да си беше мълчал. Не виждам смисъла след като си сгрешил да се правиш на герой.
276
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Типично по американски или руски маниер се изразява: Много думи, а на практика нищо не казва. Само заявления. Нещо като едновременните глашатаи с барабана четящи новините на мегдана на село. Такива бяха и комсомолските ръководотели: Много думи и шум, а нищо съществено. На руски го наричат Шумиха, на английски ми е неудобно да го напиша
275
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДА РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ УПЛАШИМ ЗАД ВАС СТОЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ
274
8
 
33
 
! Отговори
шмatka преди 10 месеца
Мрръсни ффашаги налазиха и превзеха България! Погребението й е скоро!
273
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не ме е страх. Давам си доброволно имунитета, НО първо комисията в парламента да ме оправдае.Баси и арогантмото к.. крайно време е да отговаря за всички лъжи и зулуми които надроби.
272
2
 
42
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
От записа стана ясно,че целта на такава комисия е да разтакава процедурата.Проостт умора няма.Не се спира.
271
2
 
21
 
! Отговори
юлиян преди 10 месеца
Да-а.Вие по-този начин и войната ще спечелите/на думи естествено/.Трий''неполиткоректните''коментари,пречещи на''единствено разрешената'',''недосегаемата'',''неподлежащата на каквото и да съмнение'',''евроатлантическа истина''.Само така ще ''победите''/на думи естествено/.
270
5
 
13
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 10 месеца
Ха ха ,ако това не е досие на трупчета здраве му кажи! Ей няма такава прокуратура никаде! За това трябва да буде изкоренена и променена! Службите също!