Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева

Един човек трябва да бъде съден по делата, заяви той
15 окт 2023 19:07, Нели Христова
284
Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева
Снимка: БГНЕС

Пари за метрото има, те ще бъдат актуализирани, спрямо инфлацията. Метрото е било, е , и ще бъде приоритет за развитието на София. Това каза пред NOVA ,Васил Терзиев – кандидат за кмет на София от "Продължаваме Промяната"-"Демократична България" и "Спаси София".

Той отговори на твърдението на Антон Хекимян за отрязани 143 млн. лв. за метрото до „Слатина“ от Плана за възстановяване. "Не са отрязани средства за метрото.  Парите са били разделени на две. 70 млн. от тях отпадат, другата част за „Слатина” остава в плана. Средствата са отпаднали, тъй като е имало съмнения дали, проектът ще може да бъде реализиран до 2026 година, до когато е трябвало да бъдат усвоени средствата. Всичко, което е нужно е направено”, уточни Терзиев.

Той добави, че екипът му е съставен от доказани личности.

За отношенията си с Петър Младенов Терзиев уточни, че разговорът постоянно е около родословното му дърво. "Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева. Това не може да бъде тема. Един човек трябва да бъде съден по делата, моите са ясно видими. Работил съм години, за да създавам работни места, за инвестиции в образованието, България да бъде развиваща се държава", каза още той.

Терзиев допълни, че ситуацията с детските градини в София е въпрос на политическа воля и приоритети. "За нас това е основен приоритет", добави кандидата.

"Не съм казал, че трябва да се увеличи на таксата за "Синя зона", казах, че го обмисляме. Всички мерки, които водят до положителни промени в живота на софиянци от днешния ден изглеждат непопулярни. След години те са приемливи, но въпросът е да има дискусия, разговори с хората и прозрачност", каза още Васил Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
0
 
! Отговори
Динко преди 6 месеца
Ако Василев Терзиев имаше и малко доблест отдавна трябваше да се е отказал от надпреварата за кметския пост.
209
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То да бе само това - с мед да го намажеш. Прадядо му е Петър Младено-танкиста. Член на цК на БКП, генерален секретар, един от организаторите на преврата срещу Живков. Този човек е добил първичния си капитал от фирмата на баща си, в която е имало 5 ДС агенти, включително Михаил Миков. А един от основните му общински съветници - Зографски - е с майка, която е не просто е макед. но и сее омраза срещу България.
208
0
 
2
 
! Отговори
нормален преди 6 месеца
Баща му, майка му, дядо му са от ДС. Тези хора са обявили майка ми-фармацевт, баща ми- художник и дядо ми пенсиониран царски генерал за прикрити врагове на народа. Като него съм "наследник". Семейството ми е следено от специални агенти до 1951г. според последния доклад. Колко още години след това не знам. Аз като тъмно-син човек няма да гласувам този път за кандидат-ДС. Това е!
207
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правнук на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ -ТАНКИСТА. баща му, майка му, дядо ми и неговият брат по бащита линия са все офицери от ДС. сред тях има генерали, полковници, но да той е един много успешен млад човек.
206
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един от листата му за общински съветници - Зографски - е сина на македонка която непрестанно сипе жлъч и злоба срещу България. но до, произходът няма значение.
205
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ НЕ Е ПОТОМЪК НА АДАМ И ЕЕВАА, А СЪТВОРИТЕЛЯТ ИМ...
204
0
 
6
 
! Отговори
Грую преди 6 месеца
Не ставаш, мамин и татин. А твоят "приятел" шегуваше ли се как цял живот лапкаш от крадените пари на ченгеджийското си семейство?
203
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДБ ДС разликата е 1 буква, контингента е един
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДС калинка
201
0
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 6 месеца
Ха да видим дали са останали мислещи юроди или само у.роди ;) дали ПП ще си получат заслуженото в въпросът
200
1
 
8
 
! Отговори
Петър преди 6 месеца
То шеги, шеги, но накраь цяла София ще плаче с този за кмет.
199
5
 
15
 
! Отговори
Ужасно преди 6 месеца
Този пък се отрича от семейството си,това е по-гнусно дори от факта,че е потомък на агенти от ДС.
198
0
 
6
 
! Отговори
До 206 преди 6 месеца
Или си малък, или не си от София, метро в София се прави от 80те години, без евро средства, първия лъч беше до Обеля, но и за втория голяма част беше изкопано преди 90та година, после взеха къртиците с пари от Европа и работата стана по бърза, но в никакъв случай и по качествена, големите метеосранции при НДК И СУ ги кипаха комунистите
197
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само той ще бутне м О ЧА. Защото без ДС не става нищо.
196
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как ще сменят имената като си обичат комунизма и социализма .
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До247. Имената Димитровград и Благоевград . Градовете си имат кмет. Населението да предложи за смяна . Ако не желае ме става
194
0
 
3
 
! Отговори
До 247 преди 6 месеца
Сменили биле имената на улиците, ха ха ха и това 9оказва, че са си сменили червения манталитет ли ? Боже, Боже какъв народ, какво чудо ? А защо оставиха имена като ДИМИТРОВГРАД и БЛАФОЕВГРАД ? Цялото това стадо в България с право е наречено овче ? Друг пък казва много други искали метро като софийското ? Кои са тези други бе сомалийците ли ? Срамно е да си българин вече, олицетворение на простотията !
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами в кметството София винаги е било с хора от ДС. Но си вършеха работата като европейци. Първо свалиха петолъчката от партииния до 1990. Смениха партизанските имената на улиците и комплексите с нови , не полутически1993. Бутнаха мавзолея снимката и погребаха Г. Димитров като християнин. Сега е ред на М О ЧА.
192
0
 
5
 
! Отговори
404 преди 6 месеца
Колко много разочарование донесоха така наречените демократични сили в България, уж бойци срещу комунизма ,дс и модела Герб!!
191
1
 
6
 
! Отговори
Кире преди 6 месеца
Ами като трябва да съдим по делата, баща ти и дядо ти са пряко отговорни за смъртта на доста хора, нехаресващи БКП и пратени в белене или строителни войски. Но ти си против и не се отказваш от тях и тяхната дейност... Кво да правим. Румънски вариант?