Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева

Един човек трябва да бъде съден по делата, заяви той
15 окт 2023 19:07, Нели Христова
284
Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева
Снимка: БГНЕС

Пари за метрото има, те ще бъдат актуализирани, спрямо инфлацията. Метрото е било, е , и ще бъде приоритет за развитието на София. Това каза пред NOVA ,Васил Терзиев – кандидат за кмет на София от "Продължаваме Промяната"-"Демократична България" и "Спаси София".

Той отговори на твърдението на Антон Хекимян за отрязани 143 млн. лв. за метрото до „Слатина“ от Плана за възстановяване. "Не са отрязани средства за метрото.  Парите са били разделени на две. 70 млн. от тях отпадат, другата част за „Слатина” остава в плана. Средствата са отпаднали, тъй като е имало съмнения дали, проектът ще може да бъде реализиран до 2026 година, до когато е трябвало да бъдат усвоени средствата. Всичко, което е нужно е направено”, уточни Терзиев.

Той добави, че екипът му е съставен от доказани личности.

За отношенията си с Петър Младенов Терзиев уточни, че разговорът постоянно е около родословното му дърво. "Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева. Това не може да бъде тема. Един човек трябва да бъде съден по делата, моите са ясно видими. Работил съм години, за да създавам работни места, за инвестиции в образованието, България да бъде развиваща се държава", каза още той.

Терзиев допълни, че ситуацията с детските градини в София е въпрос на политическа воля и приоритети. "За нас това е основен приоритет", добави кандидата.

"Не съм казал, че трябва да се увеличи на таксата за "Синя зона", казах, че го обмисляме. Всички мерки, които водят до положителни промени в живота на софиянци от днешния ден изглеждат непопулярни. След години те са приемливи, но въпросът е да има дискусия, разговори с хората и прозрачност", каза още Васил Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
не бях чувак, че Адам и *** са били от ДС
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ОБЕЩАНИЯТА им винаги едни и същи "ПО-ДОБЪР ЖИВОТ" който никога не идва и няма да дойде докато тези измамници ви контролират празните глави.
8
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Адам и Eвa са имали 2 деца - Кайн и Авел. Кайн убил Авел. Този няма как да потомък на Авел. Следователно е потомък на убиеца Кайн.
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А и Росен Плевнелиев беше успешен бизнесмен!
6
1
 
27
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
ПОЗОР ПАДЕНИЕ ПОТРЕС ВЪЗМУЩЕНИЕ ОТ МЕН КЪМ КАНДИДАТУРАТА НА ДС ХОДИ ЗАБЛУЖДАВА ГОВОРИ НЕБИВАЛИЦИ ИСКА КМЕТ НА СОФИЯ ДА СТАВА ПОДКРЕПЕН ОТ БОНЕВ ЧЕРВЕНОТО МИЛИОНЕРЧЕ С НЕВИЖДАНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ВЗЕЛ ДА ЗАБРУЖДАВА СОФИЯНЦИ НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ
5
1
 
45
 
! Отговори
Софиянец преди 6 месеца
Кой ти плати таксите в Американския да учиш и кой ти даде капитал за фирмата?От къде те са имали тия пари, като са били на държавна заплата?Кооперацията на Гурко как я купи дядо ти? Спестявал е от закуски?
4
1
 
25
 
! Отговори
Боби Турбото преди 6 месеца
Съборете покрива нека динозаври влязат и във вашия дом, майкоооооо колко са зле. Ама това е някакъв той/тя *** сигурно или липсващото звено между чувяк и маймун...или е син на Кирчо :D
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъка ако този ДС внук стане кмет на София. Заслужавате си съдбата ако гласувате за него.
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И Петър Младенов ли беше потомък?
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Думи немам