Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева

Един човек трябва да бъде съден по делата, заяви той
15 окт 2023 19:07, Нели Христова
284
Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева
Снимка: БГНЕС

Пари за метрото има, те ще бъдат актуализирани, спрямо инфлацията. Метрото е било, е , и ще бъде приоритет за развитието на София. Това каза пред NOVA ,Васил Терзиев – кандидат за кмет на София от "Продължаваме Промяната"-"Демократична България" и "Спаси София".

Той отговори на твърдението на Антон Хекимян за отрязани 143 млн. лв. за метрото до „Слатина“ от Плана за възстановяване. "Не са отрязани средства за метрото.  Парите са били разделени на две. 70 млн. от тях отпадат, другата част за „Слатина” остава в плана. Средствата са отпаднали, тъй като е имало съмнения дали, проектът ще може да бъде реализиран до 2026 година, до когато е трябвало да бъдат усвоени средствата. Всичко, което е нужно е направено”, уточни Терзиев.

Той добави, че екипът му е съставен от доказани личности.

За отношенията си с Петър Младенов Терзиев уточни, че разговорът постоянно е около родословното му дърво. "Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева. Това не може да бъде тема. Един човек трябва да бъде съден по делата, моите са ясно видими. Работил съм години, за да създавам работни места, за инвестиции в образованието, България да бъде развиваща се държава", каза още той.

Терзиев допълни, че ситуацията с детските градини в София е въпрос на политическа воля и приоритети. "За нас това е основен приоритет", добави кандидата.

"Не съм казал, че трябва да се увеличи на таксата за "Синя зона", казах, че го обмисляме. Всички мерки, които водят до положителни промени в живота на софиянци от днешния ден изглеждат непопулярни. След години те са приемливи, но въпросът е да има дискусия, разговори с хората и прозрачност", каза още Васил Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
12
 
! Отговори
Момче от сой преди 6 месеца
Този Василчо е роднина на "По-добре танковете да дойдат!" Неговата баба и дядото на Петър Младенов са брат и сестра.
189
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо ли кандидат политиците ни са тотално изкукуригали бе. Повече про"ста, Щ" ина няма да чуеш никъде.
188
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи двуполово мекотело.
187
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма какво да му чета биографията. Всичките маймуни в управлението на България през последните 100 години са маскари. Тодор Живков беше най -големия п р о с т а к от село сложен от болшевиките да "управлява". Фалира държавата. После се изредиха още няколко маймуни, докато дойде втори най-голям п р о с т а к след Тошо, а по-точто Бойко и той докара държавата до фалит и сега ще ви продадат като бели роби тия дето сте останали в България. Все на овчари ви върви. Лош матрял!
186
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма какво да му чета биографията. Вкичките маймуни в управлението на България през последните 100 години са маскари. Тодор Живок беше най -големия *** от село сложен от болшевиките да "управлява". Фалира държавата. После се изридиха още няколко маймуни, докато дойде втори най-голям *** след Тоша а по-точто Бойко и той докара държавата до фалит и сега ще ви подадат като бели роби тия дето сте останали в България. Все на овчари ви върви. Лош матрял!
185
1
 
19
 
! Отговори
Лечев преди 6 месеца
Василе, позорно е когато баща ти и цялата ти рода са вършили престъпления спрямо български граждани, т.е. роднините ти са неосъдени комунистически престъпници, а ти си живял с благата от тези престъпления!
184
1
 
19
 
! Отговори
До слагащите (-) преди 6 месеца
Прочетете биографията на този човек. На 18-годишна възраст вече е член на ръководството на едно от създадените по онова време задгранични дружества с цел да се изнасят капитали от България няколко години преди Десети ноември. После прочетете и книгата на Христо Христов "Империята на задграничните дружества", за да разберете защо българският народ мизерстваше в първите години на прехода, а някои станаха милионери и милиардери без да направят ни най-малки усилия.
183
2
 
17
 
! Отговори
По делата го съдим преди 6 месеца
Станал топ милионер като получил едни готови пари чрез ДС, наел най-добрите АйТи-специалисти да създадат компанията с тези пари и те работили здраво, защото разбирали какви печалби може да донесе в бъдеще и вярвали, че и те ще спечелят нещо. После Васко продал компанията за много, много милиони и топ-специалистите, които са я създали останали на улицата БЕЗ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!! Повече какво да кажем за делата му?
182
1
 
9
 
! Отговори
Не по врат, а по шия преди 6 месеца
Едни 70 милиона не били "отрязани", а били "отпаднали"! Браво бе, гениална мисъл! Непременно го изберете за кмет този, умее да осуква по килифарски.
181
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя цялата му рода до 10 -то поколение са все комунисти,престъпници и убийци.Ема ли поне един ,който не е от ДС.Егати номенклатурата за кмет на София.Лелеии...
180
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДС бяха добри хора! Пазеха ни от краварите!
179
1
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 месеца
Тоя и цялата му партийна шайка не стават и за *** на зеле
178
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Що плюете ДС? 50 години ни държаха далече от *** и кравари!
177
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
223 Същинското начало на метрото е от управлението на ГЕРБ, преди е бил само неосъществен проект. Бързо, модерно и качествено, е построено метрото. Много страни биха искали да го имат. Факт.
176
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятелят на Васко Ухото Терзиев, има къса памет, баща шеф в ДС, не е "Адам иЕва". А родство с мракобесната ДС, по права линия. Достацинично се е изказал.
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятелят на Васко Ухото Терзиев, има къса памет, баща шеф в ДС, не е "Адам и ***". А родство с мракобесната ДС, по права линия. ***.
174
1
 
4
 
! Отговори
До Опа преди 6 месеца
И по какви обществено значими дела не свързани с личното му забогатяване ще дадеш, като пример за Терзиев тогава?
173
2
 
5
 
! Отговори
До 205 преди 6 месеца
Не вярваш, защото не ти се е случило. Белене.
172
2
 
8
 
! Отговори
дедо ви преди 6 месеца
точно щото си ни прозрачен не трябва да ти се дава власт бе другарю васил !
171
4
 
5
 
! Отговори
Васил Терзиев преди 6 месеца
Аз съм дете на финансовата министърка и шефа на НАП!