Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева

Един човек трябва да бъде съден по делата, заяви той
15 окт 2023 19:07, Нели Христова
284
Васил Терзиев: Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева
Снимка: БГНЕС

Пари за метрото има, те ще бъдат актуализирани, спрямо инфлацията. Метрото е било, е , и ще бъде приоритет за развитието на София. Това каза пред NOVA ,Васил Терзиев – кандидат за кмет на София от "Продължаваме Промяната"-"Демократична България" и "Спаси София".

Той отговори на твърдението на Антон Хекимян за отрязани 143 млн. лв. за метрото до „Слатина“ от Плана за възстановяване. "Не са отрязани средства за метрото.  Парите са били разделени на две. 70 млн. от тях отпадат, другата част за „Слатина” остава в плана. Средствата са отпаднали, тъй като е имало съмнения дали, проектът ще може да бъде реализиран до 2026 година, до когато е трябвало да бъдат усвоени средствата. Всичко, което е нужно е направено”, уточни Терзиев.

Той добави, че екипът му е съставен от доказани личности.

За отношенията си с Петър Младенов Терзиев уточни, че разговорът постоянно е около родословното му дърво. "Един приятел наскоро се шегуваше, че съм бил потомък на Адам и Ева. Това не може да бъде тема. Един човек трябва да бъде съден по делата, моите са ясно видими. Работил съм години, за да създавам работни места, за инвестиции в образованието, България да бъде развиваща се държава", каза още той.

Терзиев допълни, че ситуацията с детските градини в София е въпрос на политическа воля и приоритети. "За нас това е основен приоритет", добави кандидата.

"Не съм казал, че трябва да се увеличи на таксата за "Синя зона", казах, че го обмисляме. Всички мерки, които водят до положителни промени в живота на софиянци от днешния ден изглеждат непопулярни. След години те са приемливи, но въпросът е да има дискусия, разговори с хората и прозрачност", каза още Васил Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Този говори за Метро?Сега аз ще ви кажа една истина за едно Метро!Годината е 2001 месецът април,направена е първа копка на Метро Мадрид,линия 12, в Хетафе,следват 3 години на работа и линия 12 с 32 спирки е готова и пусната в действие месецът е май годината 2004!Как ви се струва бе смешници,колко години строите Метро до днес което има-няма десетина спирки?Знаете ли,че през времето на строежът на това метро в Мадрид построиха подземна част от магистралата М-30 около десетина км?Крадат се балъци !
169
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не виждам съществена разлика между фандъчка и терзиев и двамата са путинджии.
168
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не чух и една дума от Терзиев да се извини на жертвите на баща му и майка му.
167
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 218 Родителите на Ваня Григорова в кое уплавление на ДС са работили?
166
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Адам и *** не са работили за ДС и СССР.
165
11
 
4
 
! Отговори
Опа преди 6 месеца
Да съдим човека по делата му предлагам, не по делата на предците му.Иначе как да обясним бащите на народните будители? Бирници, Чорбаджии, Изедници и Богаташи търгуващи с Турската империя, гордо носещи фесовете
164
0
 
8
 
! Отговори
Panosh преди 6 месеца
У Бегето всички дето са а власт не са случайни да знаете.
163
1
 
8
 
! Отговори
Мая преди 6 месеца
Те първа те очакват дела бъдещ крадец.
162
1
 
20
 
! Отговори
Инженер преди 6 месеца
ДС са разплакали много майки. Разправили са се с много свободомислещи и прогресивни българи. В умишлено създадения хаос след 10.11.89 г разграбиха държавата и основаха икономическите си империи, докато хората гладуваха. Предадоха това наследство и на децата си, но това са мръсни и кървави пари. Ти си приел това наследство с охота. Това си е лично твое решение и трябва да си понесеш отговорността за него. Други са нямали подобни възможности като теб. И хич не е до шеги. Лицемерно е. Обидно е.
161
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Родителите му избивали софиянци, той наглеца всячески драпа да управлява оцелелите!
160
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хайде, стига! Ако не беше толкова драстичен случая, щеше да се хвалиш как фамилията ти е била репресирана от комунистите и чичо ти е умрял в Белене. Толкова хора вече познавам, които твърдят това, че ако беше вярно Белене трябваше да е голямо колкото София. В повечето случаи "репресираните" се оказват точно пребоядисани комунисти. В случая този чичо е толкова именит, че няма как да се обърне историята. Хубаво си се облажил от това, което ругаеш.
159
1
 
14
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
Това внуче без помоща на американския софтуер и на "Информационно обслужване" не може да стане кмет.
158
10
 
4
 
! Отговори
Винаги преди 6 месеца
Винаги сме били *** народ. Така и ще останем.Най обичам да плюем по другите, но не и да мислим.Що не разгледате кариерата и делата на Терзиев преди да пишете.Щото ми е малко странно, като видиш за последните 10 години какво е постигнал. Дали кара Мерцедес или е най-големия дарител?Има много ДС синчета, но е добре да можем да различаваме черно и бялою.
157
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много смешно.Още по-смешно, че се представяш за успял милионер със собствени сили, а всъщност си отроче на ДС. Оттам са и парите.
156
2
 
19
 
! Отговори
Цв преди 6 месеца
Не пич! Потомък си на АДА! ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ХОРИЗОНТА! КРЪВОПИЕЦ!
155
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя и на религията посегна .Ужас. Дядото на тоя хубавец, брата на дядото, а и ооо......изненада, баща му са офицери от комунистическата ДС, която беше филиал на КГБ Момчето си е потомствено русофилче , ДС-внуче 3-то поколение от коалицията комунисти ППДБ -ГЕРБ СДС (сини ***). И на митинги на ЛГБТ е марширувал !
154
2
 
6
 
! Отговори
aaa преди 6 месеца
Сигурно е Каин
153
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кмет трябва да е руски свещеник!
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
***,нахален и безочлив при това-търсещ идиотинда гласуват за него
151
17
 
5
 
! Отговори
? преди 6 месеца
Тоя на снимката е виновен за абсолютно безплатното обучение на близо 20 000 деца в школите на Телерик Академия. Да продължавам ли..