Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София

За разлика от останалите, тя имала ясен политически профил
82
Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София
Снимка: БГНЕС

„Не бих казал, че на тези местни избори има много изненади. Най-голямата изненада е София. Ваня Григорова има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време“, коментира пред bTV евродепутатът Сергей Станишев, бивш премиер на България.

Още по темата

„Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

„Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят г-н Терзиев“, смята Станишев.

„Ръководството на БСП трябва да отчете, че цифрите са важни. БСП имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града. Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСП е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
2
 
! Отговори
Хигиена преди 5 месеца
Уникална кметица ще има София - хем комунистка по убеждения, хем соросоидка но не харесва частна собственост, хем от Подкрепа но избяга от тях, хем не членува в БСП пък иска да седне на стола на Корнелия, хем обича Русия и Газпром пък дъщеря й в чужбина учи и т.н. Обаче кръвта вода не става и като всяка ромка първо за чистотата мисли и за тоалетните. Кметица като слънце!
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Станишев мрази Нинова,Мая и Корнелия се мразят,но в интерес на общата далавера ще подкрепят ромката,но като я гледам как се е нахъсала,май ще имат ядове с нея.Вече започнаха да прехвърчат искри между Ваня и Корнелия.Втората каза,да не приема подкрепа от ББ,но напористата ромка не ще и да чуе.
58
0
 
4
 
! Отговори
Рустикална Барби преди 5 месеца
Станишев и Нинова май не осъзнават, че с изявите си пречат на кампанията на Григорова. Мъдро ще постъпят, ако не си приписват заслуги в рамките на тази седмица - това дразни периферните избиратели.
57
4
 
4
 
! Отговори
ВАНЯ Станишева преди 5 месеца
Ваня е чавек на руското посолство и Станишев!
56
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Дърти комунисти! Принципа е " Комунисти от всички партии /БСП, ГЕРБ, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ ДПС/ обединявайте се, че изтърваме положението - кокала.
55
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Яаааа, този плъх много остарял.... Нещастен комунист.
54
1
 
4
 
! Отговори
Късопаметен преди 5 месеца
До Анонимен 68Глупости говориш, при станишев минималната беше 170 лева
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 70 - Онези, които се кланят на Кремъл, за да угодят на Кремъл направиха от този премиер на България. Тогава той беше на 36 г. и нямаше нито един ден трудов стаж. После ортанизираха настаняването му на евродепутатска позиция. С откраднатите от народа милиарди могат да организират много неща, не се чуди.
52
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Истината е, че при тройната коалиция и премиер Станишев, България вървеше бързо напред, а след това при Бойко Борисов имаше много години застой.
51
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При Станишев минималната заплата се повиши с 60% за 4 години, а при Бойко Борисов в следващите 4 години се повиши с 29,17%. Та така със Станишев и Борисов.
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този раздава мнения докато си събира европейската депутатска заплата - награда за деградацията, която причини начело на тройната коалиция. Плъх.
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ДС или комунистите? Комунистите или ДС? В бюлетината ще има ли - Терминал 2? Защото аз за него ще гласувам.
48
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 64 преди 5 месеца
Не, не се срамува.
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да каже защо продаде СОК Камчия на Рашките за жълти стотинки- Анклавът Камчия е предателство на Червените към България- срамува ли се от това.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз сън убеден, че е на балотаж!
45
4
 
5
 
! Отговори
Ваня Газпромката преди 5 месеца
Станишката и Боко са зад Газпром. Чакаме София дали ще застане зад Газпром и паметника на съветската армия.
44
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това Ванче,дето щяло да връща държавната собственост и да взема от богатите,за да раздава на бедните/роми и други/,дали има връзка с главния мозък?А тези,които я подкрепят имат ли?
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 50.Тоя на снимката е диагноза на българина въобще - специалист но "съветски медали", потомствен комунист без нито един работен ден, подарил Камчия на руснаците и днес - живеещ в Брюксел - всички му плащаме европейската заплата, а той ни учи за това как социялизЪма ни е бъдещето.Едва ли може да има по голяма гротеска на общество./Това беше абсолютно най точното определение което прочетох.Единственото нещо което бих добавил е че единствената му работа в живота е журналист на свободна практика
42
4
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
Хахааа, пък Баче Цено се учил от Баче Кико Пpocтoтo да прави ала-бала :))))))))))))))
41
2
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 5 месеца
Браво на големия учен историк д-р. Станишев с важни изследвания върху руската история.