Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми

Правим компромис в името на правителството
Обновена: 3 ное 2023 21:35 | 3 ное 2023 19:06, Стела Стоянова
346
Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми
Снимка БГНЕС

В последния момент Бойко Борисов призова за подкрепа в столицата за Васил Терзиев.

"Трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре, да ги видим след това дали и какви мнозинства ще направят в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, но публично ще го питам всеки ден ако направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков, пише БГНЕС. Малко по-рано днес Кирил Петков помоли ГЕРБ за подкрепа на втори тур.

"Ще се обърна към ПП-ДБ, към Петков, Христо Иванов и Атанасов, още имате време така, както аз изнасилвам партията в момента, обърнете се, защото в понеделник и вторник ще разберем дали сте били искрени в този пост. И ако вие с БСП сте играли заедно срещу нашите кметове, то ще ви се върне, това ви го обещавам", каза Борисов.

Още по темата

Призовавам ви затова по същия начин обърнете се към вашите избиратели, за да може и нашите, и вашите поне мъничко да се убедят, че държавата ни интересува повече от партията, от кандидатите и че искаме да не се счупи това евроатлантическо мнозинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл, подчерта Борисов.

Съгласен съм с Петков, обърнал се е към всички десни избиратели, кандидатът на БСП е подкрепен от Николай Малинов, Румен Петков, БКП, три пъти четох Петков, не видях в това написано от вас да пише БСП, а тя е издигнала Ваня Григорова и тя беше ваш вицепремиер нейният лидер Нинова. Защо пропуснахте БСП? Защо допускате БСП да ви подкрепя навсякъде в страната срещу ГЕРБ, това честно ли е, попита Борисов.

С първата ви фраза съм съгласен и за разлика от вас не съм бил лицемер, обърна се Борисов към Кирил Петков. С вас сме в едно правителство, макар че изцяло доминирано от вас, посочи Борисов. От начина, по който конструирахме тази сглобка, поставяме в момента и правителството и евроатлантическия път на България. В момента имаме да избираме между червено и тъмно червено в София, подчерта Борисов. Трябва ли да се поддадем на емоцията и трябва ли в личното си партийно его да направим така, че България да тръгне още по-надолу? Защото хубаво, лошо, работещо, неработещо, всички имаме претенции към един или друг министър, каза Борисов. Това правителство е ясно, че държи твърд курс срещу агресията на Путин, срещу агресията в Израел, за европейско, атлантическо бъдеще на България. Трудно ми е да приема думите им за наследствена лустрация, защото ние знаехме предимствата на властимащите по време на комунистическия режим, отбеляза Борисов. Правим компромис в името на правителството, добави Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами той, Борисоф си го каза...Вътре е мене се потайва комуниста.Ще кажа онова което не ми е от вътре.Демек, комуниста в мене иска другото.Държавното....крадене.Борисоф е толкова прозрачен , че чак буди умиление У бабичките.
229
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
- ББ: Ще подкрепим Ваня на балотажа!- "Магнитски": Кой, кой? Ко рече? - ББ: Аз лично ще гласувам с машина за Васил Терзиев! - ГЕРБ: Пълна подкрепа за кандидата на ППДБ !
228
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Жалко ! Мислихме че и тази седмица ще спретнете някое активно милиционерско мероприятие , а то нищо. Скука.
227
0
 
17
 
! Отговори
Хмм... преди 7 месеца
Бобсуне, че то най-голямата уйдурма я направи точно ти бре, вчера едно, днес друго! Ти не си лидер и мъж с достойнство бе, ти си хамелеон! Но пък и никак не ме изненадваш, то това да се отмяташ от всичко казано при теб си е просто вродено!
226
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Явно Борисов има двойници никога повече ГЕРБ в тази измамна партия до следващи избори в българите ще бъдат най-вероятно унищожение от американските убийци
225
1
 
9
 
! Отговори
бре и късмет преди 7 месеца
Егати и държавата ни и мафията ни посредствена .
224
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боцко пак са го привиквали на изтривалката, явно
223
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 261 - Я стига обижда хората, бе, ако знаеш около мен колко народ се отказа от герб след сглобката, няма и с кого да се заяждам сега. Копейка си ти сигурно, колегите не са.
222
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И Баце като онзи мангасарчо, дето изрече култовото: "искАх да гласувам, ама нЕмах желание..."
221
1
 
15
 
! Отговори
орешников преди 7 месеца
Буцито за друго топки нема , освен да му ги стискат от посолството .
220
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 254 Че ти никога не си започвал с герб Та да завършваш Ти си жалка платена копейка
219
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя стискА, стискА и накрая се пльосна като *** в рядка кал.
218
2
 
0
 
! Отговори
крет_н преди 7 месеца
До АнонименБуммммм , едно минусче от мен .
217
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
Изобщо не ме изненадва, че дава подкрепа за терзийчето! Той най-редовно си сменя мнението, дори се отрича от казаното. Но тук има и нещо друго, явно още го държат стабилно магнитизиран и за това в рамките на една нощ обърна палачинката.
216
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво Бойко гигант си Отново показа че си родолюбец За това болшинството българи вече 15 години те държат на върха и са ти верни . Копейките ще умрат от злоба и гняв На всякъде в Нета са откачили. Не предполагах че има толкова много ангажирани *** за подръжка на червената кандидатка И срещу Европейската ориентация на страната ни Невероятна хибридни война се води от москва .
215
3
 
2
 
! Отговори
прогледнал преди 7 месеца
До АнонименПо-добре късно , отколкото никога .
214
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз приключих с Герб, това не е партията, която знам, а тоя, дето се пеняви по телевизиите и през час сам се оборва, не е Борисов. Човек и достойнство има!
213
1
 
2
 
! Отговори
прост е но лукав преди 7 месеца
До Лелеее, Спасава авоарите и кожляко употребявайки всички възможни ресурси , изнасилената си партия , държавата ни и народо .
212
1
 
12
 
! Отговори
Хмм... преди 7 месеца
Ами в такъв случай защо изобщо издигна Кикимянчо, а Бобсуне?
211
1
 
9
 
! Отговори
До жълтопавета преди 7 месеца
Има една хубава приказка напоследък - "Ако те дразни знамето, националния празник, химна, езика, обичаите и паметниците - значи се намираш на ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ"!!! Няма значение леви, десни, средни - всички, макар и различни, сме БЪЛГАРИ! А вие НЕ СТЕ!