Брад Пит и Леонардо ди Каприо в борба за зомбита

Вместо да се сдърпат заради красива жена например, холивудските секссимволи Брад Пит и Леонардо Ди Каприо се сдърпаха заради книга за зомбита
16 юни 2006 13:59,
Брад Пит и Леонардо ди Каприо в борба за зомбита
Макар неиздадена, книгата може да се поръча от Amazon Снимка: Amazon.com

Вместо да се сдърпат заради красива жена например, холивудските секссимволи Брад Пит и Леонардо Ди Каприо се сдърпаха заради зомбита. Става дума за правата за филмиране на книгата на Макс Бруукс - “World War Z”, която се очаква на пазара малко по-късно тази година.

Двамата не влязоха в пряк двубоуй, филмовите им компании – Plan B на Брад Пит и подкрепяна от Парамаунт пикчърс и Appian Way на Ди Каприо, подкрепяна от Уорнър Брос се изправиха една срещу друга.

В края на краищата победител излязла компанията на Брад Пит, която предложила 6 цифрена сума само за правата, както и 7-цифрена сума, когато ленатата види бял свят.

Книгата “World War Z” е продължение на бестселъра “Наръчник по оцеляване на зомбита” ("Zombie Survival Guide"), в която се разказва за... зомбита, които нападат света.

Наддаването за правата е започнало във вторник, продължило през цялата вечер и е свършило в сряда сутринта с победител Брад Пит.

Интересното в случая е, че въпреки ожесточената битка, компанията на Брад Пит е продуцент на новият филм на Леонардо Ди Каприо “The Departured” с режисьор Мартин Скорсезе, който се очаква да излезе малк по-късно през тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание