Актьор в болница след катастрофа със 125 км/ч

Даниъл Болдуин, член на известната актьорска фамилия Болдуин, се разби в две паркирали коли със скорост от 125 км/ч и бе хоспитализиран
20 юли 2006 12:46,
Актьор в болница след катастрофа със 125 км/ч
Само преди няколко месеца Даниъл имаше проблеми със закона заради намерен в хотелската му стая кокаин. Снимка:Корбис

Даниъл Болдуин, член на известната актьорска фамилия Болдуин, се разби в две паркирали коли със скорост от 125 км/ч и бе хоспитализиран веднага в болница в Лос Анджелис.

Актьорът (“Вампири”, “Роден на 4-ти юли”) освен това е и под полицейско наблюдение. Най-вероятно, след като се стабилизира, срещу него ще бъдат повдигнати обвинения за шофиране в под въздействие на опиати или алкохол.

Според свидетели, актьорът карал с доста над превишената скорост по улиците на Лос Анджелис с взет под наем Форд Тъндърбърд. След като не спрял на червен светофар, Болдуин загубил управление над автомобила и се врязал в два паркирали автомобила, като успял да помести единия на цели 6 метра.

По-късно се оказало, че освен че книжката му е с изтекъл срок, актьорът е и видимо интоксикиран. Само преди няколко месеца Даниъл имаше проблеми със закона заради намерен в хотелската му стая кокаин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание