Английски актьор облекчен от смъртта на Марлон Брандо

Малко преди да умре, Брандо обещал да се снима в биографичен филм за самия него, наречен “Гражданинът Брандо”, който Хоскинс трябало да заснеме под формата на интервю
17 авг 2006 13:48,
Английски актьор облекчен от смъртта на Марлон Брандо
Боб Хоскинс си призна, че се е почувствал облекчен след смъртта на легендата Марлон Брандо. Снимка: Корбис

Известният английски актьор Боб Хоскинс си призна, че се е почувствал облекчен след смъртта на легендата Марлон Брандо, съобщава Контакт мюзик.

Малко преди да умре, Брандо обещал да се снима в биографичен филм за самия него, наречен “Гражданинът Брандо”, който Хоскинс трябало да заснеме под формата на интервю, а самият той да е водещ. Единственият проблем бил, че Брандо поискал 5 милиона долара хонорар, които Хоскинс и продуцентът на филма Норма Хейман нямали в наличност.

Норма е един от тези невероятни хора, които са абсолютно луди”, споделя Хоскинс. “Тя ми каза: “Боб, ще правим филм за Марлон Брандо. Ти ще си говориш с него и той наистина ще те хареса”, а аз казах: “Трябва да се шегуваш! Какво мога да кажа аз на Марлон Брандо!?”

Нямахме никакви пари и много искахме да снимаме този филм, но той искаше 5 милиона долара. Продуцентката ми каза да отида и да говоря с него, за да го убедя. Когато разбрахме, че е починал, може би бях единственият човек на тази земя, изпитал облекчение в този момент”, споделя иронията на случката Хоскинс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание