Вини Джоунс застава срещу герой от “Птиците умират сами”

В лентата “Strenght and Honour” ще вземат участие звезди като бившия футболист Вини Джоунс (Гепи), Майкъл Медсън (Убий Бил) и Ричард Чембърлейн (Птиците умират сами)
17 авг 2006 15:39,
Вини Джоунс застава срещу герой от “Птиците умират сами”
Вини Джоунс няма никакви проблеми с това да изглежда безкрупулно. Снимка: imdb

Стартират снимките на нов филм, събрал някой от най-любимите герои на мъжката и женската аудитория, съобщава Production weekly.

В лентата “Strenght and Honour” ще вземат участие звезди като бившия футболист Вини Джоунс (Гепи), Майкъл Медсън (Убий Бил) и Ричард Чембърлейн (Птиците умират сами).

В продукцията ще става дума за боксьор на име Шон Келъхър (Майкъл Медсън), който обещава на смъртния одър на съпругата си никога повече да не се занимава с бокс.

Все пак, малко по-късно той е принуден отново да се качи на ринга , тъй като разбира, че синът му е болен от същата болест, покосила съпругата му, а лечението е твърде скъпо за неговите възможности.

В ролята на неговия противник – ирландски боксьор, е Вини Джоунс, а личен треньор на Медсън ще е човекът, който изигра отец Ралф де Брикасар в "Птиците умират сами" - Ричард Чембърлейн.

Лентата ще е дебют за режисьора Марк Махоун, който е и сценарист на филма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание