Сексът, градът и как момичетата станаха жени

12 години, шест сезона и един успешен филм
28 май 2010 10:12,
59
Сексът, градът и как момичетата станаха жени
Снимка: Alexandra Films

12 години, шест сезона и един успешен пълнометражен филм изобщо не са шега работа.

Едва ли има човек, докоснат дори частично от могъщата глобална масова култура, който да не знае историята на Кари Брадшоу и трите й неангажирани приятелки (странно защо у нас се прие терминът „single” да се превежда като „самотен“).

Остроумната писателка, търсеща любов и пристрастена до лудост към Маноло Бланик, се нареди до всички големи икони на ХХ в., които подеха, качиха на раменете си и издигнаха високо женствеността.

И ето ги в настоящия момент: Коко Шанел, Марлене Дитрих, Мерилин, Мадона и... Кари, Миранда, Саманта и Шарлот.

Още за момичетата и секса, и града...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То си е до култура на хранене. Аз се върнах от Америка със 7кг по-слаба. И за да не се заядеш, че ти кажа,че нито съм се лишавала от нещо, нито пък съм се преработила. Спорта му е майката.
50
1
 
5
 
! Отговори
Тина преди 13 години
'Single' се превежда 'самотен' само от *** като журналята на днес.бг. Всеки, който поне малко говори английски е наясно, че думата означава 'необвързан'.Иначе сериалчето е готино, неангажиращо и доста забавно :)
49
0
 
3
 
! Отговори
%%% преди 13 години
Елементарно е - който не ги харесва - да не ги гледа .Това е сериал , който има милиони фенове по цял свят.А за актрисите.. ако изглеждам така след 45 години - евала !! Не може навсякъде да има клониги с крака по 2 метра и по 700 кубика силикон.
48
1
 
5
 
! Отговори
до 47 преди 13 години
Тя и Моника Белучи е на 45, ама можеш ли да я сравниш с тази вещица Сара?
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казват, че нямало грозни жени - само мъже, които не могат да оценят красотата им. И аз така си мислех, докато не видях това нещо на снимката...Ако някой колега намери нещо в тази изсъхнала в кожата си бабичка на 44, моля да ме опровергае.
46
0
 
1
 
! Отговори
manuelche преди 13 години
Имам предвид, че на кастингите за четирите героини са се явили хилади красавици, но са избрали точно тези актриси.
45
3
 
7
 
! Отговори
hhfhly преди 13 години
Сара ми прилича на веяна скумрия,малко скъпичка,но все пак скумрия...
44
0
 
2
 
! Отговори
Язе преди 13 години
"могъщата глобална масова култура" Да им обичам културата на Холивуд!
43
1
 
1
 
! Отговори
LOL преди 13 години
Хаха кво значи "не се е тикала"?! Сигурно целият им актьорски състав допреди месец е работил по заведения и офиси, ама пустите продуценти са ги изнамерили и насилили да играят във филмите им! Ти сериозно вярваш ли си като ги говориш тия простотии?!
42
2
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 13 години
Факт, обикновеният американец се храни лошо. Не познавам човек, отишъл на бригада, който да не се е върнал понапълнял.Само че звездите си имат лични готвачи и не се тъпчат с *** на "простолюдието". Сара Джесика Паркър си е слаба, кокалеста, върлинеста. Но повечето актриси имат изваяни тела.
41
2
 
2
 
! Отговори
an преди 13 години
az sam fan na Sex and the city...kato ne vi haresva,ne go gledaite,i ne 4etete...vapros na vkus e vse pak!I na men Rambo ne mi haresva,no ne me i interesuva ,za da go komentiram!I kakvo zna4i,4e bili grozni jenite vav filma?!mi ne sa purva mladost vse pak-nad 44 godini sa vsi4ki...no tova za hubostta qvno e vapros na vkus.Sarah Jessica Parker moje i da ne e krasavica,no li4no spored men ima nqkakuv 4ar i tova e.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може. Просто да спре да си бърка в гърлото и да повръща.В САЩ освен анорексици няма слаби хора. Те нямат 1 продукт в супермаркетите си, който да не е тъпкан със захари.
39
1
 
4
 
! Отговори
manuelche преди 13 години
Жената си е кльощава по природа - и да се съдере, не може да промени гена. Ако беше пълничка пък щеше да има "Ооо, не, дебела е". Никоя от тях не се е тикала. Продуцентите са решили, че ще е по-добре да участват истински жени със своите (доста) недостатъци. Всеки може да наниже Барбитата едно до друго и да си ***, че си е свършил работата.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами че са грозни - грозни са си.А колкото до грозните жени, с които се разминаваме по улицата всеки ден - те поне не се тикат в киноиндустрията да се излагат пред целия свят. Виж и ръцете на тая на снимката - една перачка с 30 години стаж има по-приятна кожа.
37
1
 
1
 
! Отговори
Йес преди 13 години
Покърти ме с простотата си! :D
36
2
 
2
 
! Отговори
Некъв читател преди 13 години
(странно защо у нас се прие терминът single да се превежда като самотен).Може би, авторе, преводачът има малко повече житейски опит от теб и е наясно какво представлява семейството за човешкото същество и общество; може би преводачът просто не се поддава на пропагандата, че е много "куул" да си несемеен невеж егоист... За съжаление, *** винаги са били мнозинство, затова и пропагандата винаги сработва...
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
..или как жените станаха евтини к**виедно време поне хубавите жени бяха скъпи и си вършеха работата професионално ,а сега всичко е евтино,дори не е необходимо да плащаш,само се иска да имаш S класа и вила на морето
34
4
 
2
 
! Отговори
Некъв читател преди 13 години
*** колко промити мозъци имало в България:))) Евала на всички, които не се водят по *** сериалчета за ***, все още ни има и ще ни има:)))
33
3
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 13 години
Субкултура за субчовеци!!!!! Субпродукти със съмнителна субстанция!!!! Триумф на упадъчното кино...Триумф на single покварата и криворазбраната женска независимост!!!! Не кино,а реклама!!! Не изкуство,а халтура!!! Не просвета,а пропаганда!!!! Не,мерси съм.......
32
2
 
2
 
! Отговори
manuelche преди 13 години
Леле, какви чувствителни души пишат.Какво ще ми говорят те за някакви си прозаични проблеми с контрацептиви?! Явно нечия поетична душа е много над подобни "гнусотии".А какво да кажем на репликите, че са грозни? Трябва да полудявате и ослепявате като излезете по улиците - то толкова грозота има по тях...