Българо-американският Конан Варварина с официален трейлър

Продукцията снимана от части у нас излиза на 29-ти август, трейлърът обаче вече е на лице
Обновена: 5 май 2011 14:02 | 5 май 2011 14:01,
16
Българо-американският Конан Варварина с официален трейлър
Снимка: Outnow

Дългоочакваният трейлър на римейка на американската продукция „Конан Варварина", снимана у нас, излезе днес. Официалната премиера на филма е на 26-ти август, а предпремиерата на 19-ти същия месец.

Оригиналният вариант е сниман през 80-те с участието на Арнолд Шварценегер. Това е третата екранизация на героя, като предишните серии за приключенията на Конан бяха заснети през 1982 г. и 1984 г. – "Конан Варварина" и "Конан Разрушителя".

30-години по-късно дългокосият великан ще се играе от Джейсън Момоа. Това е най-мащабната кино продукция, снимана у нас, като бюджетът й възлиза на около 100 млн. долара, почти два пъти повече от предвидените първоначално 50.

Екранизацията по творбата на Робърт Хауърд идва в 3D с усилено българско присъствие. В нея ще видим Диана Любенова, Николай Мутафчиев, невръстният Йоан Карамфилов, Коцето Калки, Башар Рахал, Станимир Стаматов и куп секси статистки, подбрани от конкурса "Мис Плеймейт 2010".

В родината ни са избрани за снимки локациите Витоша, минния музей в Перник, Каварна и изградените декори в студио "Бояна".

Това не е първият чужд филм, правен в страната ни. Долф Лудгрен, Жан Клод Ван Дам, Скарлет Йохансон, Крисчън Слейтър и куп други холивудски лица са се отбивали у нас (някои и за по-дълго), за да се възползват от благодатните условия за снимки тук.

А директорът на студио "Nu Boyana Film Studios" Дейвид Варод неотдавна каза, че очаква визитата на Жан Клод за "Универсален войник 3".

Вижте трейлъра тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
БЕЛЛА преди 12 години
ДО -Korgoth of Barbaria....АЗ СЪЩО СПОДЕЛЯМ ВАШЕТО МНЕНИЕ!
15
0
 
0
 
! Отговори
До Съчки преди 12 години
ХАХАХАХАХА....ти си ... :)))))))
14
1427
 
5
 
! Отговори
Съчки преди 13 години
Само Деян Икебаната е за тая роля...
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
s tezi dekori snimaha 6 filma ve4e
12
4
 
6
 
! Отговори
Korgoth of Barbaria преди 13 години
Конан е кимериец,а това съответства на днешна Грузия,не знам какви прабългари ви гонят...а дядо ви Арни вече е бая дрът и отпуснат за тая роля,пък и двата филма нямат нищо друго общо освен името на главния герой,историите за Конан са десетки.Джейсън Момоа за мен е перфектен избор за ролята.Туй че е по-черничък не му пречи,по времето на Атлантида южна Евразия си е била в тропиците.Я си представете да бяха пляснали примерно Скалата?
11
0
 
2
 
! Отговори
Форката преди 13 години
Той е,да..също и Ронан от Stargate Atlantis
10
3
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Иначе в представите ми още от дете, Конан е с внушителна физика, големи бицепси, рамете и гръб - въплъщение на всичко Варварско, а тоя пич го докарва само на коса ;)
9
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Дай малко инфо, моля, относно тезата че първообраза на Конан е прабългарин, просто за пръв път чувам.
8
1
 
8
 
! Отговори
забележка преди 13 години
Джейсън Момоа определено ми е от най-любимите актьори, но имам малка принципна забележка към филма: Първообраза на Конан, ако сме точни е прабългарин. Не, че бате Арни го раздаваше нашенец, ама айде там с арийските племена ... но поне не беше от Хавайте.Но както и да е. След тракийския цар Орфей - *** и троянската Война която свърши за 2 дни , то Момоа направо си е кореняк Софиянец :)
7
0
 
7
 
! Отговори
кинолог преди 13 години
Филмът е американски, просто е на ишлеме у нас, щото е евтинжос.
6
0
 
11
 
! Отговори
eh преди 13 години
не можем да минем без да ни наврат застаряващия "талант" Дияна Любенова..нали любовника и го прави този филм..и после, като рекът нямало връзки само талант сигурно е минала тежки кастинги горката чак успя и да забременее
5
21
 
26
 
! Отговори
Салахадин преди 13 години
Конан и Терминатор без Арни, е все едно Бойко с мозък.Няма как да се получи просто!!
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
чак пък Българо-американски...
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Българо-американският"?!?!Това, че има сцени снимани в България не го прави българско-американски...
2
2
 
8
 
! Отговори
da da преди 13 години
Tozi Konan ne igrae li v Game of Thrones -maja na onazi s bqlata kosa.
1
2
 
15
 
! Отговори
crus преди 13 години
интересен е трейлъра....леко прилича на властелина и на принца на пясъците .. а с тия плеимеитки....но комент ...кифлите ще го отнесат здраво :)))))